Alys
Nooption
marilyn monroe
dnden beri aklımda ama konu çok ciddi diye dağıtmayayım dedim. Şimdi anlatayım biraz gülün.
Geçen sene eşimin şirketten aradılar aniden, mülakat için davet ettiler. Ben de haber vermedim, mülakattan sonra sürpriz yaparım dedim. Şirkette sürpriz yapmak imkansız, içeri habersiz giremiyorum. Şimdi girmişken ofiste basayım dedim. Mülakat bitti ofise gittim benimki yok. Kızlar dediler bahçeye indi kahve içecek. Neyse indim aşağı ben de.
Ara tara çardakta buldum bunu. Yanında yeni bir stajyer, 19-20 yaşında minnak sevimli bişey. Kıkır kıkır bir hatun. Gittim yanlarına surat beş karış "utanmıyormusun sen evli barklı adamla kıkırdamaya, nasıl iş ahlakı bu. Yarın öbür gün işe başlayacaksın böyle mi davranacaksın. Şimdi şikayet ediyorum seni burdaki iş hayallerine son verebilirsin" falan diye saydırmaya başladım. Kız kilitlendi kıpkırmızı oldu, gık çıkmıyor. Ağladı ağlayacak. Bi bana bakıyor bi eşime. Eşim anladı tabi salak salak sırıtıyor. Ona bakınca ben de dayanamadım. Gülmeye başladık. Çok eğlenmiştik sıpayla. Şaka yaptım deyince gülmeye başladı o da ama zoraki. Hala titriyor dudakları. Geçen şubatta da sözleşmeli olarak işe başlattı bu kızımızı. Ama öyle cevval bişey ki çok sürmez geçer kadroya. Hala beni görünce bir titriyor zavallım.