- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
08.02.2012
Dün çok rahatsızdım boğazlarım acıyordu bütün vücudum ağrıyor soğuktan titriyorum. Eşimi aradım ilaç alırmısın bana diye eczane kapanmış,
Bende dedim ki acile gideceğim. İstedim ki neyin var sorsun istersen ben götüreyim seni desin nerde böyle diyecek insan. Ben desem gel beni acile götür desem dünya laf eder yok kendine bakmıyorsun yok hasta oluyorsun sanki hasta olmak insanın elinde olan bir şey. Çocukları aldım eve getirdim eşim elinde kitap almış okuyor yemek yiyecek misin dedim sonra yerim dedi. Hemen Evden çıktım ama kemiklerim sızlıyo ayakta zor duruyorum. Acile gittim sıra vardı beklerken aradım dedim dolapta yemek var istersen ısıt ye, içimden de diyorum yemeğini yede bana yemek hazırlama derdi kalmasın ben beklerim seni dedi. Acilde dr muayene etti oradan gittim ilacımı aldım ama şakır şakır titriyorum.
Eve geldim çocuklar uyumamış hemen yatağa dedim uyuz kocamın elinde hala aynı kitap okuyor.Kafasını kaldırdı bana git burnunu temizle ne biçim konuşuyorsun dedi , aptal insan sen önce neyin var diye sor demi. Benim boğazlarım genizim dolmuş konuşamıyorum bile.
Yemekleri ısıtmaya mutfağa girdim yemekleri ısıttım çay içermisin dedim adam içeceği çayı bile demlememiş. Ne düşündü bilmiyorum acaba seçil gelir çay demler karşılıklı içermiyiz diye mi düşündü bilmiyorum. Çayı demledim yemekleri sofraya koydum. Çocuklar anne bizimle yat diye ağladı bu arada, bende yatın ne olursunuz çok kötüyüm dedim . Sonrada çayı demledim al iç dedim. İlaçlarımı içtim ve yattım.
Sinirlerim bozuldu birazda ağladım. İnsan bi neyin var diye sorar ne kadar öküz, insan karısına neyin varmış diye bile sormaz mı ya, anlamıyorum bi insan bu kadar öküz olabilir mi? Mantığımda almıyor z insan karısın ne yi düşünerek nasılsın diye sormaz.
Sabah kalıktım çay demledim. Kahvaltılıkları koydum masaya, çocukları uyandırdım, sütünüzü için giyinin diye koşuştururken melihe kalkmıyor musun kahvaltıya dedim cevap vermedi.
Sabahları kalkıp arabayı ısıtıyor çalıştırmama yardım ediyordu 2 gündür. Onu bile yapmadı Allahtan araba çalıştı çalışmasa mecbur kaldıracaktım yatağından.
Ya inanmıyorum ben bu adama çocuk niye yaptım Allahın gücüne gitmesin pişman oluyorum keşke olmasaymış bu adamı çekemiyorum. Demekki zamanında çok günahım olmuş. Bu öküzü çekmem gerekiyor. heralde
Bana yardımcı ol desem bana mı çalışıyorsun diyecek yine. İşi bırakırım diyorum çocukların kreşe gitmez bakarsın evde diyor allahım nasıl bir insanla evliyim ben. İnsan mı bir insanda bu kadar acımasız bencil duygular olur bilmiyorum.
Arkadaşlar valla beni alıştırdım, Artık hastayım bile desem adam bana kendine bakmıyorsun hasta oluyorsun, bana hastayım deme laflarını duymamak için mi susuyorum. Adam gereksiz her şeye söyleniyor.
Sevgimiz var mı bilmiyorum. onu seviyor muyum bilmiyorum.
Çocuklarım için katlanıyorum
Kavga etsem bile adam zeytin yağı ilk cevabı çalışma ozaman oluyor. Ben nasıl bu adama güvenip çalışmayayım. Bana güven vermiyor.
08.02.2012
-Eşimi aradım ilaç alırmısın bana diye eczane kapanmış,
- Bende dedim ki acile gideceğim Hemen Evden çıktım ama kemiklerim sızlıyo ayakta zor duruyorum. Acile gittim sıra vardı beklerken aradım dedim dolapta yemek var istersen ısıt ye, içimden de diyorum yemeğini yede bana yemek hazırlama derdi kalmasın ben beklerim seni dedi. Acilde dr muayene etti oradan gittim ilacımı aldım ama şakır şakır titriyorum.
- bana git burnunu temizle ne biçim konuşuyorsun dedi , aptal insan sen önce neyin var diye sor demi. Benim boğazlarım genizim dolmuş konuşamıyorum bile.
- Yemekleri ısıtmaya mutfağa girdim yemekleri ısıttım çay içermisin dedim adam içeceği çayı bile demlememiş. Ne düşündü bilmiyorum acaba seçil gelir çay demler karşılıklı içermiyiz diye mi düşündü bilmiyorum. Çayı demledim yemekleri sofraya koydum. Çocuklar anne bizimle yat diye ağladı bu arada, bende yatın ne olursunuz çok kötüyüm dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?