Eşime bir şeyler oluyor....

canım bence biraz abartıyosun bir insanın ruh hali her zaman aynı olamazki..
belkide gerçekten memleketine gideceğin için durgunlaşmıştır benim eşimde seninki gibidir benimle çocuk olur sırnaşır hep beni mutlu etmeye çalışır ama ben geçen yaz memleketime gidecektim ben gitmeden başladı surat asmaya ne yemek yedi nede güldü ben yinede gitmek zorunda kaldım 27 gün kaldım döndüğümde herşey dahada güzeldi araya bide özlem girmişti...
belki seninde böyle olur

her an sizinle ilgilenmesını beklemek yanlızca sizi yorar..
belkı kafasında başka birseyler var iş,aş gibi...
sevılmemek olarak nitelendırmeyın hemen...
yormayın kendınızıde eşinizide...

Cok fazla dusme konunun uzerıne. Sana anlatamadıgı, anlattıgında uzulebılecegıne ınandıgı sıkıntıları olabılır. Bır muddet kendı halınde bırak. Sende onun gıbı takıl. Baktın bu surec uzadı, o zaman al karsına konus.

Memleketıne gıdıyor olman etkılemıs olabılır onu. Buna ınanmamak ıcın bır nedenın yok. Aksıne ınanmalısın. Bende bır kac gunlugune gıdecegım zaman, esımın moralı bozulmustu gunlerce. Mektup bıle yazmıstı ne kadar uzuldugunu dıle getıren. (:

Dondugunde her sey daha guzel olacak dıye ınan.

Ve umarım oyle de olur...

Fazla üstüne gitme.Belki işlerle ilgili felan sorunu vardır.Erkekler genelde işle ilgili sorunlarını eşlerine anlatmazlar.

Belki senin eşin de bu yüzden böyle davranıyordur.

Bir ay yokluğundan sonra belki herşey yoluna girer hem birbirinizi özlemiş olursunuz.

Gittiğin zaman da sen pek arama bakalım o arayacak mı...

Zamanla ilişkiler şekil değiştiriyor bence. İlk zaman ki gibi ister istemez aynı kalmıyor birşeyler.

Mesela, biz ilk evlendiğimizde, eşim benim yanımdan ayrılmazdı, mutfaktayım başımda bekler, çamaşır asarım benimle durur, yardım eder filan, evde ne yapıyorum devamlı yanımda. Şimdiyse bunların hiçbirini yapmaz, ben bütün işlerimi bitiririm, ne yapıyorsun diye sormaz. Bu demek değil ki, artık daha az seviyor.

Bazı şeyler ilk zamankine göre şekil değiştiriyor dediğim gibi. Bundan da çok birşey çıkarmamak lazım.
İlk zamanlar çok özen gösterilen şeyler, zamanla biraz daha özensiz hale gelebiliyor. Mesela önceden devamlı size eline sağlık demesi, ama şimdi dememesi gibi. Kötü bir durum evet, ama özen verme değeri azalıyor sanki zamanla. Bu size tamamen değer vermediği anlamına gelmez.

Ayrıca insan tekdüze değil, zaman zaman sıkıntıları olabilir, sıkıntılarınız konuşun tabi, ama devamlılık gösterecek mi bekleyin bakalım biraz.

erkeklerin çoğunun zaman geçtikçe eşlerine gösterdikleri ilgi azalır.yani yeni evliyken daha ilgilidirler ama 1 yıl yada 3 yıl sonra aynı düşkünlüğü göremezsin çoğunda:delphin:
ama bu artık sevmedikleri anlamına gelmez.birde eşinin sıkıntıları olabilir işi ile ilgili yada başka bir konu ondan ötürüde böyle soğuk davranıyor olabilir
sana tavsiyem eşinle güzelce konuşman çok da üstüne gitme:1no2:

Arkadaslar hepinize tesekkurler. Biraz once konustuk esimle sorun benle ilgi degilmis kardesiyle ilgili ciddi bi problemi varmis ve bana soylemek istememis .... Benim de moralim baya bi bozuldu bu durumda salak gibi ustune gittim bi de sen gideceksin ben iyice kotu olucam fln dedi cok uzuldum yine de ozur fln diledi kendimi iyice kotu hissettim...

Kocaların belli dönemleri var galiba bizdeki regl dönemi gibi sanırım arada giriyorlar o dönemekaydirigubbakcemile3
Herşey zamanla monotonlaşıyor
Sanırım sizde yavaşdan yavaşdan o monotonluğa girmiş bulunmaktasınız hoşgeldiniz aramıza..

Neyse yeni okudum sorunu çözmüşsünüz
Mutluluklar..

Back
X