Ben hakikaten anlayamadım bu cümleyi...
Sabah 6'ya kadar buradaymışsın.
Ne ara uyudun uyandın,avukat buldun ettin.
Hadi uyumadın avukata gittin diyelim.
Hazırda,elinin altında boşanma avukatı mı vardı ?
Avukatı telefonla aradıysan daha saçma.
"Ben boşanmak istiyorum,eşimi arayıp söyler misiniz" mi dedin ?
Demin birisi bir jigolonun gözünden tarzı bir röportaj paylaşmıştı ya hayatım, en az 5 müşteri oluyor en kötü günde bile diyor adamBen ilk başta müşteri bulmak için buralarda takılan bir erkek sanmıştım ama mesajlarını okuyunca gerçek olduğuna inanmaya başladım, tam klasik kadın tepkileri verdiği tepkiler, adama aşık olması vs. Bir de işte gelirler arası uçurum var millet ekmek bulamazken birileri parayı bol bulup böyle savuruyor işte yapıcak bişey yok
Konu sahibi demin de sormuştum görmedin sanırım o mesajımı, kocandan ayrılmaya burada okuduğun mesajlardan sonra mı karar verdin?
Kacinci ke z soyleyrcegim esimin parasina zaten ihtiyacim yok universiteden mezun olduktan sonra babam benim icin mezun oldugun alab ile ilgili bir sirket kurdu yillardir calisiyor bana ait olan bu sirket kimsenin parasina ihtiyacim yokki kazaniyorum ben zaten
psikolog tıp okumuyor.
ne demek diyecek şeyim yok
kuşun ötmüyor dicen
kuşun ötmüyor dicen
ne okuyor o zaman onuda yazsaydin ya
psikologlar ne okuyor sahi
gitmiş zaten. dayanamadı bunca zulüme herhal
Valla bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış örneğinde olduğu gibisiz konuşun behlül kaçar yapmış
Şu sizin eskortun tarifesi ne kadar , herhalde seansı 200 TL den az değildir. 200* 2 = 400 haftalık * 4 = 1600 TL. / ay iyi para, eşinize duyurmadan harcayabildiğinize göre. Evliliğinizde cinsellikten fazla problem var, ilgi vs gibi
ooo bide üç yılmış
36 * 1600 = 57.600 iyi para dökmüşsünüz, bari direk sevgili yapıp aldatsaymışsınız paranız cebinizde kalırdı :))))
canım psikyatrlar tıp okuyor pskologlarda edebiyat fak 4 sene pskoloji okuyolar
amın ama ;Böyle durumlar için söylenecek tek sözüm var o da"Allah kimseyi şeytana uydurmasın"
kuşun ötmüyor dicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?