Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mucize olsun ve adam senden sogusun bence. Zira senin durum aşkla ilgili değil geri kalan her şeyinle o adami ZİYAN ediyorsuntesekur ederim canim ne istedigimi ben biliyorum allah tarafindan mucize olsun kocama asik olayim huzurluca yuvayi devam ettireyim ..yuva yikmak.kolay degil ...
Çok bencilsiniz ya.bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum![]()
Senin gibi bir eşim var depiedra tıpkının aynısı hatta.etkilendim bu yorumundaniyikide actim konuyu vallahi billahi kalbim yumusadi zaten rabbime hep dua ediyorum allahim.esime karsi sevgi duyur bana saygi duyur yuvamizi guzellestir diye
![]()
Aaa olur mu..bizim.kadinlarimizin tek amacı vardir. O da doğurmak.Madem sevmiyorsunuz neden çocuk yaptiniz??? Yazik olmuş esinize sizin gibi onu sevmeyen deģer vermeyen biriyle evlendigi için. Kendinizi toplayin. Onu mutlu etmek icin caba gòsterin bence. Ne kadar severse sevsin bir gùn resti cekip gidebilir unutmayin.
yani bilemiyorum tabikide onu baskasiyla paylasmak dusuncesi beni mutlu etmiyor oyle olsa dusunmez bosanirdim galiba Saygi duymaya calisiyorum