Esime cok nazar degiyor kendi yakinlarindan

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
merhaba oncelikle.biz daha 2 hafta olacak bir kucuk restaurant gibi kucuk dukkan actik ve allaha sukur hersey cok iyi ama nezaman biri dukkana gitse ne masallah ne hayirli olsun surekli aksilikler oluyor esim kendide diyor hanim ustumuzde cok goz var.kimisi ariyor enistesi nerden buldu parayi falan babasindanmi aldi gibisine getiriyorlar esimde ben sizin gibi harcamiyorum biriktirerek aldim dedi.cok sinir olurum bu tur insanlara cekemiyorlar resmen allah bol bereket bol rizk versin hayirli ugurlu olsun demekten ne olurki.canim cok SIKILDI ALLAHa siginiyorum tabiyki ama baska dua mi yazsam nazara karsi.ha gecen gunde babamlardan geliyoruz hic yerinden oynamayan cam yoldayken kapinin arasina dustu yarim saat acik camla geldik hastayim zaten tam beter oldum wallaha.neyse cok uzattimm dert belki sayilmaz ama cok takiyorum.

ayyy millet ne meraklı birbirinin özel hayatına, cebine vs... hayırlı olsun de geç sanane parayı nerden bulmuş
iş yerlerinde zaten aksilikler bitmez canım onun nazarla alakası yoktur, kafana takma sen, bol kazançlar, hayırlı uğurlu olsun işiniz

cok sagol canim.yok canim ya bana gore bile bile guzel hayir duasi etmeyenler nazar eder.kimse kimsenin mutlulugunu istemez diye az duymadim annemden.

cok sagol canim.yok canim ya bana gore bile bile guzel hayir duasi etmeyenler nazar eder.kimse kimsenin mutlulugunu istemez diye az duymadim annemden.

yok canım ya, annen biraz karamsarmış, neden kimse kimsenin mutluluğunu istemesin, sen istemez misin mesela?
ama çevrede kıskanç insan çok o da bi gerçek, ama onlar içinde itin duası kabul olsa diye düşünceksin

yani karamsar degilde belki ben cok oyleyim ya.cunku ben biri bise aldimi bise oldumu hep hayir duasi ederim.iyi niyetimden.bunu herkezden bekliyorum belkide budur.goz varya goz gicik oluyorum belki ondandir.gerci ben allah derim baska bise demem korur bizleri insallah.

nazarlik takin esinize kendinize dukkaniniza
birde dukkan actiniz diye herkesin sizin kiskandigini dusunmeyin buda ters teper

nazarlik takin esinize kendinize dukkaniniza
birde dukkan actiniz diye herkesin sizin kiskandigini dusunmeyin buda ters teper

ya oyle yapalim.ya yok canim ya ben her saniye oyle dusunmuyorumki dukkanda isler ters gidince evde arabada biseler kirilinca baska neye cekelim birde aahhh dukkanmi aldin nasil aldin bird esim gencya ondan buyuklerde

3 veya 7 defa felak,nas ve ayetel kürsi okursanız vede Kuran-ı Kerimde kalem suresinin son 2 ayeti var baya kısa 3 paragraf falandı yanlış hatırlamıyorsam okursanız(asıl nazar duası o dur) şimdiye kadar değen nazarlardan kurtulmuş ve ileride değecek olanlardanda korunmuş olursunuz.eşinize iş yerinize evinize kendinize niyetli okuyun. her biriniz için ayrı ayrı yaparsanız daha iyi olur.bu dualar okunduktan sonra banyo yapmakda iyi gelir. biz bebişlerimize önce dualarımızı okuyor sonrada banyo yaptırıyoruz başka türlü çatlıyorlar ağlamaktan nazardan. nazar duası olarak araştırmıştık özellikle bunları bulup uyguladık ve baya etkili oldu.
nazar değilen mekanın silindiği suya sirke konulmasıda iyidir.evlerinizdede uygulayabilirsiniz.
inanarak okuyun ve hergün tekrarlayın Allah şifa versin nazar öyle bir gözdürki insanı öldürcek güce sahiptir dinimizde yeri vardır. ancak nazar boncuğu hurafedir ona inanıp bağlanmayın asla sizi bir taş değil dua korur unutmayın.

cok cok sagol canim ya kagida yaziyim simdi yarin hem okurum hemde o kalem suresini bi bakarim.

güzel bilgiler teşekkürler....bende çok inanırım nazara,bana da çok değer....
yalnız sirkeli su olayınında nazar boncuğundan farkı yok bnce...bol bol dua etmek,okumak ve Allah'a sığınmak yeterli diye düşünüyorum....

konu sahibi arkadaşım,üzülme ayetel kürsi,felak,nas oku bol bol...Allah'a sığın...kıskanç,haset insanlardan nefret ediyorum....

