Eşime bugün neler oluyor...

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.913
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum, 12 yaşındaki kızımın kilosu biraz fazla, diyetisyene başladık. Kilo vermeye başladı yavaş yavaş, diyetisyen spor yapmasını önerdi yüzme ama kızım yüzme istemedi basketbola gitmek istediğini söyledi. Bir dönem yine gitmişti basketbola tamam dedik anlaştık. Kayınpederim bir üniversitenin spor kompleksinde basketbol kursunu araştırmış hatta geçen hafta kızımla gidip baktılar. Sağlık raporu istemişler bu hafta raporu alacaktık ve yarın kursa başlayacaktı kızım. Aile hekimini de doldurabilir raporu demişler. Bugün eşime söyledim gitti aile hekimine fakat eko çekilmesi gerekiyor önce ondan sonra doldurabilirim demiş. Tamam o zaman eko çektiririz dedim bende buraya kadar bir sorun yok. Eşim resmen açtı ağzını yumdu gözünü. Ben oraya gitmesini istemiyorum dedi. Nedeni ise bize biraz uzak olan farklı bir semtte. Daha önce gittiği kurs oturduğumuz yere çok yakındı yine oraya gitsin dedi. Birkaç gün önce de bana söylemişti bende kayınpederimi kırmadan söyledim. Baba xx orası uzak diye istemiyor yine eski yere yazdıralım diyor dedim. Kayınpederim olsun kızım burası daha iyi bir yer ben götürüp getiricem hafta sonları dedi bende bir şey diyemedim. Eşim şimdi bana, ben istemiyorum dedim babam götürüp getireceğim dedi sende bir şey demedin diyor. Kırılsın istemedim dedim. Kırılırsa kırılsın ben istemiyorum diyorum hala ısrar ediyorlar çocuk benim çocuğum, benim evime ya da çocuklarım hakkındaki kararlara babamda olsa karışmasını istemiyorum dedi. Bende o zaman babanla sen konuş sen söyle babana dedim. Arar söylerim şimdi dedi. Saçlama kırılır akşam iyi bir dille anlat o zaman uzak baba sana da eziyep olacak diye konuş dedim. Onu kırma bunu kırma, anam-babam benim çocuklarımla ilgili kararlar verip uygulamaya kalkmasınlar o zaman dedi bağırdı bende tamam akşam konuşuruz dedim kapattım. Bu şimdi niye böyle öfkelendi ve öfkesini benden çıkarttı anlamadım ki.

Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum, 12 yaşındaki kızımın kilosu biraz fazla, diyetisyene başladık. Kilo vermeye başladı yavaş yavaş, diyetisyen spor yapmasını önerdi yüzme ama kızım yüzme istemedi basketbola gitmek istediğini söyledi. Bir dönem yine gitmişti basketbola tamam dedik anlaştık. Kayınpederim bir üniversitenin spor kompleksinde basketbol kursunu araştırmış hatta geçen hafta kızımla gidip baktılar. Sağlık raporu istemişler bu hafta raporu alacaktık ve yarın kursa başlayacaktı kızım. Aile hekimini de doldurabilir raporu demişler. Bugün eşime söyledim gitti aile hekimine fakat eko çekilmesi gerekiyor önce ondan sonra doldurabilirim demiş. Tamam o zaman eko çektiririz dedim bende buraya kadar bir sorun yok. Eşim resmen açtı ağzını yumdu gözünü. Ben oraya gitmesini istemiyorum dedi. Nedeni ise bize biraz uzak olan farklı bir semtte. Daha önce gittiği kurs oturduğumuz yere çok yakındı yine oraya gitsin dedi. Birkaç gün önce de bana söylemişti bende kayınpederimi kırmadan söyledim. Baba xx orası uzak diye istemiyor yine eski yere yazdıralım diyor dedim. Kayınpederim olsun kızım burası daha iyi bir yer ben götürüp getiricem hafta sonları dedi bende bir şey diyemedim. Eşim şimdi bana, ben istemiyorum dedim babam götürüp getireceğim dedi sende bir şey demedin diyor. Kırılsın istemedim dedim. Kırılırsa kırılsın ben istemiyorum diyorum hala ısrar ediyorlar çocuk benim çocuğum, benim evime ya da çocuklarım hakkındaki kararlara babamda olsa karışmasını istemiyorum dedi. Bende o zaman babanla sen konuş sen söyle babana dedim. Arar söylerim şimdi dedi. Saçlama kırılır akşam iyi bir dille anlat o zaman uzak baba sana da eziyep olacak diye konuş dedim. Onu kırma bunu kırma, anam-babam benim çocuklarımla ilgili kararlar verip uygulamaya kalkmasınlar o zaman dedi bağırdı bende tamam akşam konuşur dedim kapattım. Bu şimdi niye böyle öfkelendi ve öfkesini benden çıkarttı anlamadım ki.

