- 30 Kasım 2019
- 12.456
- 39.996
- 598
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
Burda eşime kekeme diyip kusurunu yüzüne carptım ama o da beni sinirlendirmişti deseydiniz nasıl yorumlar gelirdi acaba.Çifte standartlıyız vesselam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sesi hep yuksek ama o kadarda değil.Bilmiom cikip gitsem her sey gecse sonra yuzyuze oturup konusabiliriz belki.Dun bisey lazim mi diye aradi.Arama beni konuşamıyorum ben mesaj at dedim kapattim.Bugunde msj atmis bu konu nasil tatliya baglanir bilmiyorum
Oturup insan gibi konusup bir cozum bulalim dediysem yangın varmis gibi bagirirsa ne derdiniz?Ario ne yapayım kendini eve alışverişe adamış lafini da yapsa guzel diom...Öyle olunca aile babasi hissedio herhalde .Kartta bende bisey lazim olsa alirim bunuda bilio.Evet gönderme yaptim valla sesi bile batio varsa bisey yazsin aramasindakonuşamıyorum mesaj at mı ? kekeme mevzuuna gönderme yapmak istediniz herhalde ama yani hani konuşmak ha mesaj.. ne farkı var acaba ? küsecekseniz tam küsün, herşeyinizi kendiniz halledin mesela. çıkıp alışverişi siz yapın. hiç muhattap olmayın.
kabul etmek istemiyorsunuz ısrarla ama bir insana konuşmayı bile bilmiyorsun demek de hakarettir.
Oturup insan gibi konusup bir cozum bulalim dediysem yangın varmis gibi bagirirsa ne derdiniz?Ario ne yapayım kendini eve alışverişe adamış lafini da yapsa guzel diom...Öyle olunca aile babasi hissedio herhalde .Kartta bende bisey lazim olsa alirim bunuda bilio.Evet gönderme yaptim valla sesi bile batio varsa bisey yazsin aramasinda
Inanin bu konuda esimin hakli olmasını cok istiyorumm.Ben insan gibi konuşalım dedigim halde bağırmasi bin kez uyarmama rağmen yapması bunu bana dedirtirdi.Kus meselesine gelecek olursak sevmiom işte abisinin icadi daha önce konu acmistim esimi kumara götürür kahveye götürür simdi de kuşlar.Abi gibi vakit geçirse nie karisayim abisine kuşuna ama hep bos isler ne bileyimBütün cevaplarınızı okudum yine hatanın çoğunu sizde buldum. Eşinizin söylediklerini tasvip etmiyorum ama adamı çileden çıkarmışsınız.
Eşinizin kuşlarla ilgilenmesinin ya da abisiyle zaman geçirmesinin ne zararı var? Söylediklerinizi duyan da adamı pavyonda kadınlarla basmışsınız sanacak. Biraz alan tanıyın, iş dışındaki her anını sizinle geçiremez adam.
Yine söylüyorum istediğini söyleyen istemediğini işitir. Konuşmayı bile bilmiyorsun dediğiniz adamın ah pardon hayatım kusura bakma dur hemen bir diksiyon kursuna gideyim de konuşmayı öğreneyim demesini beklemiyordunuz herhalde.
Size göre boş iş eşinize göre hobi, siz sevmiyorsunuz eşiniz seviyor. Adam her adımını size ve sizin zevklerinize göre atacak değil ya. Bunu kabullenirseniz iyi edersiniz bence. Abisiyle ilişkisi de sizi ilgilendirmez ki.Inanin bu konuda esimin hakli olmasını cok istiyorumm.Ben insan gibi konuşalım dedigim halde bağırmasi bin kez uyarmama rağmen yapması bunu bana dedirtirdi.Kus meselesine gelecek olursak sevmiom işte abisinin icadi daha önce konu acmistim esimi kumara götürür kahveye götürür simdi de kuşlar.Abi gibi vakit geçirse nie karisayim abisine kuşuna ama hep bos isler ne bileyim
Aa ben cok yufka yurekliyimdir.Keske guzel gelseydi is buraya gelmezdi ama önümde cilginlar gibi bagirmasi olmadi.Ya arada esimle tiye alip guluoduk ama dedim ya saka baska bunu boyle soylemesi başka.Haksizligimi da kabul etmesem ozurde dilemezdimsiz mesela hiç karşınızdaki sakin olsa da sinirli olup, alıngan olup bağırmaz mısınız ? bazı şeyler insanlık hali. küfür edilse vs tamam da, o an kendini tutamayıp bağırmış olabilir.
