• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Bu davranışlarınızla kul hakkına girmiş olduğunuzun farkındasınızdır umarım.
Sevmiyorsunuz sevseniz bu kadar çabuk soğuyamazsınız.
Eşinize değil size üzüldüm. Çünkü tahmın ettıgınız son gercek olacak bir gün kendinizde davranış olarak birşeyleri değiştirmezseniz ^^bu bardağı buraya neden koydun?^^gibi gereksiz ve saçma bir konuda bitecek evliliğiniz. Sabır taşı değil bu insan.
Ne yapmam gerekıyor derseniz yanlış olan ters gelen ne varsa oturup sakınce söyleyin anlatın ne varsa. Ama sonrasında onada bir sorun sonuçta siz mükemmel değilsiniz hepimizin olmadığı gibi oda sizinle paylaşsın karşılıklı olarak. Aşk hep basta olacak degıl ya bırcok keyif aldığınız seyı yaparken belkı oralarda asık olacaksınız esınıze
:KK66:
Hayat sizin.!
İyi Geceler..

tesekur ederim canim ne istedigimi ben biliyorum allah tarafindan mucize olsun kocama asik olayim huzurluca yuvayi devam ettireyim ..yuva yikmak.kolay degil ...
Mucize olsun ve adam senden sogusun bence. Zira senin durum aşkla ilgili değil geri kalan her şeyinle o adami ZİYAN ediyorsun

Nolmuş gaz çıkardıysa o da kötü kokmuşsa.. açsaydınız camı çerceveyi... bunlar için kalp kırmaya degmiyor... kımın için çalışıyor acaba.. işte çalıştıgı yetmemiş birse evde çalışıyor adam... unutmayın o kişi eşinizde olsa yaşattıklsrınızı yaşayacaksınız... ve bence eşiniz sabredıyor bır gün hiç ummadıgınız anda sizi terkedebılir... makyajınıza marfümünüze güvenmeyınız hanımefendı... çok çok bakımlı oldugu halde eşi tarafından begenıkmeyen itilip kakılan bayanlarda mevcut. Çocugunjzun babasına deger verin onu itibarsızlaştırmayın... zıra eşiniz için her negatıf olay sizide dibe çekecektır. En önemlisi kaprıslerınızı parfumu makyajı şımarıklıkları bırakıp yavrunuzu düşünün...

Ne garip bir dünya gece gece güldürdun beni oda gaz kokmuş hanım güzel koku severmiş bence yat kalk dua et Allah'a zira sopası yok belanı verir tepe taklak olur osuruk kokusunu mumla ararsın

Hayır adamdan çocuk yapmışsın şimdi de aşk diye istemiyorsun o çocuğun ne günahı var. Senin aşk maceralarının arkasında surunup duracak mi?
Belli ki işin gücün de yok tüm gün evde güzellik takıntısı ile geçiyor.
Bir meslek edilmeden de ayrılma.

Yok ben sizin gerçek olduğunuzu bile düşünmüyorum .. böyle biri olamaz yani .. hayır su yazdıklarınızı okusanız eğer normal iseniz zaten ben ne yapıyorum yaaa?:kızgın: Diye kendinize gelirsiniz... Aşık olmadan evlendiniz o size aşıkken sonra bir De çocuk yaptınız hiç biri yetmedi bunları gelip burda anlattınız hayır anlamadığım bunca anormalliği yaşayıp burada anlatmak neyin kafası bu da bir cesaret bence ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız var Allah esinize yardım etsin tabi eğer bunlar gerçek ise çünkü ben böyle insanların olabileceğini düşünmüyorum .. adamın haline ağlayasim geldi... :KK43: Ne diyim Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu korusun sizin gibilerden .. üzgünüm bana kizabilirsiniz ama siz de sizin gibi birini hayatınızda istemezdiniz.. bunca zorlukla şiddetle yoksullukla cinayetle dayakla erkeklerle savaşan kadınların olduğu bir ülkede şükredip eşinizi sevmeniz gerekirken bu psikolojik şiddet neden.... ? Eşiniz mutlu değil buna inanın belki mecbur hissediyor ama siz mecburmussunuz gibi anlatmışsınız... Dua falan yokmu ona bağlanmam için nedir... Yazık bence bol bol dua edin kendinize gelmek için ve mutlaka bir destek alın ....

Son düzenleme:
ask inanin ergenlikte olan gecici bisey evliligin temeli sevgi ve saygida yatar 2.5 senedir evliyim ve bir cok sorun yasadik ailesiyle 2 sene beraber yasadim bana etmedikleri kalmadi suan cocugum olmuyor basima kalkiliyo esim de asiri kiskanc ne okul ne is ne arkadas hic bir seyim yok ama isten her geldiginde bana ozlemle bakan bir esim var cok sukur asla ne ailesinin yaptiklari icin onu sucladim ki zaten uzulmesin diye cogunu anlatmadim bile hata insanlar icindir belki ofkeyle davraniyorsunuz ama esinizi kaybettiginizi onsuz gercekten yasayabileceginize inaniyorsaniz lutfen ayrilin cunku anlattiginiza gore gercekten iyi bir ese sahipsiniz burda okuyoruz ne sorunlari var insanlarin esleriyle bu gaz sorunu icin bu kadar uzmeyin zaten utanmistir odayi 5 dk da havalandirirsiniz ama kirdiginiz kalp 5 sene gecse gene de iyilesmez

Ben acimiyorum esinize sahsen, cunku sizin gibi kadinlar cok revacta. Burda bile aman onu ez pislik muamelesi yap kopek cektir diye tavsiyeler havada ucuyor ve bence erkekler de seviyor bunu. Kendilerine deger veren akli basinda mantikli kadinlari da sizin gibiler icin terkediyorlar. Belki esinizin sahsi icin agir olabilir dediklerim ama bu esinizden ayrilip oburune de ayni muameleyi yapsaniz bile prenses degeri gorursunuz benden soylemesi..

