- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
Ya neden utanıyorsunuz, bazen kekeliyor oluşunuzdan mı? Elimizde olmayan şeyler için niye utanalım yahu? Benim de ellerim vıcık vıcık terler, hem de sürekli. Daha gençken çok utanırdım. İyi de niye utanayım, bu benim bir ayıbım değil ki. Yapım böyle, ne yapayım yani? Rahatsız olan civarımda bulunmasın. Böyle düşünün. Kekeliyor olmak bir ayıp değil.Ben orucun etkisiyle davranisimdan özur diledim.Sonrasinda konusmaya devam ederken bagira bagira konustugu icin tepki gösterdim.Yeni tasindik eve millet ne der diye düşündüm.Ve bir anda oyle söyledi.Bilmiyorum haksizdim ama beni en cok yaraliyan seyden vurması bilmıyorum cikip gitmek istiyorum onuda yapamiom utanıyorum ama elimde degil ve her zaman degil pek kisi bilmez bu durumumu
Ha eşinizle durumunuza gelirsek, ayıp etmiş, canınızı yakmış ama normalde de böyle midir, hep böyle sizi incineceğiniz yerden yaralamaya çalışır mı? Böyle bir durum yoksa, gitmeyi değil, konuşmayı düşünün. Özünde birbirini seven, anlamaya çalışan bir çiftseniz, birbirinizde kırdığınız yerleri tamir edebilirsiniz.