Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi istedigi kadar söylensin cook özür dilerim ama e... gibi götürücekAnnemle re karşı çocuklarımıza karşı böyle değil onlar hasta oldu mu üzülüyor.
ama sadece üzülüyor. çoğu gece çocukları hastalandı mı acile yine ben götürüyorum, dr ben götürüyorum,kendisi sıcak yatağından kalkmıyor. ben gecenin 4 de acilde oluyorum. bir kere çocuğum kulağına boncuk atmış saat 10 onu götüre siye kadar dünya laf söyledi, bende artık ona götür demiyorum.
Arkadaşlar valla beni alıştırdım, Artık hastayım bile desem adam bana kendine bakmıyorsun hasta oluyorsun, bana hastayım deme laflarını duymamak için mi susuyorum. Adam gereksiz her şeye söyleniyor.
Sevgimiz var mı bilmiyorum. onu seviyor muyum bilmiyorum.
Çocuklarım için katlanıyorum
Kavga etsem bile adam zeytin yağı ilk cevabı çalışma ozaman oluyor. Ben nasıl bu adama güvenip çalışmayayım. Bana güven vermiyor.
Yemek çay falan yapmasaydın keşke, tepkisiz kalmana alışmış sanırım, bir de sevgi yok aranızda sanki...
Teşekkürler hepinize, biraz birileriyle konuşunca rahatladım,
canım Eşim depresyonda değil genel hali bu :)
Alıştırdığım şeylerden vazgeçirmem kolay olmayacak:) hemde hiç. konuşmayı kaçkez denedim ilk ve son lafı çalışma o zamna oluyor ve bende bu cümleyi duyduğum zaman sinirleniyorum :) ve konuyu kapatıyorum ne halin varsa gör diye,:)
Ama deneyeceğim 2,3 geçsin sinirim yatışsın önce,
Aslında ben ondan çok bir şey beklemedim eve geldiğimde neyin varmış, dr ne dedi dese belki bana yetecekti, ama hala anlam veremiyorum kavgalı değiliz küs değiliz bana neyin varmış demedi geçmiş olsun bile demedi, geçtim hepsini, insan hastanede karşılaştığı insanlara bile geçmiş olsun diyor. Ama eşim demiyor, ben buna çok takılmıştım. ama önemli değil artık. insan kendi değerini kendi çizermiş, beni yıprattığını fark edecek ama çok geç kalmış olacak,
ve arkadaşım haklısın eşim beni kaybetmekten korkmuyor. çünkü çocuklarım için ona katlanacağımı biliyor.
Acaba bir süre ayrı yaşamayı teklif etsem kafamızımı dinlesek
Teşekkürler hepinize, biraz birileriyle konuşunca rahatladım,
canım Eşim depresyonda değil genel hali bu :)
Alıştırdığım şeylerden vazgeçirmem kolay olmayacak:) hemde hiç. konuşmayı kaçkez denedim ilk ve son lafı çalışma o zamna oluyor ve bende bu cümleyi duyduğum zaman sinirleniyorum :) ve konuyu kapatıyorum ne halin varsa gör diye,:)
Ama deneyeceğim 2,3 geçsin sinirim yatışsın önce,
Aslında ben ondan çok bir şey beklemedim eve geldiğimde neyin varmış, dr ne dedi dese belki bana yetecekti, ama hala anlam veremiyorum kavgalı değiliz küs değiliz bana neyin varmış demedi geçmiş olsun bile demedi, geçtim hepsini, insan hastanede karşılaştığı insanlara bile geçmiş olsun diyor. Ama eşim demiyor, ben buna çok takılmıştım. ama önemli değil artık. insan kendi değerini kendi çizermiş, beni yıprattığını fark edecek ama çok geç kalmış olacak,
ve arkadaşım haklısın eşim beni kaybetmekten korkmuyor. çünkü çocuklarım için ona katlanacağımı biliyor.
Acaba bir süre ayrı yaşamayı teklif etsem kafamızımı dinlesek