Esime cok kirildim...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar konumdan biliyorsunuz iki kat altimdaki almanin yuzunden tasinmak zorunda kaldik yeni ev bulduk esim onlarin yuzunden hep bana baski yapti...esimde 5 6 aydir bir tuhaflik var...en ufak birseyde bagiriyor cagiriyor uste cikiyor...beni artik sevmedigini dusunuyorum...benim kucuk oglum yaramaz ve cok hareketli...sikayet geldikce hep bana kiziyordu...malum bende cocuklara durun dedigimde daha kotu oluyorlardi...ev burosundan adam geldi onun yanindada kizdi...kocaligi bu iste...benim kimsem yok burda iki oglan cocugu...neyse yeni evdede basladi cocuklara durun susun oturun baska bir sohbet yok evde...kavga cikmasin diye cocuk odasinia girdim birseylerle mesgul oluyorum ya bilgisayar ya elisi tarzi...neyse en sonun da patladim....

kagitlarla ugrasiyordu galiba dolabini yerlestiriyordu...o sira nisanlilik resmimiz cikti ben bagiriyorum yeter artik dayanamiyorum senin hicmi sohbetin olmaz hepmi sus dur otur kalkma bunlar cocuk dedim...bunun ustune bana bir bagirdikiCOK KOTU OLDUM...hala agliyorum ozur falanda yok...sonra fotografi yirttim...o öyle yirtilmaz böyle yirtilir diye aldi paramparca etti....bana sen normal degilsin diye bagirmaya basladi beni dovecek diye korktum polisi ararim yapamazsihn daha dedim...git gozume gorunme dedim...bunun ustune burasi benim evim hooop dedi....ikinci sokumu yasadim...yani sanki benden kurtulmak icin bir cabasi var hicbirsekilde alttan almiyor....ne olur bana viyanadan ucretsiz bir avukat bulun arkadaslar4 konusmam lazim bu bu adamdan cok korkuyorum...tuhaf tuhaf sakalari var bunlari yazmistim zaten...tedavide olmuyor benim ustume atiyor...

ondan sonra birakti gitti...ben agliyorum buyuk oglum geldi konustum derken biraZ ACILDIM...mubarek gun seytana uyma dedim iftar saatiydi bogazimdan gecmedi onun sevdigi yemeklerden hazirlamistim(gelip cocuklari alip goturdu...ben oglumu arayip dedim oglum gelin yemek yiyelim diye...geldiler neyse yedik bugunde sinirliydim kusura bakma dedim...ondan TIK yok..sonucta bana bir suru hakaret etti...ben artik dayanamiyorum falan deyince massallah iki misli cevap verdi...Allah onun belasini vermis benmisimsurda kimsem yok onun icin ailemi vatanimi biraktim icimden atamiyorum bu laflari canim özurdilerim dese affedecem oda yok...beni kimse anlamiyor...arkadaslar sagligim daha önemli bu is tek tarafli gitmiyo...bana bir avukat adresi verin danisayim yaa...ne yapabilirim...zaten izindede hep sakinlestirici aldim...inanin esimin problemleri var beni anlamasi surda dursun...hakkimda hayirlisi olsun...hep cocuklar icin geri adim atiyorum..oglum dun agladi...ama yok artik yeter...

ıyıce dolmussunuz uzuldum hakkınızda hayırlısı olsun umarım enyakın zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz

Diger konularinizi da okudum. Kizmayin bana eger tarafsiz bir yorum istiyorsaniz. Ben psikolojinizin bozuk oldugunu hissettim. Herseyi buyutuyor herseyi kafaniza takip icinden cikilmaz hale getiriyorsunuz sanki. Bizimkilerin deyimiyle bir bardak suda boguluyorsunuz. Tabii sikintilarinizi kucumsemek haddimiz degildir, kimin neyden nasil etkilenecegi ruh haline ve gecmisine baglidir. Benim demek istedigim insanlarin cogunun takmayacagi seylerden etkileniyorsunuz. Bunun en buyuk zarari da size ve aile yasantiniza.Bu sekilde yazik ki cocuklarinizin da psikolojisi bozulur.
Mesela bana sizin fazlasiyla ilgiye, pohpohlanmaya acliginiz var gibi geliyor. Ustelik bana kalirsa bunlari elde etseniz dahi sorunlarinizi bitmeyecek cunku derinde yatan baska sebepler olmali. Uzun lafin kisasi yardim almanizi oneririm mutlaka.

