Eşime büyük yanliş yaptim biliyorum :(

ilginc özellikle Kenan Imirzalioglu kismi:)) Erkeklerin cogu Kenan Imirzalioglunu kiskaniyormus. Buradan sizin bir bayan olmadiginiza adim gibi eminim.

Şu aldatma aldatmama meselesini hiç anlayamadım açıkçası ama sorunuzu cevaplamaya gelince, aranızdakinin aşk olmadığını, sizin o adamı gerçek haliyle tanımadığınızı dolayısıyla aranızdakinin bir ilişki olmadığını kabullenirseniz daha rahat unutursunuz belki, ya da çalışıyor musunuz bilmiyorum ama banka kartınızı eşinize teslim edin. Görüşmemiş olursunuz böylelikle.

Daha önceki mesajlarınızda eşinizin aldatmasıyla ilgili bir şey dememişsiniz ki... Bence ne uydurduğunuzun farkında değilsiniz. Başkası aldattığını zannederek öyle yazınca siz de öyle yazdığınızı sandınız heralde... Ya da bir de eşinizin aldatma mevzusu mu var?

esinin ne gibi bir cinsel sorunu var senle yasamayan adam baskasiyla nasil yasiyor allasen:44:

Bunu oda soyluyor bana asik olamazsin bu sacma ben geciciyim diyor hatta bir zaman benimle gorusmeyi reddetti cok agladim yalvardim tekrar gorusebilmek icin tamami ile rol yaptiginida soyledi aslinda onunda sucu yok ki hersey benim yuzumden esimin baska kadinlarla birlikte oldugu icin benimle olmadigini beni aldattigini saniyordum oysa

halinizden memnunmussunuz simdi ne degisti merak ettim asik oldunuz diyemi

konu basli basina igrenc yani eskort olmasa normalmi karsilayacaktiniz anlamadim

Benim için her türlüsü iğrenç de, konu sahibesi açısından baktım olaya, birine duygusal bağlansa sevgilim var dese konu sahibi için daha az iğrenç olacak. Eskorttttt!

Benim için her türlüsü iğrenç de, konu sahibesi açısından baktım olaya, birine duygusal bağlansa sevgilim var dese konu sahibi için daha az iğrenç olacak. Eskorttttt!

o adamin ne oldugunu biliyor ki zaten...

Burada bana gercekci bisey yazacak bir psikolog yok mu? Durum kotu olanlar kotu bir de benim acimdan baksaniz bir kere dustum bu durumun icine simdi cikamiyorum kimseye anlatamiyorum kendi haytimi kendi ellerimle mahvettim ben her seyin farkindayim da hani zararin meresinden donulurse kardi?

Böyle bir konuda burda kimse size destek vermez boşuna istemeyin Hem nasıl bi destek istiyorsunuz ne dememizi bekliyosunuz ki ?
Sizin ok raydan çıkmış... Varsalım ki o kişiden vazgeçseniz bile eşinizin yüzüne hiç bişey yokmuş gibi bakabilcek misiniz?
Ayrıca eşiniz 3 senedir nasıl hiç yakalamadı sizi nasıl hiç farketmedi?
Haftada enaz 2 kere görüşüyorsunuz madem ki hiç şüphelenmemesi yakalamaması mümkün mü?

bence sız acil psıkologa gorunun . siz ızledıgınız fılmlerın bu kadar etkısın de kalıyor ısenız,Allah'dan seri katıl cınayet fılmı ızlememıssınız

Son düzenleme:

Her seferinde gidecek bir yer mutlaka oluyor spor salonu havuz ali veris arkadaslarla bulusma vs vs de konu bu degil ki buna neden takildin ki onerin var mi?

Burada bir psikolog var mıdır yok mudur bilmiyorum da yazdığınız iki mesajla hayatınızı, takıntılarınızın boyutlarını tahlil edip sizi tedavi edebilecek bir psikolog yoktur ona eminim, gidip terapi alın madem takıntı yaptığınıza inanıyorsunuz, durumu düzeltmek istiyorsunuz. Belli ki durumunuz yerinde, boş vaktiniz var psikolojik yardım size daha iyi gelir.

biz bilmedigimiz seyleri soruyor size psikolok yardimina ihtiyaciniz varsa bunu birebir bi psikologla gorusup yapin

Burada içinden çıkılmaz bir durum yok ki. Yani verilebilecek fikir yok. Bu şekilde evliliğiniz yürümez ve bu kadar halttan sonra evliliğinizi yürütmeye yüzünüz olmamalı. Hatanızı anlasanız yıllar, aylar bırakın günler sürer mi? İstediğiniz beklediğiniz yardım nedir? Siz önce psikoloğa değil avukata gidin boşanın sonra da psikoloğa gidin. Zararın neresinden neresinden bilmem neresinden. Oh yıllarca bilmem ne sonra akıl iste. Dere akmış gitmiş bence bir şeyleri kurtarmak yerine adamı kendinizden kurtarın. Bence yüzüne bakacak yüzünüz olmamalı. Adamı kendinizden kurtarın ve kendinize düzgün bir yol çizin. Yapabileceğiniz en iyi şey bu. Burada kimse sizin sırtınızı sıvazlamamalı bence... Gerçekten çok pişmansanız, kocanıza deli divane aşıksanız kocanıza anlatın ve af dileyin. Affetmez ya anca affederse hayatında kalmayı düşünün. Eğer aşık değilseniz kocanıza, anlatıp adamı hiç böyle bir travmaya sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…