- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum, 12 yaşındaki kızımın kilosu biraz fazla, diyetisyene başladık. Kilo vermeye başladı yavaş yavaş, diyetisyen spor yapmasını önerdi yüzme ama kızım yüzme istemedi basketbola gitmek istediğini söyledi. Bir dönem yine gitmişti basketbola tamam dedik anlaştık. Kayınpederim bir üniversitenin spor kompleksinde basketbol kursunu araştırmış hatta geçen hafta kızımla gidip baktılar. Sağlık raporu istemişler bu hafta raporu alacaktık ve yarın kursa başlayacaktı kızım. Aile hekimini de doldurabilir raporu demişler. Bugün eşime söyledim gitti aile hekimine fakat eko çekilmesi gerekiyor önce ondan sonra doldurabilirim demiş. Tamam o zaman eko çektiririz dedim bende buraya kadar bir sorun yok. Eşim resmen açtı ağzını yumdu gözünü. Ben oraya gitmesini istemiyorum dedi. Nedeni ise bize biraz uzak olan farklı bir semtte. Daha önce gittiği kurs oturduğumuz yere çok yakındı yine oraya gitsin dedi. Birkaç gün önce de bana söylemişti bende kayınpederimi kırmadan söyledim. Baba xx orası uzak diye istemiyor yine eski yere yazdıralım diyor dedim. Kayınpederim olsun kızım burası daha iyi bir yer ben götürüp getiricem hafta sonları dedi bende bir şey diyemedim. Eşim şimdi bana, ben istemiyorum dedim babam götürüp getireceğim dedi sende bir şey demedin diyor. Kırılsın istemedim dedim. Kırılırsa kırılsın ben istemiyorum diyorum hala ısrar ediyorlar çocuk benim çocuğum, benim evime ya da çocuklarım hakkındaki kararlara babamda olsa karışmasını istemiyorum dedi. Bende o zaman babanla sen konuş sen söyle babana dedim. Arar söylerim şimdi dedi. Saçlama kırılır akşam iyi bir dille anlat o zaman uzak baba sana da eziyep olacak diye konuş dedim. Onu kırma bunu kırma, anam-babam benim çocuklarımla ilgili kararlar verip uygulamaya kalkmasınlar o zaman dedi bağırdı bende tamam akşam konuşuruz dedim kapattım. Bu şimdi niye böyle öfkelendi ve öfkesini benden çıkarttı anlamadım ki.