- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
5 gün once büyük bi tartışma yaşadık ve barıştık. ama eşim o günden sonra bana hiç sarılmadı, öpmedi. sadece ben sarılırsam karşılık verdi. 3 gündür ben de aynını yapıyorum. ama içim içimi yiyor. o fütursuzca uyurken ben deliriyorum.
6 aylık evliyiz henüz gerçekten çok mutsuzum. keşke hiç tanışmasaydık. evlenmeseydik.
ama çok seviyorum. lanet olsun çok.
mektup yazdım ona versem herşey daha kötüye mi gider bilemiyorum. size de bir danışayım dedim.
mektubu ingilizce yazıp çevirdiğim için tuhaf olabilir. yorumlarınızı bekliyorum.

6 aylık evliyiz henüz gerçekten çok mutsuzum. keşke hiç tanışmasaydık. evlenmeseydik.
ama çok seviyorum. lanet olsun çok.
mektup yazdım ona versem herşey daha kötüye mi gider bilemiyorum. size de bir danışayım dedim.
mektubu ingilizce yazıp çevirdiğim için tuhaf olabilir. yorumlarınızı bekliyorum.

Uykunu onemsiyorum bu yüzden mektup yazıyorum. sabah ben uyurken sen okursun.
Peki sen benim mutsuzluğumu önemsiyor musun?
çok mutsuzum, hayallerim kırık.
Bütün bunları zaten biliyosun o yüzden uzatmıyacağım.
Sebep ne olursa olsun soğuk davranışların adil değil. daha fazla bu şekilde yaşamak istemiyorum.
içimden gelmedikçe namaz kılmayacağım. bir vakit bile.
bunu da bilerek davranışlarını değiştireceksen değiştir. yoksa lütfen bi çözüm bul.ben mutsuz bi hayat yaşamak için doğmadım. yatakta yanyana ama yalnız uyumak için evlenmedim.
keşke senin kadar soğuk, sevgisiz olabilsem. bütün hayatımı türkiyede geçirirdim.
ama sensiz yaşayamayacağımı biliyorum. bana sevgini bitirmem için zaman ver ve boyle davranmaya devam et, tamamen bittiğinde ülkeme geri doneceğim.
eğer bu durumda olacağımı bilseydim asla gelmezdim. hayalim bu değildi.
senin de pişman ve mutsuz olduğunu biliyorum.
o zaman bir karar ver!

Son düzenleme: