EŞİME ÇOK SİNİRLENİYORUM!!!!!!!!!!!!!

Bence iş bu kuzende bitiyor.Onunla yalnızken veya telefonda adam akıllı konuşun.
Sen bekarsın ama o evli bize zaman ayırmıyor ve ben çok üzülüyorum ailece vakit geçiremiyoruz bu nedenle kavgalar ediyoruz diye güzelce konuşun bu kuzenle.
Lütfen eşimi çağırma bi bahane uydur diye rica edin.
Konuşmalar aramızda kalsın diye de uyarın.
Eğer biraZcık insanlık varsa içinde bence bu iş çöZülür.
Hatta duygu sömürüsü yapın bol bol zaten haftada bigün izinli bizim bi kızımız var babasını özlüyor vs.diye.

Aynı konudan dün biraz yırttım eşimi ben de,çalışmıyor ama ota çöpe hobisine fırsat buluyor.Ben de git para kazan gezcem ben diye edepsiz edepsiz emir verdim.valla işe yaradı.Ben çalışıyorum bi pazarım var,beyefendi arkadaşlarıyla hafta içi her gün görüşmüyormuş gibi plan yapıyor.
Yoluverdim biraz onu :) şimdi çok iyiyiz.
benım eşimde balık tutup satacam dıyor ek gelır olsun dıye ondan fırsat tadınıda cıkaracak olan bana olcak ıste

Bence iş bu kuzende bitiyor.Onunla yalnızken veya telefonda adam akıllı konuşun.
Sen bekarsın ama o evli bize zaman ayırmıyor ve ben çok üzülüyorum ailece vakit geçiremiyoruz bu nedenle kavgalar ediyoruz diye güzelce konuşun bu kuzenle.
Lütfen eşimi çağırma bi bahane uydur diye rica edin.
Konuşmalar aramızda kalsın diye de uyarın.
Eğer biraZcık insanlık varsa içinde bence bu iş çöZülür.
Hatta duygu sömürüsü yapın bol bol zaten haftada bigün izinli bizim bi kızımız var babasını özlüyor vs.diye.
haklısın aslında konusmam lazım benım kı yüzsüz bu sefer onu ayartır aay cıldırıyırum ya

sıkıştığınız zaman tuttuğun balıkları satta evin kredisini öde dersin...
bu sebepten 10 liranın hesabını yapmada git kendine ayakkabı al!!

haklısın aslında konusmam lazım benım kı yüzsüz bu sefer onu ayartır aay cıldırıyırum ya
Valla gerekirse telefonlarını açmasın yani.
Hatta sen işi abart bak ortada bi evlilik söz konusu bahaneden anlamazsa açma telefonlarını falan de bence bu iş çöZülür böylece.
Sonuçta maddi anlamda kuzen destek ıoluyormuş eşin de bu nedenle fazla yüzsüzlük yapamaz bence.

Pişşşt konu sahibi balimkizim balimkizim
Ne yaptın görüşmeyeli
Hala bişeyler yapmadıysan bozuşuruz he
O kadar taktik yazdı millet, düzelecem diyodun hani ?

Pişşşt konu sahibi balimkizim balimkizim
Ne yaptın görüşmeyeli
Hala bişeyler yapmadıysan bozuşuruz he
O kadar taktik yazdı millet, düzelecem diyodun hani ?
hahahahah ya arkadaşım dün balığa gitti ben eve gittim kayınvalıdeme ugramadan sonra esımde eve geldi ben gidiyorum dedı sen evdemi kalcaksın ya çoçuk gece ağlarsa dedi alışsın sen bizi nasıl bırakıp gıdıyorsan dedim bende eve gelebilirim dedim yalandan öpmicekmisin dedi bende sinirlendim sen gönül rızamı almadan gidiyorsun diye sen hep böyle yapıyosun dedi ben öleyimde kurtul dedi sinirlendi çekti gitti ben de ağladım sinirden duş aldım kulaklıgı taktım yürüyerek kayınvalıdeme gittim aksam 10 gibi aradi nerdesin diye numaradan dışardayım geziyorum dedim eve geçeçem dedim aslında kayınvalıdemdeydım cocugumun yanında ona iyi bir ders oldu ve aramadım hala aksam gelcek oda denizde evde bırakmıstır teli suya düşmesin diye oyle