sen doğru demişsin eşin neden bu kadar agresif ki

ailesine karşı

tamam karışmaları hoş değil ama iyilikle anlatmak varken kalp kırmak neden

sinirini sizden çıkarmak istememiş olabilir ama o anda en yakınında siz olduğunuz için bomba size patlamış. açıkçası ben tavrına bişi demiyorum ama düşüncesinde eşinizi haklı buldum ne olursa olsun çocuklarıyla ilgili kararları kendisi vermek istemiş bunda da yanlışlık göremedim

sen doğru demişsin eşin neden bu kadar agresif ki

ailesine karşı

tamam karışmaları hoş değil ama iyilikle anlatmak varken kalp kırmak neden

Eşim yapı itibariyle genelde agresif ama bu konu açılalı 15 gün oldu neredeyse ilk başta tepki vermedi daha sonra uzak dedi bende babasına söyledim. Eşimle de konuştum babam böyle diyor diye hiç ses çıkarmadı bugün bildiğin coştu adam.

Allah Allah, acaba babasıyla aralarında bir gerginlik mi yaşandı da bu konudan çıkarmaya çalıştı hırsını?
ya da işyerinde bir sıkıntı var ona gergin tam da onun üzerine bu konuşma, sizden çıkardı hırsını

sinirini sizden çıkarmak istememiş olabilir ama o anda en yakınında siz olduğunuz için bomba size patlamış. açıkçası ben tavrına bişi demiyorum ama düşüncesinde eşinizi haklı buldum ne olursa olsun çocuklarıyla ilgili kararları kendisi vermek istemiş bunda da yanlışlık göremedim

Haklı evet çünkü kayınvalidemde kayınpederimde genelde çocuklar hakkında genelde karar vermeyi sever. Ama ben yine de kırmadan konuşmasını istiyorum.

Allah Allah, acaba babasıyla aralasında bir gerginlik mi yaşandı da bu konudan çıkarmaya çalıştı hırsını?
ya da işyerinde bir sıkıntı var ona gergin tam da onun üzerine bu konuşma, sizden çıkardı hırsını

Babasıyla arasında herhangi bir sorun yok aslında, annesiyle genelde anlaşamazlar ama babasını çok sevip sayar normalde. Dün bir arkadaşı vefat etti cenazesine filan gitti, acaba onun etkisi mi var hala üzerinde.

Açık ve net sacmalamis. Senin baban söylemiş olsa hadi bi parça bagirmasinin istememesinin sebebini anlarız. Tabiki o durumda da haklı olamaz ama.
Babasıyla arasinda problemler mi var?

Bırakın dedesi götürsün getirsin canım dedem sağolsaydı da eskisi gibi vakit geçirebilseydik keşke ne güzel torununun iyiliğini düşünüyor bu günler kızınıza dedesinden hatıra kalacak ama eşiniz ailesine karşı dolmuş bu olay masum ama öncesinden ailenin müdahil olduğu başka şeyler canını sıkmış olabilir ki belki de bu durumda eşiniz haklıdır

Haklı evet çünkü kayınvalidemde kayınpederimde genelde çocuklar hakkında genelde karar vermeyi sever. Ama ben yine de kırmadan konuşmasını istiyorum.
başka bişiler daha vardı belki kafasında stresli bi anına denk gelip size sinirini boşaltmış demekki. haklısınız kırmadan konuşması lazım ki babasıyla konuşurken de kırmadan konuşacağına eminim çünkü çoktan siniri geçmiş olacaktır. kadınlar olarak hep biz arada kalanlarız işte sizi çok iyi anlıyorum bazen he deyip geçebiliyo insan da bazen içine oturuyo ne diceni ne yapcağını şaşırıyo en güzeli umursamamaya çalışmak bu tavrını

Bırakın dedesi götürsün getirsin canım dedem sağolsaydı da eskisi gibi vakit geçirebilseydik keşke ne güzel torununun iyiliğini düşünüyor bu günler kızınıza dedesinden hatıra kalacak ama eşiniz ailesine karşı dolmuş bu olay masum ama öncesinden ailenin müdahil olduğu başka şeyler canını sıkmış olabilir ki belki de bu durumda eşiniz haklıdır

Bende dedesiyle vakit geçirmesi açısından düşündüm. Bir de belki babamda torunuyla vakit geçirmek istiyordur hoşuna gidiyordur diye düşündüm ama suçlu ben oldum.

