• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Cok Kırgınım

Ben orucun etkisiyle davranisimdan özur diledim.Sonrasinda konusmaya devam ederken bagira bagira konustugu icin tepki gösterdim.Yeni tasindik eve millet ne der diye düşündüm.Ve bir anda oyle söyledi.Bilmiyorum haksizdim ama beni en cok yaraliyan seyden vurması bilmıyorum cikip gitmek istiyorum onuda yapamiom utanıyorum ama elimde degil ve her zaman degil pek kisi bilmez bu durumumu
Ya neden utanıyorsunuz, bazen kekeliyor oluşunuzdan mı? Elimizde olmayan şeyler için niye utanalım yahu? Benim de ellerim vıcık vıcık terler, hem de sürekli. Daha gençken çok utanırdım. İyi de niye utanayım, bu benim bir ayıbım değil ki. Yapım böyle, ne yapayım yani? Rahatsız olan civarımda bulunmasın. Böyle düşünün. Kekeliyor olmak bir ayıp değil.

Ha eşinizle durumunuza gelirsek, ayıp etmiş, canınızı yakmış ama normalde de böyle midir, hep böyle sizi incineceğiniz yerden yaralamaya çalışır mı? Böyle bir durum yoksa, gitmeyi değil, konuşmayı düşünün. Özünde birbirini seven, anlamaya çalışan bir çiftseniz, birbirinizde kırdığınız yerleri tamir edebilirsiniz.

Esim kuslarla uğraşıo istemediğim halde kus bakıyor.Adam 3 gunde karardi.Ramazanin birinci günü arkadasiyla abisiyle semaver yakmislar haberim yok ben caliso biliodum.Kavga ettigimiz gunde butun gun aramadı msj atmadi netini de acmadi.Paketim bitmişti.Bnde whatsapptan arayamadim.Msj yazdim tüm gun teraslarda kus peşinde kosuyorsun bıktım bıktım diye.Meger calisiomus ama netini acik tut dememe ragmen kapaliydi dedim ya oructum da girdik birbirimize
Kuş olayı çok tuhaf ya.Buna bağımlı olan adamlar gördüm ben.Eşinizin dediği cidden olmamış.

Sizin hassas noktanız olduğu için çok üzülmüşsünüz anlıyorum ama durumdan bağımsız ikinizde haksızsınız. Madem ilk olarak hata sizdeydi iftardan sonra gidip gönlünü alsaydınız karşılıklı surat asıp olayı tırmandırmak yerine.
Evet aslinsa o gun alacaktım abisi kardesim didiniyor çalışiyor bizim terasa 1 saatligine geliyor kus bakıyor cocugu daraltma diye mesaj atmasaydı.Birde ona anlatmasi beni sinirlendirdi.O ne karisiyora döndü olay

İnsanları eksik olduğu yerden vurmayı çok seviyoruz bence hepimizde var bu.esin o an seni sinir etmek için demiş.dusununce pişman olur .ama onun özür dilemesini bekle

Ya neden utanıyorsunuz, bazen kekeliyor oluşunuzdan mı? Elimizde olmayan şeyler için niye utanalım yahu? Benim de ellerim vıcık vıcık terler, hem de sürekli. Daha gençken çok utanırdım. İyi de niye utanayım, bu benim bir ayıbım değil ki. Yapım böyle, ne yapayım yani? Rahatsız olan civarımda bulunmasın. Böyle düşünün. Kekeliyor olmak bir ayıp değil.

Ha eşinizle durumunuza gelirsek, ayıp etmiş, canınızı yakmış ama normalde de böyle midir, hep böyle sizi incineceğiniz yerden yaralamaya çalışır mı? Böyle bir durum yoksa, gitmeyi değil, konuşmayı düşünün. Özünde birbirini seven, anlamaya çalışan bir çiftseniz, birbirinizde kırdığınız yerleri tamir edebilirsiniz.
Hayatimi büyük ölçüde etkiliyen bir durum cok üzülüyorum.Ders verdigim zamanlar tikanip kaliyordum ya yasayan anlar nefesim cikmiyordu ogrencilerimin karsisinda.Tedavisi var mi bilmiyorum.Bekarken bu kadar yoktu koskoca anfide konumu anlatirdim soyleyemediklerimi seçerdim kimse bilmezdi evlendikten sonra sıkıntılardan artti😔Onunla oturup bir daha komusmam ve ne yapsa telafisi olur bilmiyorum yuzune bakarken utaniyorum demek boyle dusunuomus rahatsizmis

Of of of ..O ne büyük bir gaf yahu.İnsan insanin eksikleriyle,özrüyle vb. belaltı vuruyorsa, saygı bitmiştir.İnsanlar sinir anında hakaret,küfür falan ediyor(edilmemesi tercihim)ama bu bambaşka bi mesele.
Demi bu kadarini duyacak ne oldu ki...Hatta nasil yuzyuze bakacaz bir daha ben cok utanıyorum.Virus biter bitmez neyse tedavisi olacam.Suan virus olmasa en azindan bir süreliğine bi yere kacsam görmesem belki bir anlik dedi diyecem ama o da yok

Ozur diliyorum ama esiniz tam bir terbiyesiz
Onun yaklasimiyla yuruyusunde kusuru olana topal diye bagirmak lazim demek ki
Dikkat etsin kendisine,verilen nimetleri Allah geri almayacak diye bir kural yok,eline ayagina diline sahip olsun
O an dedim zaten rabbim bana bunu verdi iste sinavim belki gececek geldigi gibi gidecek ve belki de tedavisi var ama senin yureginin tedavisi yok.Bilmiyorum kime ne yaptim ki boyle bir yuregi hak ettim?

