• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

ama cok kotu kokuyordu anlatamam:KK43: o kokuyu yayan ve ustelik havalandirmadan oturan beni de dusunmeden bunlari yapana ben daha nasi saygi duyim soyle bana ..aman kurbn olim oda parfumune ben lagim koklamaktan iyidiir
Pis bir koku yüzünden eşinizin kalbini kırmış olmayı umursamıyor musunuz?
Eşinizi geçtim , evladınıza da yazık değil mi?Annesi sürekli babasını ezikleyen bir çocuk, nasıl sağlıklı bir birey olabilir?

sevgili D Depiedra

siz butun meseleyi eski bir konunuzda ozetlemissiniz zaten.

"ben istedigim cogu seyi alamiyorum ve buna boyun egiyorum ama icimden bi ses sen ziyan oldun yazik oldu sana takildin bi fakir adamin pesine bak para bulupta parfüm bile alamiyosun cocugunun isteklerini karsilayamiyosun tarzi seyler diyor...bu sesi dinledikce esime saygisizlaşiyorum ..."

simdi...

bu itirafinizin uzerine baska soze gerek var mi?

örttüm fakedince:KK43:
eşinizin tek suçu sevilmemekse eğer yapmayın,altta yatan eskiden kalan bir hıncınız,öfkeniz yoksa eğer.
Çok etkilendim yazdıklarınızdan çünkü tıpkı sizinki gibi bir eşim var. Kendinden önce kızımızı,beni düşünen. Gözümün içine bakan,benim çok basit görüp bir anda söyleyip unuttuğum bişeyi asla unutmadan hemen yerine getirmeye çalışan. Haksız olduğum zamanlarda bile kırmamaya özen gösteren,kızı rahat etsin,annesinin kokusuyla uyusun diye aylardır bir kanepede kıvrılıp yatan bir koca ve ben ona asla kıyamam,sinir anında ağzımdan çıkan sözlerden bin pişmanlık duyarım,gece kalkar gider örterim üstünü örter yastığını düzeltirim.
Neler okuyoruz burada en büyük şükür sebeplerinden biri aslında sahip olduğunuz eş. Dilerim son pişmanlığın fayda etmediği zamanlar gelmeden bir çıkar yol bulursunuz kendiniz,eşiniz ve evliliğiniz için. Eğer davranışlarınızı eşinizin haketmediğini düşünüyorsanız biran önce çözüme kavuşturun unutmayın vicdan en rahat yastıktır eğer iç huzurunuz varsa

sevgili D Depiedra

"ben istedigim cogu seyi alamiyorum ve buna boyun egiyorum ama icimden bi ses sen ziyan oldun yazik oldu sana takildin bi fakir adamin pesine bak para bulupta parfüm bile alamiyosun cocugunun isteklerini karsilayamiyosun tarzi seyler diyor...bu sesi dinledikce esime saygisizlaşiyorum ..."

simdi...

Owwwwwww sözün bittiği nokta buydu tebrikler semurcan semurcan

sevgili D Depiedra

simdi...

ama.ben bunu da inkar etmiyorum ki...o da ayri bi mesele buaksamki ve begenmeme tatzinseyler ayri mesela ve zaten bunlari cekemedigimin asil sebebini bile.soyluyorum asuk degilim onun sebdigi kaar sevmiyorum.deger veriyorum.sadece...

eşinizin tek suçu sevilmemekse eğer yapmayın,altta yatan eskiden kalan bir hıncınız,öfkeniz yoksa eğer.
Çok etkilendim yazdıklarınızdan çünkü tıpkı sizinki gibi bir eşim var. Kendinden önce kızımızı,beni düşünen. Gözümün içine bakan,benim çok basit görüp bir anda söyleyip unuttuğum bişeyi asla unutmadan hemen yerine getirmeye çalışan. Haksız olduğum zamanlarda bile kırmamaya özen gösteren,kızı rahat etsin,annesinin kokusuyla uyusun diye aylardır bir kanepede kıvrılıp yatan bir koca ve ben ona asla kıyamam,sinir anında ağzımdan çıkan sözlerden bin pişmanlık duyarım,gece kalkar gider örterim üstünü örter yastığını düzeltirim.
Neler okuyoruz burada en büyük şükür sebeplerinden biri aslında sahip olduğunuz eş. Dilerim son pişmanlığın fayda etmediği zamanlar gelmeden bir çıkar yol bulursunuz kendiniz,eşiniz ve evliliğiniz için. Eğer davranışlarınızı eşinizin haketmediğini düşünüyorsanız biran önce çözüme kavuşturun unutmayın vicdan en rahat yastıktır eğer iç huzurunuz varsa
eskiden kalan hinclarim da var dinlemek istermisiniz? belkide ondan bukadsr vicdsnsiz oldum...ama.anlatmak istemiyorum.suan konu farkli

