• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Cok Kırgınım

Psikolojik destek alin,baski kisitlanma konusmada teklemeye sebep oluyor,
Ayip etmis esiniz ,bi sure uzaklasin mumkunse

Eşinizin yaptığı ayıp. Ama siz de ona konuşmayı bilmiyor musun demişsiniz. Bence eş değer şeyler bunlar. İki tarafta haksız

Olayı büyüten sizsiniz keşke en başta özür dileseydiniz eşiniz de böyle bir şey söylemezdi.
Eşinizin size söylediği kelime de hakaret sizin ona “konuşmayı bilmiyorsun”demeniz de hakaret. Maalesef saygıyı kaybetmişsiniz. Siz adım atın özür dileyin.

Evet sesi hep yuksek ama o kadarda değil.Bilmiom cikip gitsem her sey gecse sonra yuzyuze oturup konusabiliriz belki.Dun bisey lazim mi diye aradi.Arama beni konuşamıyorum ben mesaj at dedim kapattim.Bugunde msj atmis bu konu nasil tatliya baglanir bilmiyorum

konuşamıyorum mesaj at mı ? kekeme mevzuuna gönderme yapmak istediniz herhalde ama yani hani konuşmak ha mesaj.. ne farkı var acaba ? küsecekseniz tam küsün, herşeyinizi kendiniz halledin mesela. çıkıp alışverişi siz yapın. hiç muhattap olmayın.
kabul etmek istemiyorsunuz ısrarla ama bir insana konuşmayı bile bilmiyorsun demek de hakarettir.

Bütün cevaplarınızı okudum yine hatanın çoğunu sizde buldum. Eşinizin söylediklerini tasvip etmiyorum ama adamı çileden çıkarmışsınız.

Eşinizin kuşlarla ilgilenmesinin ya da abisiyle zaman geçirmesinin ne zararı var? Söylediklerinizi duyan da adamı pavyonda kadınlarla basmışsınız sanacak. Biraz alan tanıyın, iş dışındaki her anını sizinle geçiremez adam.

Yine söylüyorum istediğini söyleyen istemediğini işitir. Konuşmayı bile bilmiyorsun dediğiniz adamın ah pardon hayatım kusura bakma dur hemen bir diksiyon kursuna gideyim de konuşmayı öğreneyim demesini beklemiyordunuz herhalde.

Üstelik hala mevzuyu uzatıyorsunuz çözüp kapatmak yerine.

konuşamıyorum mesaj at mı ? kekeme mevzuuna gönderme yapmak istediniz herhalde ama yani hani konuşmak ha mesaj.. ne farkı var acaba ? küsecekseniz tam küsün, herşeyinizi kendiniz halledin mesela. çıkıp alışverişi siz yapın. hiç muhattap olmayın.
kabul etmek istemiyorsunuz ısrarla ama bir insana konuşmayı bile bilmiyorsun demek de hakarettir.
Oturup insan gibi konusup bir cozum bulalim dediysem yangın varmis gibi bagirirsa ne derdiniz?Ario ne yapayım kendini eve alışverişe adamış lafini da yapsa guzel diom...Öyle olunca aile babasi hissedio herhalde .Kartta bende bisey lazim olsa alirim bunuda bilio.Evet gönderme yaptim valla sesi bile batio varsa bisey yazsin aramasinda

Oturup insan gibi konusup bir cozum bulalim dediysem yangın varmis gibi bagirirsa ne derdiniz?Ario ne yapayım kendini eve alışverişe adamış lafini da yapsa guzel diom...Öyle olunca aile babasi hissedio herhalde .Kartta bende bisey lazim olsa alirim bunuda bilio.Evet gönderme yaptim valla sesi bile batio varsa bisey yazsin aramasinda

siz mesela hiç karşınızdaki sakin olsa da sinirli olup, alıngan olup bağırmaz mısınız ? bazı şeyler insanlık hali. küfür edilse vs tamam da, o an kendini tutamayıp bağırmış olabilir.
gerçekten anlaşması zor birisiniz gibi görünüyor.
böyle hep ben haklıyım, tribimi atarım haliniz varsa gerçekten insan katlanamayabilir. ki görünüşe göre kendisi adım atıyor normalleşmek için.

bu arada durumunuz eşiniz değil başka insanlar tarafından da şakayla karışık bile olsa yüzünüze vurulabilir. kendinizle barışık olursanız büyütmez hatta kendi kendinizi bile ti ye alabilirsiniz.

Bütün cevaplarınızı okudum yine hatanın çoğunu sizde buldum. Eşinizin söylediklerini tasvip etmiyorum ama adamı çileden çıkarmışsınız.

