• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

O sizi seviyor size kiyamiyor. Tipki kucùk bir cocuk gibi . Siz de onu annesi gibi sevin. Esi gibi sarilin kollayin onu. Size ihtiyaci var. Ìnsan sevdigini her zmn yaninda gòrmek ister.
iste bende boyle olmak istiyorum ama cogu zamaan icimden gelmiyor iste :( cok uzuluyorum bu duruma:( bana hep cok ihtiyaci var biliyorum jendi de soyluyor:(

Ama sana kotu davransa, sağlam bir kazik atsa kolesi olurdun degil mi...

yazık adama çok bencilsin. Sırf kendini dusundugun icin bir adamın kendisine gerçekten asik olan biriyle evlenme şansını calmissin.

Ya bosan ya da bosanmiyorsan yardım mi alirsin nasıl yaparsın bilmiyorum ama adama saygı duy ve doğru düzgün davran.

Ama sana kotu davransa, sağlam bir kazik atsa kolesi olurdun degil mi...

yazık adama çok bencilsin. Sırf kendini dusundugun icin bir adamın kendisine gerçekten asik olan biriyle evlenme şansını calmissin.

Ya bosan ya da bosanmiyorsan yardım mi alirsin nasıl yaparsın bilmiyorum ama adama saygı duy ve doğru düzgün davran.
evet kenndiimi dusundugum icin ona asik olabilecek bir kadinla evlenme umidini caldim belkide :( ve ben bu yonden hic dusunmemeistim cok tesekur ederim boyle bir vakis acisini yakalatyigin icin bana icimde daha bir vicdan olustu ve galiba sarilicam simdi ona :(((

yani bilemiyorum tabikide onu baskasiyla paylasmak dusuncesi beni mutlu etmiyor oyle olsa dusunmez bosanirdim galiba Saygi duymaya calisiyorum
belki uç bir örnek ama insanlar bu kış günü sokakta yatan köpeklerin bile üzerini battaniyeyle örterken,siz yatağın kenarına kıvrılmış,yorganın çoğunu size vermiş bir adama nasıl merhamet duymazsınız. Sadece bu yazdığınız bile eşinize aşık olmak için bir sebep ve ne yazıkki kaybedince anlayacaksınız değerini.
Alt tarafı gaz çıkarmış ya yapacağınız tek şey odadan çıkıp camı açıp havalandırmak,değer mi kalp kırmaya?

ne derseniz deyin umrumda degil yorumlar onemli benim icin
Sayin depiedra yorumama vermis oldugunuz önem icin cok tesekkur ediyorum.yuvayi disi kuş yapar diye eskilerden bir söz vardir.yuva yapmak icinde sevgi saygi guveni sabit kilabilmektir.onu kastedmisler.simdilerde yuvayi disi kuslar bozar olmus.sizi sevene eziyet etmeyin en buyuk gunahlardan biri.siz bilirsiniz tabiki iyi aksamlar..

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
Henüz evlenmedim ama kendimi gördüm sanki benim ağZımdan yazılmış. Bence psikolojik destek almalıyız

belki uç bir örnek ama insanlar bu kış günü sokakta yatan köpeklerin bile üzerini battaniyeyle örterken,siz yatağın kenarına kıvrılmış,yorganın çoğunu size vermiş bir adama nasıl merhamet duymazsınız. Sadece bu yazdığınız bile eşinize aşık olmak için bir sebep ve ne yazıkki kaybedince anlayacaksınız değerini.
Alt tarafı gaz çıkarmış ya yapacağınız tek şey odadan çıkıp camı açıp havalandırmak,değer mi kalp kırmaya?
örttüm fakedince:(

Sen ciddi misin ya inanamıyorum sen yada eşin Allah korusun bi kazadan dolayı durduk yere sakatlansanız varya o gaz kokusuna tahammül edemediğiniz eşiniz size misler gibi bakar altınızıda değiştirir ama yinede şikayet etmez insanlık hali bunlar ya ayıp etmişsiniz gerçekten yazık adama örnekle ne kadar Ender ve kıymetli bir eşiniz olduğunu anlayın diye yazdım kendinize gelin lütfen.

