• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Keşke her sorun gaz sorunu olsaydı... boşa evhamlanıyorsunuz boşanında görün demesi kolay. O kadar cekip evliliğini bırakmak istemeyen var. Yok horluyor bosanayım yok gaz cıkartıyor bosanayım yok hediye almadı bosanayım ne kadar gereksiz düşünceler sanki siz hiç gaz cıkarmıyosunuz.... tuvaletede gitmeyin o zaman töbe töbe....
esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:

Keşke ayrılsaydın zamanında, sevgi aşk tek taraflı oldumu o ilişki elbet bir yerde patlak veriyor sizin ki de çok sağlıklı bir ilişki değil nihayetinde...

Düşünüyorum da bu adamın hayatını berbat etmeye ne hakkın var??

Resmen oyuncak gibi oynuyorsun zavallıyla ama o adam bu şekilde devam etmez farkında değilsin ama belkide kendi ellerinle bir canavara dönüştüreceksin adamı elbet bu birikmişliklerin büyük bir patlaması olacak... Belki daha zamanı var belkide çok yakın bi zmanda...
Hazırlıklı ol bence...
yok bu hallerimden bosanma karari alcani sanmiyorum zaten herseyine raziyim huysuzluna nazina kaprisine beni birakma falan diyor o konuyu actigimda

Bakımsız evden dışarı adım atmıyorsun. Peki evde nasılsın? Eşin de seni bakımlı görüyor mu evde, o konuda adamdan sayıyor musun onu mesela?
evde temiziimdir vucut giyim.acisindan ..pasakli giyinmem guzel tatli sevimli seyler giyerim sacima basima ozen gosteririm misler gibi el yuz bakimimi yaparim.gunduz sik sık ve kremlenir parfunlwnirim koltuk alti deodorantim mutlaka hergun kullanilcak gun icinde nemlendiricii ruj mutlaka kullanirim falan...esim icin ve kendim icin enonemliside kenndime saygimdan yaparim bunlari neden esimi pis pasakli karsilayimki bunun askla.ilgisi yok kendime olan bakis acimdan

Sevmediginiz,asik olmadiginiz,ezdiginiz fakir buldugunuz,hirpaladiginiz,surekli canini acitmak istediginiz haftanin 3-4 gunu tahammul edemediginiz biri icin bir dua bise bilmiyorum ben
Terapist veya buraninda faydali olacagini dusunmuyorum size sevmediginiz kocanizi bise sevdiremez bence adamin sabrina kadar gider sizin evliliginiz sonra ya temizinden aldatilir ayrilirsiniz yada bosanalim der bir anda yasattigini yasayan konumuna dusersiniz
Ama sundan eminim size birsey soylememesi kirilmadigi kizmadigi gormedigi yada caninin yanmadigi anlamina gelmez aynilarini yasamadanda can teslim etmezsiniz bunu ben demiyorum hayat diyor yasiyoruz goruyoruz sahit oluyoruz
O yuzden siz bir an once en azindan katlanabilirlige odakli tekli terapi alin
Ayrica dinende yaptiginiz gunah bu bakis acisinada yonelin belki dizginler sizi biraz
aslinda ben bekarken sirf ona kiyamadigimdan kendume kiymisim...asksiz bir evlilige teslim etmisim kendimi...simdide kiyamadigimdan bosanmiyorim..ve ben yine kendimi feda ediyorum.omur boyu asksiz yasamakla...terapiye gidicem katlanabileyim.en azindan bu hissizlige diye....

aslinda ben bekarken sirf ona kiyamadigimdan kendume kiymisim...asksiz bir evlilige teslim etmisim kendimi...simdide kiyamadigimdan bosanmiyorim..ve ben yine kendimi feda ediyorum.omur boyu asksiz yasamakla...terapiye gidicem katlanabileyim.en azindan bu hissizlige diye....
Sen korkudan boşanmiyosun kefen gelinlik meselesi kendinle çelişme

D Depiedra sendeki alt metin bu.
hep fonda arka planda.
beynini kemirip duruyor.
daha iyi bir eş ve daha kaliteli bir hayat istediğin.
ama elde edemediğin için de şu an bu durumdasın.
eşin de alttan alıyor sanırım seni ki eşine kötü davranabilme lüksüne de sahipsin :))
evet o da var yalan degil ..sneysem o ..ama tek sebep de bu degil tabiki...cunku gozum zenginlikte olsaydi basta ailesinyle otirmayi kabul etmezdim ustelik hic esya bile aldirmadim o eve....ama zamanla fakirligin dibini yasadikca eh paraninda maddi durumunda onemi ni anliyorsun ister istemez..ama aasla tek sebel bu degol birsuru