gerçekten anlaşması zor birisiniz gibi görünüyor.
böyle hep ben haklıyım, tribimi atarım haliniz varsa gerçekten insan katlanamayabilir. ki görünüşe göre kendisi adım atıyor normalleşmek için.
bu arada durumunuz eşiniz değil başka insanlar tarafından da şakayla karışık bile olsa yüzünüze vurulabilir. kendinizle barışık olursanız büyütmez hatta kendi kendinizi bile ti ye alabilirsiniz.
Abisiyle ilişkisi bize yansimasa banane.Allah askina adam kumar borçlarından bankalarla boğuşuo o durumunda gitme görüşme mi diyecem.Ama inan dakkan basi ario kuslara cagirio suraya buraya götür dio.Ya en basiti sokaga cikma yasagi var adam sende fazladan paket vardi getir bana dio trip atio.Abi gibi olsa keske degil ama.Kuslari cikardi simdide basimiza bos muhabbet ne bileyim bekarken abisiyle falan dalga gecerdi simdi kendi yapioSize göre boş iş eşinize göre hobi, siz sevmiyorsunuz eşiniz seviyor. Adam her adımını size ve sizin zevklerinize göre atacak değil ya. Bunu kabullenirseniz iyi edersiniz bence. Abisiyle ilişkisi de sizi ilgilendirmez ki.
Bağırıyorsa susturmak yerine ortamı terk etseydiniz. Bağıracak kadar sinirlenmiş bir insanın sus deyince sustuğu nerede görülmüş? Gerçekten susacağını mı düşündünüz o kadar gerginken?
Abisiyle ilişkisi bize yansimasa banane.Allah askina adam kumar borçlarından bankalarla boğuşuo o durumunda gitme görüşme mi diyecem.Ama inan dakkan basi ario kuslara cagirio suraya buraya götür dio.Ya en basiti sokaga cikma yasagi var adam sende fazladan paket vardi getir bana dio trip atio.Abi gibi olsa keske degil ama.Kuslari cikardi simdide basimiza bos muhabbet ne bileyim bekarken abisiyle falan dalga gecerdi simdi kendi yapio
Durumu oyle guzel guzel ozetlemissiniz ki sanki olayın icindesiniz.Ben kabul etsem de etmesem de eşim bu.Hatta bu uğurda kalbimi bu derece kırmaktan da cekinmeyecek.Kabullenis yaşıyorum sonrasi onu aldigim yere birakmak ikimiz icinde en sagliklisi galiba.Tamam da eşiniz yetişkin bir insan ve abisi bunları zorla yaptırmıyor öyle değil mi? Adamın kafasına silah dayanmıyor. Kendi de keyif alıyor ki gidiyor. Kendi isteği ile yaptığı şeylere ne kadar kötü olursa olsun müdahale edemezsiniz, fikrinizi söylersiniz, istemediğinizi belirtirsiniz anlar ve değiştirirse ne ala ama müdahale edemezsiniz. Asla kabul edemeyeceğiniz şeylerse de evli kalmayı sürdürmezsiniz. Bir insana küserek, trip atarak, kavga ederek istediğinizi yaptıramazsınız. Bir yapar, iki yapar üçüncüde bu konuda olduğu gibi kalbinizi kırar.