Her konuda boyle konuyla ve sahibiyle dalga gecen anlayışsiz ve komik olduğunu zanneden kadinlar olmak zorunda mı, özellikle konu cinsellik olunca patlama yasaniyor, Freud'un dediği gibi bastırılmışlik bu olsa gerek
Bence sen senin içindeki duygusal açlığı doğurduğu icin o eskorta asık olduğunu düşünüyorsun. Duygusal dedim cunku duygusal bir iliskiyi cinsel iliski saglamlastirir.mHiç onunla çıkıp bir yerde yemek yedin mı ya da el ele tutusup gezdin mı? Bence ask cinselliği doğurur, cinsellik aski değil. Sonucta cinsellik asktan daha buyuk bir ihtiyac her canli icin oyle. Sonra bagimli oluyorsun biraz sure gecince. Yani ne bileyim, senin ona boyle bağlanıp asık olduğunu düşünmenin nedeni senin önemli bir ihtiyacını karşılaması. Kocanla da cinsellik olmayınca iliskiniz eksik kalıyor ister istemez birbirinizden soguyorsunuz. E o da sonuçta sen para verdigin icin öyle davranıyor olabilir emin olamazsın onun gercek hayatta nasıl biri olduğunu bilemezsin. Onun ısı seni memnun etmek zaten.
Her konuda boyle konuyla ve sahibiyle dalga gecen anlayışsiz ve komik olduğunu zanneden kadinlar olmak zorunda mı, özellikle konu cinsellik olunca patlama yasaniyor, Freud'un dediği gibi bastırılmışlik bu olsa gerek
admine sesleniyorum
böyle konuları yayından kaldırırmısınız?
ben milletin zinasını okumak zorunda değilim.
burası seks hıkayesı bölümü değil ayrıca lütfen kaldırın
Bastırılmış eskort sevgili sevdamızı konu sahibi üzerinden mi ajite ediyoruz?
admine sesleniyorum
böyle konuları yayından kaldırırmısınız?
ben milletin zinasını okumak zorunda değilim.
burası seks hıkayesı bölümü değil ayrıca lütfen kaldırın
Su yazdiklariniz ve tespitleriniz güldürdü beni.
Demek bagimlilik oluyor.
Nasıl abartmışsınız yalnız, konuyu okumadan sizin yorumunuzu gören biri, konu sahibi oturdu pozisyon pozisyon eskort maceralarını anlattı zanneder. Konu fake değilse kaldıracaklarını sanmıyorum, ayrıca konu kaldırılmadığı sürece, her girdiğinizde kendinize engel olamayıp okumuyorsanız okumak zorunda değilsiniz tabiki.
sizin için normalse birşey diyemem
kocasını aldatan bir kadın pişman olmuş olmamış ne faydası varki
sonuçta başkasıyla yatmış vay be ben haksızım tamam sustum
Kadın haklı çünkü pişman olmuş, kocası ve siz haksızsınız bu durumda demedim ki ben yazdığı mesajlarda seks hikayesi sayılabilecek, okuyunca başkalarının ahlakını zedeleyecek birşey yazmamış dedim. Bizi rahatsız eden her konuyu kapatılacaksa, burada tonla karısını aldatan erkek konusu var, hatta sevgilisinden geneleve gitme konusunda izin almakla ilgili bir konu var onlarında kapatılması gerekir. Bize yanlış gelse de fikirlerini ifade etmesine izin vermeliyiz her insanın diyorum sadece ben.
Yahu kızcağız sorununu anlatmış aldatmış pişman ne yapacagim diyor. Herkes sorununu anlatabilir admin sakıncalı bulmamış ki kaldirmamis. Kimse yakana yapışmıyor okuman icin istemiyorsan okuma
Bastırılmış cinsellik dedim, eskort sevgili demedim. Hani küçükken çocukken daha bir film izlenir opusme sahnesi olur cocuklar da kikirdamaya baslar güler ya buradaki kadinlar da oyle. ne zaman cinsellikle ilgili bir konu açılsa hep aynı seyler oluyor
Evet mesela beni de kocasına boyun eğen onun sozunden cikmayan ezik kadınların hikayeleri rahatsız ediyor. Onlar da kapatilsin o zaman. Konu sahibi esimi aldattim pişmanım dese bu kadar tepki vermezdi kimse isin icine eskort girince seks hikayesi oldu.
Okadar parayı eşinizede verseniz o da GÖREV icabı söyler iki çift söz okşar saçınızıııı başınızıı
Pişmanlık içeren bir cümle okumadım ben.
Eğer aşık olsaydı (alelade birine) ve onunla ilişkiye girseydi söylediğinizde haklı olurdunuz. Para ile cinsellik yaşamaktan bahsediyoruz. Para verip hizmet satın almak. Eskortun arzı yüksek ve kibar anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?