Annem de ayni senin gibi babam da ayni esin gibi ve ben babami annemden cooookkkk daha fazla seviyorum. cocugun da ilerde bosansan da bosanmasan da gercegi gorecek ve en ufacik.derdinde bile san kosmak yerine babasina sarilacak.
hatta sevgimi soyle anlatayim Annem de babam da dis tedavisi gordu ayni anda ve ben babam yemek yiyemiyor diye uzuldum. cocugun da boyle olacak merak etme ve devam et bence.
kendine de Esine de kotu davran boyle mutlu oluyorsun icten ice. hayatinda kazandigin hicbirsey yok. yalanci saygilar icinde yasiyorsun ve farkindasin baskalarina olan kinini ve sinirini o adamdan cikariyorsun.
nankor ve kisiligi daha oturmamis ergenler gibisin. en ufacik sorun senin icin coookkkk buyuk dert bu nedenle buyuk dertlerde ayaga kalkamayacak kadar gucsuzsun.
hayatinda sana katlananlarailen dahil sen gittiginde rahatliyorlar.
biliyor musun cocugunla asla iyi bir iletisimin olmayacak. bu kavgalar da ilk basta seni hakli gorse de akli basina geldiginde yukarida siraladigim ozelliklere sahip oldugunu anlayip babasina yoblnelecek.

Annem de ayni senin gibi babam da ayni esin gibi ve ben babami annemden cooookkkk daha fazla seviyorum. cocugun da ilerde bosansan da bosanmasan da gercegi gorecek ve en ufacik.derdinde bile san kosmak yerine babasina sarilacak.
hatta sevgimi soyle anlatayim Annem de babam da dis tedavisi gordu ayni anda ve ben babam yemek yiyemiyor diye uzuldum. cocugun da boyle olacak merak etme ve devam et bence.
kendine de Esine de kotu davran boyle mutlu oluyorsun icten ice. hayatinda kazandigin hicbirsey yok. yalanci saygilar icinde yasiyorsun ve farkindasin baskalarina olan kinini ve sinirini o adamdan cikariyorsun.
nankor ve kisiligi daha oturmamis ergenler gibisin. en ufacik sorun senin icin coookkkk buyuk dert bu nedenle buyuk dertlerde ayaga kalkamayacak kadar gucsuzsun.
biliyor musun cocugunla asla iyi bir iletisimin olmayacak. bu kavgalar da ilk basta seni hakli gorse de akli basina geldiginde yukarida siraladigim ozelliklere sahip oldugunu anlayip babasina yoblnelecek.
Siz de annenize olan kininizi üyeden çıkarmayın amma hiddetlenmişsiniz karşısınızda anneniz yok...

Siz de annenize olan kininizi üyeden çıkarmayın amma hiddetlenmişsiniz karşısınızda anneniz yok...
ben anneme olan kinimi annemden cikariyorum zaten baskasindan cikarmama gerek yok ki. yasayan biri olarak onun yasayacaklarini yazdim ki konu sahibi muatabim.
evet muneccimim ve aynen boyle olacak.
guzellik oyle makyajla bakimla olmuyor konu sahibi yiregi guzel olsun.insanin...

etkilendim...peki anlatirmisin annen nasil ve neden babana kotu davraniyordu sunan evlilermi

ben anneme olan kinimi annemden cikariyorum zaten baskasindan cikarmama gerek yok ki. yasayan biri olarak onun yasayacaklarini yazdim ki konu sahibi muatabim.
evet muneccimim ve aynen boyle olacak.
guzellik oyle makyajla bakimla olmuyor konu sahibi yiregi guzel olsun.insanin...
ah iyilik yapmayavaksin heleki hayatini kaderini etkileyecek iyilikler yapmayacaksin..ne iyilihimi bekarkende ayni duygular icindeydim ve dayanamiyordum gozyaslarina uzuluyor diye soz vermistim sozumden cayamadim delikanli davrandim evlendjm ...ama simdi kime anlatsam bu hislerimi sen kotusun susun busun...iyilik ettim dunyanin en kotusu oldum millet gozunde