Rabbim dağina göre kar verirmis de sizinki biraz çığ olmuş
Dua edin dağınız yanardağ'a dönüşmesin
Cık cık cık :KK12:

bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:
Çok bencilsiniz ya.

Ve bence üzüntünüzde samimi değilsiniz, olsanız sürekli problem çıkarmazsınız.

Karşınıza sizin gibi merhametsiz biri çıkmalıymış.

etkilendim bu yorumundan:KK43: iyikide actim konuyu vallahi billahi kalbim yumusadi zaten rabbime hep dua ediyorum allahim.esime karsi sevgi duyur bana saygi duyur yuvamizi guzellestir diye :KK43:
Senin gibi bir eşim var depiedra tıpkının aynısı hatta.
Şükret lütfen haline, neler okuyoruz burada.
Seni sevdigi için çok şanslısın, derdini anlıyorum ama aslında eşine duydugun bence sevgisizlik değil bencillik.
Bir çok şey etken olmuş bu duruma sanırım,geçmişte yaşanan olumsuzluklar sizi iyice çıgırından çıkarmış.
Hayatın ne getirecegi belli olmaz maddi sebeblerden ötürü yıpranmış olabilirsiniz şu zamanda maddi olarak etkilenmeyen kimse de yok zaten, gidişat belli.
Sıkıca sarıl ona, sevgini göster bir evladınız var ve yuvayı daha da güzel bir hale getirmek senin elinde.
Bir an onu kaybettigini düşün hayatta çocugunla bir başına kaldığını, işte o zaman kaybettiklerinin sana ne kadar çok acı vereceğinin hesabını yapmak zor olmasa gerek.
Aşk dediginiz şey gecici bir his inan geriye kalan sevgi ve saygı oluyor, onu da kaybedersen içinizde büyüttügün sebebsiz kinin iyice artacak ve hem kendine hem yuvana huzur vermeden hayattan gün çalarak devam edip göçüp gideceksin peki sence değer mi tüm bu olanlara ?

Adam bir kez aldatmaya kalksa keşke de aklınız başınıza gelse. İşte o Zaman o beğenmediğiniz adam Nasıl da kıymetlenir gözünüzde?
Ya da bırakın aşkı arayın, başka bir bekar kızımız faydalansın bu nimetten..!

Madem sevmiyorsunuz neden çocuk yaptiniz??? Yazik olmuş esinize sizin gibi onu sevmeyen deģer vermeyen biriyle evlendigi için. Kendinizi toplayin. Onu mutlu etmek icin caba gòsterin bence. Ne kadar severse sevsin bir gùn resti cekip gidebilir unutmayin.
Aaa olur mu..bizim.kadinlarimizin tek amacı vardir. O da doğurmak.

Hiç kocama aşık mıyım, evim mutlu bir ev mi demez hemen doğururlar.

Kediler köpekler de doğuruyor...

Bence sen adami degilde adamin.seni bosamasi lazim ... Yazik gunahdir niye evlendin o zaman evlendin madem kafandaki o sacma sevmiyorum dusuncesini cikarip ona isinip evliligini kurtarmak ivin cabalar salak salak seyleri sorun etmezsen emin ol daha mutly olursun .... Suan adama acidimm

Kibirliyle dost olma. Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmeZ üzülürsün.

Dostu bırak eş olmuş adamcağız. Yazık, bu ne kendini beğenmişliktir.

Odaya girerken kapıyı tıklatsaydınız istemediğiniz bir durumla karşılaşmazdınız

yani bilemiyorum tabikide onu baskasiyla paylasmak dusuncesi beni mutlu etmiyor oyle olsa dusunmez bosanirdim galiba Saygi duymaya calisiyorum

O kadar çok bencilsiniz ki 'boşanırsam onun gibisini bulamam' diye dert yanıyorsunuz. Yani çocuğunuzun yuvasının dağılma ihtimalini hiç yazmamışsınız.
O çok aşık olunarak başlanan evliliklerde de gaz problemleri oluyor. Dizi aşkı mı yaşayacağınızı sanıyorsunuz nedir?

Eşiniz size sizin gibi davransa el pençe dururdunuz eminim.
Adamı stres topuna döndürmüşsünüz. Odada siz yokken gaz çıkarması neyse de güzel koku takıntısı bahane siz resmen laf saymak için fırsat kolluyorsunuz.
Çocuğun yanında da adamı azarlıyorsanız çok yazık..

Back
X