Sen böyle yaparsan ooo daha çok çıldırırsın canım.
İlk Önce yapman gereken ne kadar yaklaşırsalar yaklaşsınlar sakın tepkini sinirini belli etme çok zor biliyorum ama tepkisiz kalırsan artık yaptıklarından tat almayacaklardır. Eşini işte de evde de umursama konuş felan ama artık telefonunu kurcalıyorsan yapma mesaj atıyorsan atma hergün yaptığın baskılar rutinler neyse hepsini bıçak gibi kes.
İkincisi Bakımlı ol. Muhteşem bi değişime gir. Birinci söylediğimle beraber uygularsan eşinin tüm dikkatlerini üstüne çekersin alarmları çalar..
Üçüncüsü kıskandırmak değil de kendini karşı cinsten çok geri çekiyorsan çekme gülünceklere gül sosyal muhabbetlerini yap basitleşmeden samimiyet kur bunu sırf ona inat diye de yapma olması gerekende bu aslında..Eminim eşin senbi uyarmalara gidecektir ona misinleme yapmadan aşkım biz yetişkin insanlarız sınırımızı biliyoruz en azından kafa dağıtıyorum muhabbet ederek gibi kelimeler kullan.
Biz kadınlar erkeklerin avucuna sokuyoruz kendimizi yok ben böyle yaparken eşim rahat davrandı diyoruz. Ya lütfen kişiliğinizi vermeyin adamın eline.. Sonra bak gör hep kaybetme korkusuyla yaşıyor olacaklar..