kocam tarafından aldatıldım ve sadece bir kerede değil ilk başlarda üzüldüm aldatmaması için çok çalıştım evime bağlamaya çalıştım ancak o ise her geçen gün benden soğudu sadece eve gelip yatan bir adam oldu evi otel gibi kullanmaya başladı ve bir gün kiralık sevgili filmini izledim çok etkilendim ve kocamı aldatmaya ondan intikam almaya karar verdim ancak çevremdeki bir erkekle ya da yabancı bir adamla yapamazdım bunu bu riski göze almadım adam peşime takılır diye ve bende filmdeki gibi kiralık bir sevgili buldum kendime ve onu aldattım ve halende aldatıyorum gel dediğimde geliyor git dediimde gidiyor para ile bile olsa kocamın göstermediği hassasiyeti gösteriyor bana pişman mıyım asla mutlumuyum evet keşke kocam kiralık sevgilim olsaydı çünkü çok nazik çok kibar kadın ruhunu biliyor nasıl davranacağını biliyor ayda 1-2 defa bile olsa mutluyum onunla ama bunu kocam hak etti !!!!!!
Cinsel sorunu olan ben degilim esim ilk basta doktora gidecegine soz verdi ama gitmiyor bir turlu
Cinsel sorunu olan bi erkek nasıl aldatabiliyor peki?
aldatan cınsel sorunu olan erkek yanı eş degıl kı ,aldatan konu sahıbı
Canım önce eşi aldatmış sonra o intikam almak için eskort tutmuş ya, ya da ben öyle anladım?
Ay çok iğrenç. Eskort meskort. Önce ikibin kişiyle sonra sizle. Iyk!
aldatan cınsel sorunu olan erkek yanı eş degıl kı ,aldatan konu sahıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?