Eşinizin kuşlarla ilgilenmesinin ya da abisiyle zaman geçirmesinin ne zararı var? Söylediklerinizi duyan da adamı pavyonda kadınlarla basmışsınız sanacak. Biraz alan tanıyın, iş dışındaki her anını sizinle geçiremez adam.

Yine söylüyorum istediğini söyleyen istemediğini işitir. Konuşmayı bile bilmiyorsun dediğiniz adamın ah pardon hayatım kusura bakma dur hemen bir diksiyon kursuna gideyim de konuşmayı öğreneyim demesini beklemiyordunuz herhalde.
Inanin bu konuda esimin hakli olmasını cok istiyorumm.Ben insan gibi konuşalım dedigim halde bağırmasi bin kez uyarmama rağmen yapması bunu bana dedirtirdi.Kus meselesine gelecek olursak sevmiom işte abisinin icadi daha önce konu acmistim esimi kumara götürür kahveye götürür simdi de kuşlar.Abi gibi vakit geçirse nie karisayim abisine kuşuna ama hep bos isler ne bileyim

Inanin bu konuda esimin hakli olmasını cok istiyorumm.Ben insan gibi konuşalım dedigim halde bağırmasi bin kez uyarmama rağmen yapması bunu bana dedirtirdi.Kus meselesine gelecek olursak sevmiom işte abisinin icadi daha önce konu acmistim esimi kumara götürür kahveye götürür simdi de kuşlar.Abi gibi vakit geçirse nie karisayim abisine kuşuna ama hep bos isler ne bileyim
Size göre boş iş eşinize göre hobi, siz sevmiyorsunuz eşiniz seviyor. Adam her adımını size ve sizin zevklerinize göre atacak değil ya. Bunu kabullenirseniz iyi edersiniz bence. Abisiyle ilişkisi de sizi ilgilendirmez ki.

Bağırıyorsa susturmak yerine ortamı terk etseydiniz. Bağıracak kadar sinirlenmiş bir insanın sus deyince sustuğu nerede görülmüş? Gerçekten susacağını mı düşündünüz o kadar gerginken?

siz mesela hiç karşınızdaki sakin olsa da sinirli olup, alıngan olup bağırmaz mısınız ? bazı şeyler insanlık hali. küfür edilse vs tamam da, o an kendini tutamayıp bağırmış olabilir.
gerçekten anlaşması zor birisiniz gibi görünüyor.
böyle hep ben haklıyım, tribimi atarım haliniz varsa gerçekten insan katlanamayabilir. ki görünüşe göre kendisi adım atıyor normalleşmek için.

bu arada durumunuz eşiniz değil başka insanlar tarafından da şakayla karışık bile olsa yüzünüze vurulabilir. kendinizle barışık olursanız büyütmez hatta kendi kendinizi bile ti ye alabilirsiniz.
Aa ben cok yufka yurekliyimdir.Keske guzel gelseydi is buraya gelmezdi ama önümde cilginlar gibi bagirmasi olmadi.Ya arada esimle tiye alip guluoduk ama dedim ya saka baska bunu boyle soylemesi başka.Haksizligimi da kabul etmesem ozurde dilemezdim

Ay içim sızladı resmen asla ve asla tahammül edemeyeceğim bir şeydir tanımadığım insan başkasına böyle şeyler dese bile yolda durup müdahale ederim o kadar takığımdır bu konulara..
Eşin bile isteye ve içten yapmamıştır eminim Ama senin en hassas noktandır ve üzüntünü çok iyi anlayabiliyorum üzerine gidip onu üzünce onunda aniden ağzından çıkmıştır ama ağırlığını kesinlikle koy bir daha tekrarlamaması için insanların kusurlarını yüzüne vuran varlıklar çok acizdir sende kekeme olabilir ama onda acizlik var onun durumu asıl kötü bunu bil.
Her bayan gibi her şeyin en güzelini hakediyorsundur üzme kendini. 🌸

Size göre boş iş eşinize göre hobi, siz sevmiyorsunuz eşiniz seviyor. Adam her adımını size ve sizin zevklerinize göre atacak değil ya. Bunu kabullenirseniz iyi edersiniz bence. Abisiyle ilişkisi de sizi ilgilendirmez ki.