Babasıyla arasında herhangi bir sorun yok aslında, annesiyle genelde anlaşamazlar ama babasını çok sevip sayar normalde. Dün bir arkadaşı vefat etti cenazesine filan gitti, acaba onun etkisi mi var hala üzerinde.
evet olabilir
çünkü bariz belli başka bir gerginliği var
yoksa durup dururken niye böyle köpürsün
arkadaşının vefatı epey etkiledi demek ki :KK43:

Bence hic karisma kabak doner dolasir sana patlar sonucta el kizisin arada kalacagina sozunu geciriyorsa kendi bildigi gibi konussun. Bazi erkekler karisina konusur anasini babasini gordumu tamam siz bilirsiniz der. Kendileri halletsin

başka bişiler daha vardı belki kafasında stresli bi anına denk gelip size sinirini boşaltmış demekki. haklısınız kırmadan konuşması lazım ki babasıyla konuşurken de kırmadan konuşacağına eminim çünkü çoktan siniri geçmiş olacaktır. kadınlar olarak hep biz arada kalanlarız işte sizi çok iyi anlıyorum bazen he deyip geçebiliyo insan da bazen içine oturuyo ne diceni ne yapcağını şaşırıyo en güzeli umursamamaya çalışmak bu tavrını

Eğer şimdi arama akşam yüz yüze konuşursun demeseydim kesin arardı. Yine ben düşünüyorum kırılmasın ailesi diye ama ne oluyor yine ben suçlu oluyorum ses çıkarmadığım için.

Bence hic karisma kabak doner dolasir sana patlar sonucta el kizisin arada kalacagina sozunu geciriyorsa kendi bildigi gibi konussun. Bazi erkekler karisina konusur anasini babasini gordumu tamam siz bilirsiniz der. Kendileri halletsin

İşte keşke bana konuşan anne-babasına siz bilirsiniz tavrında olsa, tepesi attı mı onlara karşı da kırıcı olabiliyor maalesef.

Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum, 12 yaşındaki kızımın kilosu biraz fazla, diyetisyene başladık. Kilo vermeye başladı yavaş yavaş, diyetisyen spor yapmasını önerdi yüzme ama kızım yüzme istemedi basketbola gitmek istediğini söyledi. Bir dönem yine gitmişti basketbola tamam dedik anlaştık. Kayınpederim bir üniversitenin spor kompleksinde basketbol kursunu araştırmış hatta geçen hafta kızımla gidip baktılar. Sağlık raporu istemişler bu hafta raporu alacaktık ve yarın kursa başlayacaktı kızım. Aile hekimini de doldurabilir raporu demişler. Bugün eşime söyledim gitti aile hekimine fakat eko çekilmesi gerekiyor önce ondan sonra doldurabilirim demiş. Tamam o zaman eko çektiririz dedim bende buraya kadar bir sorun yok. Eşim resmen açtı ağzını yumdu gözünü. Ben oraya gitmesini istemiyorum dedi. Nedeni ise bize biraz uzak olan farklı bir semtte. Daha önce gittiği kurs oturduğumuz yere çok yakındı yine oraya gitsin dedi. Birkaç gün önce de bana söylemişti bende kayınpederimi kırmadan söyledim. Baba xx orası uzak diye istemiyor yine eski yere yazdıralım diyor dedim. Kayınpederim olsun kızım burası daha iyi bir yer ben götürüp getiricem hafta sonları dedi bende bir şey diyemedim. Eşim şimdi bana, ben istemiyorum dedim babam götürüp getireceğim dedi sende bir şey demedin diyor. Kırılsın istemedim dedim. Kırılırsa kırılsın ben istemiyorum diyorum hala ısrar ediyorlar çocuk benim çocuğum, benim evime ya da çocuklarım hakkındaki kararlara babamda olsa karışmasını istemiyorum dedi. Bende o zaman babanla sen konuş sen söyle babana dedim. Arar söylerim şimdi dedi. Saçlama kırılır akşam iyi bir dille anlat o zaman uzak baba sana da eziyep olacak diye konuş dedim. Onu kırma bunu kırma, anam-babam benim çocuklarımla ilgili kararlar verip uygulamaya kalkmasınlar o zaman dedi bağırdı bende tamam akşam konuşuruz dedim kapattım. Bu şimdi niye böyle öfkelendi ve öfkesini benden çıkarttı anlamadım ki.

eşiniz başka şeylere dolmuşta hıncını bu olydan çıkarmış gibi gözüküyor.. sizin söylediğiniz hiçbirşeyde yanlışlık göremedim gayet hoş bir şekilde ifade etmişsiniz akşama kendisi açmadan konuyu siz birşey sormayın derim

X