Sayin depiedra yorumama vermis oldugunuz önem icin cok tesekkur ediyorum.yuvayi disi kuş yapar diye eskilerden bir söz vardir.yuva yapmak icinde sevgi saygi guveni sabit kilabilmektir.onu kastedmisler.simdilerde yuvayi disi kuslar bozar olmus.sizi sevene eziyet etmeyin en buyuk gunahlardan biri.siz bilirsiniz tabiki iyi aksamlar..
etkilendim bu yorumundan:( iyikide actim konuyu vallahi billahi kalbim yumusadi zaten rabbime hep dua ediyorum allahim.esime karsi sevgi duyur bana saygi duyur yuvamizi guzellestir diye :(

Evli değilim ama ailemden biri odada gaz çıkarıp kokutsa , sırf onu utandırmamak için o kokuya katlanırım sesimide çıkarmam.
hayir canim benim oyle degil iste yorumlarina hakaretlerine yorum yazmiyorum.ama buna yazayim bari...bence sende ses cikarirdin defalarca uyarilmis ve defalarca gazdan sonra odanin camini 3 dk cik acmaya usenen bir esin olunca sende koku hassasiyetin varsa cikdirabilirsin...

Ben sana o kadar yazdım yazık kocana yok kilosu yok bilmem nesi diye bir dünya konun var zaten, ama sen bana hep gıcık oldun neyse ki haklıymışım :KK66:
ben inkar etmedimki evet kilosunu evet kokusu herseyinden rahatsiz oldumu soyledim sevgili bibibibilleaa pardon simdi Bibibella Bibibella olmussun evet Bibibella Bibibella cum seni hic sevmedim:d cunku agir yaziyon kaldiramiyom:d

Sen ciddi misin ya inanamıyorum sen yada eşin Allah korusun bi kazadan dolayı durduk yere sakatlansanız varya o gaz kokusuna tahammül edemediğiniz eşiniz size misler gibi bakar altınızıda değiştirir ama yinede şikayet etmez insanlık hali bunlar ya ayıp etmişsiniz gerçekten yazık adama örnekle ne kadar Ender ve kıymetli bir eşiniz olduğunu anlayın diye yazdım kendinize gelin lütfen.
bakarmi bilmem.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bende kendime gelme derdindeyim ne bosanmak.ne baska hatalar hicbisey istemiyorum zaten sadece duzelmek istiyorum

hayir canim benim oyle degil iste yorumlarina hakaretlerine yorum yazmiyorum.ama buna yazayim bari...bence sende ses cikarirdin defalarca uyarilmis ve defalarca gazdan sonra odanin camini 3 dk cik acmaya usenen bir esin olunca sende koku hassasiyetin varsa cikdirabilirsin...

Uyarsam bile senin gibi tonla hakaretle uyarmazdım. Sana tek tavsiyem adama psikolojik şiddet uygulamayı bırak.

bakarmi bilmem.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bende kendime gelme derdindeyim ne bosanmak.ne baska hatalar hicbisey istemiyorum zaten sadece duzelmek istiyorum
İnşallah Rabbim bütün güzelliği ile eşinize çevirir kalbinizin yönünü

ben inkar etmedimki evet kilosunu evet kokusu herseyinden rahatsiz oldumu soyledim sevgili bibibibilleaa pardon simdi Bibibella Bibibella olmussun evet Bibibella Bibibella cum seni hic sevmedim:d cunku agir yaziyon kaldiramiyom:d
Vall burda şimdi sana çok daha ağır yazanlar var beni seversin :KK14: hoş sen kocanı bile sevmiyorsun beni mi seviceksin ;)

Back
X