Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizi neden arıyoki davet için oda bi enteresan....Canım ya çok zor bi durum bu buna benzer bişey benimde içimde var ama bizim akraba değil liseden kız arkadaş eşime çıkma teklif etmiş benimde haberim oldu falan hala huylanıyorum o kızdan geçen eşimin tlf dan aradı ben açdımDavet etti falan kabul etmedim
Kız evli ama ben huylanıyorum napim eşimde sağolsun bişey demiyor görüşmüyor
Sizde uzak tutmaya çalışın sizin kuşkularınız var bakışlar bende o da yok aslında basit bi çıkma teklifi taaaaa lisede ama napim çatlıyorum
![]()
Okurken kıza dalıveresim geldi valla.. Ne gıcık bir durum yahu.
mümkün olduğunca çalışıyorum zaten onun yüzündende amcaoğlumla bütün bağlarımı kesememki erkek kardeşim yok babamda vefat etti ben daha çocukken ve o benim erkek kardeşim kadar yardımcı....Hop noluyor bacım de
Şaka bir yana sizin yanınızda dikizliyormuş bir de. Uzak durun.
eşinde bir ışık yoksa,canını sıkmaya değmez
ama tabi mesafe koymakta yarar var![]()
hııı...anladım ben ...eh yani ne diyim vhallahi işin zor...tanıdık olunca daha sinir bozucu....off nolucak bu dünyanın hali böyle...eh işte ilk başlarda onunda bakışlarını yakaladım uyardım şimdi bakmıyo ama bizimkide sinsidir hani...
aynen eskiden erkekler yapardı sadece şimdi ise kime güveniceğimizi şaştık kimseylemi görüşmeyelim bilemedim ...hııı...anladım ben ...eh yani ne diyim vhallahi işin zor...tanıdık olunca daha sinir bozucu....off nolucak bu dünyanın hali böyle...
keşke yapabilsem hiçde yapamam yaa öle şeyler 3. şahısların yanında vıcık vıcık yapamamki...Canim esinde bi meyil yoksa takma bence. Hasetlensin dursun kiskansin. Onunla olan ortamda esine yakin dur yanina otur koluna gir elini tut
Bu aralar evli erkekler revaçta bakıyorum da![]()
Bire bir şahit olduğum olaylar var bu aralar tabi ki bu olay tek başına olmaz:) uzun zamandır öyle bu durum daha cazip geliyo sanırım millete...!
Ben olsam bigün yanyana iken gelinle derim ki. Bizim bir arkadaşın kuzenin karısı. Arkadaşımın Eşine çok dikkatli bakıyormuş. arkadaşım da kocası da farketmiş. Ya ne terbiyesiz insanlar var . Der şöyle bir gözlerine uzun uzun bakarım. böyle lerini eşlerine söyliyceksin diye de eklerim azcık tutuşsun
eşimi ben uyardım öncesinde...Hissediosan kesinlikle dogrudur gorusme bence esinde dikkat etmeye baslamis onunla konusmamaya demekki o da hissetmis bisiler ufak ufak mesafe koy araya