Onun icin ailemi vatanimi biraktim demissin canim, böyle seyler söyleme neticede bilerek evlendin ve yurtdisina geldin, simdi onun icin ailemi vatanimi biraktim demek sacma olur.
Tabiki iki cocuk ve bunlarin egitimi, bakimi kolay degil ama sadece dur yapma diyormus baskada sohbeti yokmus, inan bana ben 11 senedir evliyim ve cocugum yok bizde esimle fazla konusmayiz.
Senin kocanin huyu böyle, ayni benim kocam gibi, yani cocuklarin olmasaydi bile, belki senin esinde benim esim gibi yinede konusmayacakti.
Eger ck istiyorsan hos sohbet o imkani sen yarat o zaman.

Cünkü konusmak isteyen bir erkek isterse 10 tane cocugu olsun yinede bir yerden konu acip konusabilir.
Simdi eger gercekten esinin sana daha yakin olmasini istiyorsan, cocuklarini esinin gelecegi vakitten 1-2 saat sonra uyut ve ondan sonra geriye kalan zamani kendinize ayirsaniza, öyle olmazmi?
Yani bir yuvayi bence disi kus yapar, erkek nedirki? Benim gözümde erkek hep cocuk gibidir, biz kadinlar tarafindan yönetilmek isteyen varliklar.
Onun icin al eline hakimiyeti, cocuklarinda lafini gecir kocanada, hemen depresyona girmeye gerek yok.
Güclü ol bakalim.
Böyle olmani cocuklarinda ister kocanda....

esas sorun sizde bence. tedavi olmalısınız.

katılıyorum.
diğer konularda da hiç gözle görülür bir problem yok. varsa yoksa "eşim odun, beni anlamıyor, alt kattaki alman bizi dinliyor, sinir krizi geçirdim vs vs"
eski bir konunuzda da eşinize namaz kılması için baskı yapıyordunuz. sizde yolunda gitmeyen bazı şeyler var. bence bir an önce yardım alın. felaket telallığı yapmak değil amacım ama çok güzel kadınların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz bilmem anlataildim mi? sonunuzun tedavi olmayı reddeden psikolojisi bozuk yengemin sonuna benzemesini istemem.

canim sen iyi olduguna eminmisin surekli psikolojin bozuk psikolojin bozuk...bence sizin gercekten bir probleminiz var bunu okudumda..konularinizda hep takintilisiniz...mesela burnunuza burnunuzun delikleine takmis pozisyondasiniz...yani kendinizle barisik olun lutfen birraz...kendinizle barisik degilsiniz...asil probleminizi siz kabul etmelisiniz diye dusunmekten kendimi alikoyamadim...belliki birseyler var gecmis yasantinizda...yengemin sonu derken...abinizin hanimimi...onada bu sekil hakaretler edip zayif durumudan faydalanmaya calistiysaniz pes yani...moral verseydiniz...onu tedavi ettireydiniz bunun icin aldatmakmisizin ailede problem oldugunu dusunuyorum..evlilik iyi gunde kotu gunde diye basliyor...bu arada insanlar zaman zaman kotu donemler gecirebilir bu neden size tuhaf geliyir gercekleri kabul edin bekarsiniz daha cok zorlanirsiniz hayatla yuzlesmeyi ögrenin bence..burunla estetikle ömur gecmez...konulariniz bundan ibaret....birde insanlara faydali bir yorumunuz yoksa bence yazmaktan vazgecin bunu size buyuk tavsiyesi olarak yaziyorum....cunku onunuzde uzun bir hayat var bnasiniza neler gelecek bilinmez..bekarmissiniz...yengenizin psikoloji bozuktu aldatildi demeniz cok anormal bir tutum..bu durum tam tersini gosteriyor bence!!!!!esinin yardimcim olmasi gerekmezmiydi demekki kadin bosuna yipranmamis....yani dikkatli ve mantikli olun lutfen biraz....