Hamimlar esimle sacma sapan bir sey icin kavga ettik.Ben haksizdim orucun etkisiyle sacma sapan ön yargida bulundum.O gun küs kaldık.Ertesi gün suratlarımız asık konuşma durumumuz oldu baktim bagirip duruyor.Bende konuşmayı bile bilmiyorsun be dedim.Bagirip durdugu için komsular duyar diye.Bana sen mi bana böyle diyorsun kekeme dedi.Her sey durdu sanki o an.O da sustu bende aglaya aglaya bagira bagira ben her zaman kekelemiyorum ben bu durumdan cok utanıyorum.Git kendine akici konusan birini bul gittt gözüm görmesin seni bana sakin yaklasma dedim.Ne yapacağını sasirdi ve gitti.Evet kekeliyorum ama her zaman degil cok sinirlendigimde heyecanlandigimda abuk zubuk zamanlarda birden ortaya çıkıyor.Doktorun dedigini bile biliyor kekeme degilsin yaşadığım ama hatirlamadigim bir sey sebep olmus.Ama bana bunu nasil söyler bu nasil insanlik eşimi cok seviyorum ama yüzünü görmek istemiyorum abartiyor muyum bilmiyorum ama durup durup ağlıyorum.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın .. malesef böyle işte erkeklerin çoğu ...duzgunleri evini kocasını colugunu çocuğunu umursamayan kadınlarla evli.

Siz ortamı germissiniz haksız olduğunuzu kabul ediyorsunuz eşiniz de ağır bir laf etmiş o sinirle . Eminim pismandir . Karşılıklı özür dileyin . Kapatın bu konuyu .

Siz ortamı germissiniz haksız olduğunuzu kabul ediyorsunuz eşiniz de ağır bir laf etmiş o sinirle . Eminim pismandir . Karşılıklı özür dileyin . Kapatın bu konuyu .
Bana sakin yaklasma bak cizgin orada dokunma dedim ayri yatioz pismanda olsa gelecegini sanmam zaten gelmesinde ne yuzle bakacaz birbirimize bilmiyorum 😔

konuşmayı bile bilmiyorsun diyip üzerine gül dalı beklemiyordunuz herhalde. siz nasıl sinirlenip ağzınıza geleni söylemişseniz, eşiniz de söylemiş.
o da sizin söylediklerinizden dolayı kırgındır mutlaka.
özür dileyerek ilk adımı atın derim. çünkü kabahatlisiniz.

2niz de hatalısınız sanki. konuşmayı bile bilmiyorsun da biraz ağır bir laf aslında, o da mum dikmiş. kendi hatanız için özür dileyin belki o da anlamıştır ve özür diler. huzursuzluğa gerek yok bence.

O an dedim zaten rabbim bana bunu verdi iste sinavim belki gececek geldigi gibi gidecek ve belki de tedavisi var ama senin yureginin tedavisi yok.Bilmiyorum kime ne yaptim ki boyle bir yuregi hak ettim?
Uzulmeyin. Siz bunu hak etmemissiniz ama iste hayat,keske herkes hak ettigi gibi yasasa.

konuşmayı bile bilmiyorsun diyip üzerine gül dalı beklemiyordunuz herhalde. siz nasıl sinirlenip ağzınıza geleni söylemişseniz, eşiniz de söylemiş.
o da sizin söylediklerinizden dolayı kırgındır mutlaka.
özür dileyerek ilk adımı atın derim. çünkü kabahatlisiniz.
Surekli bagirip feryatla konuşma olmaz ama seso zaten yüksek biri duysa polisi arasa rezil olacaz ben bu manada dedim.He ondan once de agzini kapattim kac defa sus bagirma diye.Adim atmak mi yüzüne bakmak zor geliyor.Onun da eksigi olsaydi ben nasil bunu kullanabilirdim ya 😔

Surekli bagirip feryatla konuşma olmaz ama seso zaten yüksek biri duysa polisi arasa rezil olacaz ben bu manada dedim.He ondan once de agzini kapattim kac defa sus bagirma diye.Adim atmak mi yüzüne bakmak zor geliyor.Onun da eksigi olsaydi ben nasil bunu kullanabilirdim ya 😔

ben sizin üslubunuzu da hoş bulmadım. benim fikrim. bir anlık sinirle insanlar adam öldürüyor. doğru diye demiyorum ama sinirlendiren ve üzerine giden sizsiniz anlattıklarınıza göre.
zaman zaman her evde bağıran olur. benim babamın da sesi çok yüksek, bazen bağırıyor sanıyoruz ama öyle değil. belki eşinizde sizin gibi kendinde olan bir durum yüzünden bağırıyor gibi duruyor ama aslında normal konuşuyor.

ben sizin üslubunuzu da hoş bulmadım. benim fikrim. bir anlık sinirle insanlar adam öldürüyor. doğru diye demiyorum ama sinirlendiren ve üzerine giden sizsiniz anlattıklarınıza göre.
zaman zaman her evde bağıran olur. benim babamın da sesi çok yüksek, bazen bağırıyor sanıyoruz ama öyle değil. belki eşinizde sizin gibi kendinde olan bir durum yüzünden bağırıyor gibi duruyor ama aslında normal konuşuyor.
Evet sesi hep yuksek ama o kadarda değil.Bilmiom cikip gitsem her sey gecse sonra yuzyuze oturup konusabiliriz belki.Dun bisey lazim mi diye aradi.Arama beni konuşamıyorum ben mesaj at dedim kapattim.Bugunde msj atmis bu konu nasil tatliya baglanir bilmiyorum

Back
X