etkilendim...peki anlatirmisin annen nasil ve neden babana kotu davraniyordu sunan evlilermi
35 yildir evliler. Annem yillardir bosanicam der bosanmaz. valla ayni senin gibi nedenlerle. yillarca kv kp gorumce ayni evde yasamislar bundan dolayi suclamalar yapar mesela gecmisi acar durur. ayni senin gibi fizigi ile ilgili agir ithamlarda bulunur mesela.
uyur kizar yemek yer kizar kizar da kizar ama babam susar sabir ceker bu da gecer ya hu der susar.
calismiyor Annem onun.icin bile babama kizar.aman sebep mi ariyorsun.senadama nediye kiziyorsan o da ondan kiziyor iste. ben Annemi mitlu hatirlamam hep biseylere kizar bagirir ve haklidir. ama sonra anladim Annem bpyle mutlu...
sen de boyle mutlusun iste. Sevgi meselesi degil bu yurek meselesi. yuregi guzel insan guzel bakar guzel gorur ve en onemlisi guzel sever. bakimla olmuyor o isler.

ah iyilik yapmayavaksin heleki hayatini kaderini etkileyecek iyilikler yapmayacaksin..ne iyilihimi bekarkende ayni duygular icindeydim ve dayanamiyordum gozyaslarina uzuluyor diye soz vermistim sozumden cayamadim delikanli davrandim evlendjm ...ama simdi kime anlatsam bu hislerimi sen kotusun susun busun...iyilik ettim dunyanin en kotusu oldum millet gozunde
ya birak Allahaskina bunu iyilik. seni ne muhendisler ne drlar istedi degil mi???
gecti canim.o gunler gecti... seni isteyenler evlendi mutlu mesut yasiyorlar. sen de aslinda sukretmen gereken hayati boyle rezil ediyor mutsuzlugun dibine vuruyorsun ve baskalrini sucluyorsun. keyfin bilir. ben iyilik yaptim diye kendini avut dur. esin sana yillardir iyilik yapiyor farkindaysan senin ergen kaprislerine katlaniyor...

35 yildir evliler. Annem yillardir bosanicam der bosanmaz. valla ayni senin gibi nedenlerle. yillarca kv kp gorumce ayni evde yasamislar bundan dolayi suclamalar yapar mesela gecmisi acar durur. ayni senin gibi fizigi ile ilgili agir ithamlarda bulunur mesela.
uyur kizar yemek yer kizar kizar da kizar ama babam susar sabir ceker bu da gecer ya hu der susar.
calismiyor Annem onun.icin bile babama kizar.aman sebep mi ariyorsun.senadama nediye kiziyorsan o da ondan kiziyor iste. ben Annemi mitlu hatirlamam hep biseylere kizar bagirir ve haklidir. ama sonra anladim Annem bpyle mutlu...
sen de boyle mutlusun iste. Sevgi meselesi degil bu yurek meselesi. yuregi guzel insan guzel bakar guzel gorur ve en onemlisi guzel sever. bakimla olmuyor o isler.
valla anneni kaynanaya gorumceye ezdirdiyse baban tabiki kadinin saygisi kalmaz benim esimde bana sahip cikamaz onlara karsi ve ben bu sebeple de cok yzaklastim ondan..ama anneni kendime benzettim:d babani da esime ya vallahi...ama ben 3 tasindaki cocugumun yaninda hic hakadet etmedim neyseki asagilamadim annrn baya bi kaptirmis anlasilan ...:)

ya birak Allahaskina bunu iyilik. seni ne muhendisler ne drlar istedi degil mi???
gecti canim.o gunler gecti... seni isteyenler evlendi mutlu mesut yasiyorlar. sen de aslinda sukretmen gereken hayati boyle rezil ediyor mutsuzlugun dibine vuruyorsun ve baskalrini sucluyorsun. keyfin bilir. ben iyilik yaptim diye kendini avut dur. esin sana yillardir iyilik yapiyor farkindaysan senin ergen kaprislerine katlaniyor...
yoo istemedi..doktorun muhendisi isi gucu yokda beni mi isteyecek..beni hep esim istedi bukadar...

Sizin gibi nankorlerin hakki eli masali kufurbazli kadin yerine kondurmayan ezik gozuyle bakan ve asaglayan terbiyebi bozucam ama tabiri caizse hayvan yerine koyduran koca lazim iste dunyanin adaleti kimi ask ariyom der subu der ohh ne guzel ya once sukret kocan sana cok iyi senin icin herseyi en iyi sekilde yapmaya calisiyo ama gel gorki nankorsun .....

Gaz çıkardığı için çocuk gibi azarlandığında bile susan bir adama saygı duymuyor olmanız gayet anlaşılır.

Back
X