Sizi şimdi hatırladım Sağolsun arkadaşlar hatırlattı bence siz evlenmekle yaptığınız hatayı birde çocuk yaparak devam ettirmişsiniz yazık değil mi o günahsız sabinin suçu ne sizin ne istediğinizi bilmediğiniz bir dünyaya gelmek ve sizden daha fazla yara alarak büyümesi mi hak ettiği hayat

Pis bir koku yüzünden eşinizin kalbini kırmış olmayı umursamıyor musunuz?
Eşinizi geçtim , evladınıza da yazık değil mi?Annesi sürekli babasını ezikleyen bir çocuk, nasıl sağlıklı bir birey olabilir?
konuyu dikkatli okurmusun guzelim ? bu durums uzuldugumu care aradigiminzaten belirttim

Hem aşık değilsin hem parası olmadığından yazık olduğunu düşünüyorsun e peki bu adamdan ne çocuk yapıyorsun boşanıp zengin birini bulurdun belki yazık olmazdın hem :KK66:
para konusu ince bir.mesele bibi ..dinlemek istermisin hissettiklerimi? anlayabilecekmisin?...cocugum iyikide var :)

Sizi şimdi hatırladım Sağolsun arkadaşlar hatırlattı bence siz evlenmekle yaptığınız hatayı birde çocuk yaparak devam ettirmişsiniz yazık değil mi o günahsız sabinin suçu ne sizin ne istediğinizi bilmediğiniz bir dünyaya gelmek ve sizden daha fazla yara alarak büyümesi mi hak ettiği hayat
cok buyuk bir ifşa buldunuz.gibi waovvvvvvb tepkinizle bende sizi hatirladim.simdi:) zahmet edip.eski konudan alinti yapan arkadasa da yorumumu yaptim okuyup.anlamak isteyene...cocuk yaptim.evet hic pisman degilim.onun yaninda tartirsmayacak kadar akilliyim

eskiden kalan hinclarim da var dinlemek istermisiniz? belkide ondan bukadsr vicdsnsiz oldum...ama.anlatmak istemiyorum.suan konu farkli
o zaman son kez şunu söyleyebilirim,mesele oldukça basit. Ya o hınçlarınızı dahada bileyerek eşinize kötü davranmaya devam edip eşinizin gaflet uykusundan uyanmasını bekleyeceksiniz veya siz boşanma davasını açacaksınız. Yada eski hınçları unutup evliliğinizi kurtarma yoluna gideceksiniz.

ama.ben bunu da inkar etmiyorum ki...o da ayri bi mesele buaksamki ve begenmeme tatzinseyler ayri mesela ve zaten bunlari cekemedigimin asil sebebini bile.soyluyorum asuk degilim onun sebdigi kaar sevmiyorum.deger veriyorum.sadece...

temeli ayni hanim efendi.
mesela x kisisinin asgari ucretle calisan kocasi killi olsa hanimi ona der ki 'goril olacakmissin, yanlislik olmus'... ama kadir inanir ise konu olan erkek, hanimlar o gogse bas koymak icin siraya girer... biz de 70lerde yesilcam diye cekirdek citleyerek izleriz.

mesele tamamen esinizin imkansizligi.

esiniz sizin arzu ettiginiz imkanlara sahip olsaydi, o gaz kokusu size misk-i amber rahiyasi gelirdi.

sevgi mi?

bazi kadinlar icin yalnizca bir bahane.

sevgili D Depiedra

simdi...

Bu o üye miymiş? Konuyu hatırladım sinirim bozuldu yine! Yok arkadaş eden yaranıyor bu dünyada... :kızgın::kızgın:

Konu sahibi git boşan da kendine layık bir adam bul kurtar kocanı kendinden artık!!!

konuyu dikkatli okurmusun guzelim ? bu durums uzuldugumu care aradigiminzaten belirttim
Çare öfke kontrolünü sağlamaktan geçiyor. Eşine kötü davranacağını hissetiğinde içinden 10'a kadar say ve gözünün önüne evladını getir. Bununla da olmuyorsa bir uzmandan yardım al.

cok buyuk bir ifşa buldunuz.gibi waovvvvvvb tepkinizle bende sizi hatirladim.simdi:) zahmet edip.eski konudan alinti yapan arkadasa da yorumumu yaptim okuyup.anlamak isteyene...cocuk yaptim.evet hic pisman degilim.onun yaninda tartirsmayacak kadar akilliyim
Şimdilik öylesin öyle olduğunu düşünüyorsun ilerde aklı erince o çocuktan nasıl saklayacaksın peki gerçekleri bayan pek akıllı

Bana göre dersen gayet parasız bir hayatım var ama huzurluyum para herşey değil benim için olsa yok demem yok diyede kimseye hayatı zindan etmem :KK51:
tabiki parasizi diye bende gaz i sorun etmiyorum dedigim.gibi o ayri meslee

Back
X