• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime boşanma davası açtım tekrar barışmak istiyorum ama ailem kesinlikle istemiyo arada kaldım

Sorun tam olarak ne ben anlayamadim. Esinle neden bosanma asamasina geldiniz?
Esinin ne gibi huylari var, seni ne kadar mutlu edebiliyor?

Annen baban bence hakli olabilir. Yeni evlisin arada sevgi var ama kocalik babalik gorevlerini yerine getiremiyorsa o zaman iyice bir dusun.

En büyük sorun güvensizlik. Beni markete parka hastaneye bile yalniz gondermiyo gece calisiyo gunduz evde surekli dip dibe yasiyoruz. Oglum cok hareketli 1 cocuk hic yardimci olmadi annemler geldi sık sık onlarada kusur buldu sürekli agiza alinmayacak hakaretler etti sonrada ben bişey yapmadim dedi. Çabuk sinirleniyo. Maddi açıdan evinin ihtiyaçlarını aksatmaz. Off 1 aydır ayriyiz ama kopamadik 1 türlü ne yapsam bilemedim

Bende öyle yapıcam canım daha ilk dava görülmedi daha fazla uzamasin. inşallah benim eşim de düzelir. Bende yalnız kaldigim dönem de kendi hatalarimi gördüm allah kimsenin yuvasini bozmasin sen evlimisin
Boşandım ben..

1 şartla kabul edin bence aile terbstıne yada psıkologa görunsun eşiniz.öfke kontrlu saglayamıyr sanırım sınırden kötu sözler söyluyor buda ılıskıyı zora sokar eger öfke kontrlu saglayamıyorsa mutlaka uzmana görunmelı

Back
X