evet canim hakli olabilirsin...yardim aldim...mesguliyet edinecegim okullar acildiktan sonra...yorumun banada mantikli geldi tesekkur ederim...donem donem evet bunu yasiyorum ama doktor esime bana karsi anlayisli olmasi gerektigini anlatti...sabirli olmasi gerektigini anlatti...bu durumu asmistim canim yani iki yildir falan...bu sene tekrar turkiyede gittik doktora bize odevler verdi...tek tarafli olmadigini anlatti doktor..esime dedi ilac icilecekse iki tarafli icilecek dedi...tabi esim kabul etmiyor yani zekiyim kabullenip yutup yutup uyursa hersey guzeldi canim anlatabildimmi...biraz daha iyi olmaya basladik...birbirimizi dinlemeye calisiyoruz...ama esim stresli oldugunu söyledi cok bunaldim dedi eee bunu duyduktan sonra dunyalar benim oldu...inanin esim yorgun dinlensdin diye oglumu aldim parka goturdum o da dinlenmisti tesekkur etti...yani konusulduktan sonra anlayisli bir insanim inanin bunu cevremdeki yakin insanlar söyluyor...sabirli oldugumu anlayisli oldugumu...yeterki insanlar duygularini guzel bir sekilde ifade etsinler...ve cocuklari uyuutum elestirilerden faydalandim ...tesekkur arkadaslar...

merhaba zeki, esinle sorunun ne olacak hic bir fikir yurutemiyorum
ama durumunu az cok hayal edebiliyorum cunku ornekler cok burda
senin ya calisman yada ciddi bir kursa yazilman gerek
tamam ailen yok kendini kimsesiz hissediyorsun ama iki cocugun var
onlar icin kapasiteni asip kendini sosyal hayata atman gerek
bak kk'ye gelip viyanadan bedava avukat bulun diyecek kadar caresiz hissediyorsun kendini
Belcikada bir avukat vizit ucreti 50 euro
ve sosyal kurumlar var seni yonlendiren ucretsiz avukatlara
baroya gidiyorsun ucretsiz avukat talep ediyorsun giderken
issizlik parasi aldigina dair belge goturuyorsun
burda boyle bu isler
demem o ki
Almancan yetmeyebilir ama cat patta olsa kendini ifade edebilirsin
yada turk tercuman numarasi bul ara ona sor o seni yonlendirir
elli ile yuz euro arasi bir ucret karsiligindada avukata gidersiniz
elli tercumana versen elli avukata versen yuz euro eder
bir kac gun sessiz kal fevri davranma iyice dusun tasin
esin bu sessizliginin bu mizmizsiz gecen bir kac gunu fark edecektir
belli etmesede
iste o bir kac gun sonra git az ve oz bir sekilde konus
once ne istedigini acik acik soyle
"zorlamanin bir manasi yok birbirimize uymuyoruz
birbirimizden sikayetciyiz
sikayetlerimi dile getirdigim zaman bir sonuc alamiyorum
ve kendimi kaybediyorum caresiz hissediyorum
bu konuyu bir neticeye baglayalim boyle mutsuz yasayacagimiza
insan gibi ayrilalim gerekiyorsa" gibisinden bir konusma yap
ama hazirlikli ol
kaynanaydi akrabaydi birak onlari
cinsel olarak mutlu degilsiniz
diyalogunuz yok
sosyal hayatiniz yok
sen bunaliyorsun kendini asamiyorsun
yani bir yerden soylenmekten cok bir seyler yapmak gerek
kararli ve saglam bir adimi (sonucu ne olursa olsun ) atman gerek
yoksa hep ayni sorunlarla ugrasir durursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…