Bağırıyorsa susturmak yerine ortamı terk etseydiniz. Bağıracak kadar sinirlenmiş bir insanın sus deyince sustuğu nerede görülmüş? Gerçekten susacağını mı düşündünüz o kadar gerginken?
Abisiyle ilişkisi bize yansimasa banane.Allah askina adam kumar borçlarından bankalarla boğuşuo o durumunda gitme görüşme mi diyecem.Ama inan dakkan basi ario kuslara cagirio suraya buraya götür dio.Ya en basiti sokaga cikma yasagi var adam sende fazladan paket vardi getir bana dio trip atio.Abi gibi olsa keske degil ama.Kuslari cikardi simdide basimiza bos muhabbet ne bileyim bekarken abisiyle falan dalga gecerdi simdi kendi yapio

Abisiyle ilişkisi bize yansimasa banane.Allah askina adam kumar borçlarından bankalarla boğuşuo o durumunda gitme görüşme mi diyecem.Ama inan dakkan basi ario kuslara cagirio suraya buraya götür dio.Ya en basiti sokaga cikma yasagi var adam sende fazladan paket vardi getir bana dio trip atio.Abi gibi olsa keske degil ama.Kuslari cikardi simdide basimiza bos muhabbet ne bileyim bekarken abisiyle falan dalga gecerdi simdi kendi yapio

Tamam da eşiniz yetişkin bir insan ve abisi bunları zorla yaptırmıyor öyle değil mi? Adamın kafasına silah dayanmıyor. Kendi de keyif alıyor ki gidiyor. Kendi isteği ile yaptığı şeylere ne kadar kötü olursa olsun müdahale edemezsiniz, fikrinizi söylersiniz, istemediğinizi belirtirsiniz anlar ve değiştirirse ne ala ama müdahale edemezsiniz. Asla kabul edemeyeceğiniz şeylerse de evli kalmayı sürdürmezsiniz. Bir insana küserek, trip atarak, kavga ederek istediğinizi yaptıramazsınız. Bir yapar, iki yapar üçüncüde bu konuda olduğu gibi kalbinizi kırar.

Tamam da eşiniz yetişkin bir insan ve abisi bunları zorla yaptırmıyor öyle değil mi? Adamın kafasına silah dayanmıyor. Kendi de keyif alıyor ki gidiyor. Kendi isteği ile yaptığı şeylere ne kadar kötü olursa olsun müdahale edemezsiniz, fikrinizi söylersiniz, istemediğinizi belirtirsiniz anlar ve değiştirirse ne ala ama müdahale edemezsiniz. Asla kabul edemeyeceğiniz şeylerse de evli kalmayı sürdürmezsiniz. Bir insana küserek, trip atarak, kavga ederek istediğinizi yaptıramazsınız. Bir yapar, iki yapar üçüncüde bu konuda olduğu gibi kalbinizi kırar.
Durumu oyle guzel guzel ozetlemissiniz ki sanki olayın icindesiniz.Ben kabul etsem de etmesem de eşim bu.Hatta bu uğurda kalbimi bu derece kırmaktan da cekinmeyecek.Kabullenis yaşıyorum sonrasi onu aldigim yere birakmak ikimiz icinde en sagliklisi galiba.

Siz de ona 'konuşmaya bilmiyorsun' vs demissiniz deniliyor konu sahibine ama kadın burda eşine üslubuyla ses tonuyla ilgili bi laf ediyor. Eşiyse kusur, engel, farklılık vs artık ne sinifina girerse bunu yüzüne vuruyor. Ikisi asla aynı şey değil. Zaten baştaki olaylar için özürünüzü dilemişsiniz sonra sizde hata bulamadım. Eşinize tavrinizi gosterin ki buna bir daha cesaret edemesin. Yaptığı çok ayıp belki gerçekten o an ki gerilimde altta kalmamak için sizi zayıf tarafinizdan vurmuştur ya da belki bunu gerçekten kusur olarak algılayıp içine artık böyle gaf yapmıştır.herseyden önce siz kendinizdeki şeyi kusur olarak görmezseniz kimse görmez lütfen bunu sıkıntı yapmayin . Birde bu konuşurken takılma kekeleme stres anında artıyor.

Çok kırıcı gerçekten ben de bazen heyecandan kekelerim.Sevgilim burdan vursaydı ayrılırdım bu kesin ama siz evliymişsiniz özür dileyip gerçekten pişman olduğunu belirtirse affedin derim ama bir yandan da hemen o an özür dilemesi gerekiyordu sanki sizi ne kadar yaraladığını görüp bilemiyorum yaa kendimde bu durumda olduğum için sizi çok çok iyi anlıyorum

Ikinizde hatalisiniz, ama esinizin yaptığı hic hoş değil. Insanlarin kusurlarıyla dalga gecen insanlardan nefret ediyorum. Artık bu söylediği aklıniza gelecek devamlı..

EMDR diye bir teknik var psikolojide.. sanirim bu tip sorunlarin kaynagina iniyorlar. bulup ortadan kaldiriyorlar sebep olan seyi.. bir bakin isterseniz..

Back
X