Allah hayırlı etsin dükkanınızı,bol kazançlar dilerim.....

canım sirkenin şifası hadisi şeriflerimizde var mesela bal ve çörek otuda şifalıdır farklı amaçlar için... hadisi şeriflerimizde geçiyor o yüzden inanmak zorundayız...

Son düzenleme:

sagol canim biliyorum butun dualarida ama googleda hemen yazip manasinida yazdim defterime 7 kere okuyacam allah korusun hepimizi

Allah allah hiç duymamıştım ben...
bende kayınvalidemden duymuştum bu tarz bilgilere sahiptir kendisi.inşallah yanlış hatırlayıpda yanlış bilgilendirmiyorumdur, hadis olması konusunda, öyle hatırlıyorum. dualarla birlikte olmak suretiyle sirkeli suyla silinmesi nazara, varsa büyünün bozulmasına iyi geliyor diye hatırlıyorum ama hadis olması konusunda emin olamadım şimdi aman yanlış olmasın gene...

canım felak nas sureleri nazar için çok iyi. bizede çok nazar değer. eşimle evden çıkarken güle oynaya çıkarız, eve girerken küs gireriz. bizi çok yakıştırıyorlar inan abartı değil yolda durdurup çok yakışıyosunuz diyenler oluyor. ben ilk zamanlar anlamazdım. niye nazar olsun ki derdim. ama baktım gerçekten geçen arkadaşın düğününe gittik eşimle bir yaşlı teyze geldi masamıza çok yakışıyorsunuz inan salonun gözü üstünüzde hep sizi konuşuyoruz maşallah falan da dedi hatta. onun üstüne yolda tartışma çıktı. kısacası duadan başka yapacak bişe yok. bol bol dua edin.

oluyor malesef böyle şeyler.bir küçük cevşen alın eger yoksa türkçeside arapçasıda var.bol bol okuyun evinizde.eşiniz işe giderken ayetel kürsi nas felak okuyun arkasından.evinize işyerinize devamlı okuyun.bol bol dua edin .

nazar var tabiikide fesat kişilerin nazarı değermiş zaten. bol bol dua okuyun. tanıdığın iyi bir hoca varda dua yazdırın kendinize. bana küçüklüğümden beri çok göz değer ve nazarı asla dağıtamazlar. şimdi eşimede oluyor baş ağrısından duramıyoruz hemen duş alıp namaz kılıp dua okuyoruz rahatlıyoruz ne varsa dualarda var cnm. biizm bile kuvvetli nazarsa muhakkak malımıza bişeyler olur aman cnaımıza olmasında deriz ama yakın zamanda eşim ölümlerden döndü. allah böyle kötü gözle bakan kişilerden korusun.

şuan sefer ayındayız sefer ayı bela ayıdır.bu ay bol bol sadaka verip kazaları belaları def etmesini sağlayın..

öncelikle dükkanınız hayırlı olsun

Nazar var evet buna hepimiz inaniyoruz zaten
fakat başınza gelen her kötü olayda aman nazar değdi gördünmü demek yanlıştır bana göre
insanlar fesat olabilir o ayrı ama onları ihtiham altına bırakmakda doğru değil
hangimiz zaman zaman unutmuyoruzki maşallah demeyi?
dükkan açmısınız ne güzel allah bol kazançlar versin
o dükkanin içinde teyvid okutunuzmu örneğin? dükkanın girişinde Ayetel kürs-i varmı?
dükkanın herhangi bir köşesine nazar duaları asabilirsiniz
dükkanı açarken okuyun sağ ayağınlan girin
çıkarkende yine okuyun
Nazar boncuğu felan onlar hikaye.
İşin aslı bol bol dua dan geçer
Allah yinede kötü niyetli insanlardan korusun herkesi

evet hepinize tesekkur yazdiginiz icin.duadan baska care yok evet ama paylasmak istedim.canim iyilik soylenmez ama biz burdan turkiyede yasli aileye her ay veya hafta para yollariz boynumuzun borcu tabiyki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…