hahahahah ya arkadaşım dün balığa gitti ben eve gittim kayınvalıdeme ugramadan sonra esımde eve geldi ben gidiyorum dedı sen evdemi kalcaksın ya çoçuk gece ağlarsa dedi alışsın sen bizi nasıl bırakıp gıdıyorsan dedim bende eve gelebilirim dedim yalandan öpmicekmisin dedi bende sinirlendim sen gönül rızamı almadan gidiyorsun diye sen hep böyle yapıyosun dedi ben öleyimde kurtul dedi sinirlendi çekti gitti ben de ağladım sinirden duş aldım kulaklıgı taktım yürüyerek kayınvalıdeme gittim aksam 10 gibi aradi nerdesin diye numaradan dışardayım geziyorum dedim eve geçeçem dedim aslında kayınvalıdemdeydım cocugumun yanında ona iyi bir ders oldu ve aramadım hala aksam gelcek oda denizde evde bırakmıstır teli suya düşmesin diye oyle
Bu senin için bi gelişme sayılır :KK53: aferin
Ama annesi söylemese bari :D orda olduğunu

Adama bak, bi sen düşünmelisin sanki çocuğu. Ağlarsa ağlarsın bi benim mi çocuğum desene
Öpücükten de geri kalmıyo

hheeheheh çok sinir oldum sorma ya yok söylemez bilmiyor aramızdaki muhabetti annesiyle öyle şeyler konuşmuyor hem geç gelir o görmez kayınvalıdemı kayınpederim bırakır benı eve ayy haftayada gidecem diyor cuma gününden pazar aksamına kadar yollamıcaM BENDE GELECEM DİCEM EGER BENİ GETİRMEZSSEN ADANAYA GİDECEM TEYZEME DİCEM ONUDA COK SEVMIYOR BENİ YOLLMAZSA KENDIDE GIDEMEZ :D

Aşırı rahatmış canım...
Annesiyle aranız iyiyse ona da danışın oda konuşsun oğluyla belki bir işe yarar...
Allah kolaylık versin

hheeheheh çok sinir oldum sorma ya yok söylemez bilmiyor aramızdaki muhabetti annesiyle öyle şeyler konuşmuyor hem geç gelir o görmez kayınvalıdemı kayınpederim bırakır benı eve ayy haftayada gidecem diyor cuma gününden pazar aksamına kadar yollamıcaM BENDE GELECEM DİCEM EGER BENİ GETİRMEZSSEN ADANAYA GİDECEM TEYZEME DİCEM ONUDA COK SEVMIYOR BENİ YOLLMAZSA KENDIDE GIDEMEZ :KK70:
Ha şöyle :KK53:

Canım balık tutmak ve dalmak gibi hobilerin bir tutku olduğunu biliyorum.oyüzden vaZgeçirmeye ya da şikayet etmeye devam edersen senden uzaklaşır.şöyle düşün sonuçta kötü biyere gitmiyor.ayrıca çocuğu ve yuvası için bir çok kadın senin gibi büyük fedakarlıklar yapıyor.benim paramla geçiniyoruz demen bana çok soğuk bir cümle geldi.sonuç olarak eşinde çalışıyor ve ev ikinizinde evi değil mi.yapacağın tek şey bir gün belirleyip o günü sanada sana ve çocuğuna ayırmasını istemek.diğer zamanlarda istediği gibi dalmaya balığa gidebilir bence.orta yol bulunmıcak mesele değil bence sadece konuşma şeklini iyi belirle..

bu kadar rahat bir eşim olsa pazar günü çocuğa iyi bak ben arkadaşlarla takılıcam diye not bırakır çıkardım.. ve bu huyunu bırakana kadar hep yapardım.

Back
X