Eşime çok sinirliyim

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.723
512
73
26
Hanımlar eşimle genel olarak evlilik hayatımız çok iyiydi cinsel hayatımızda çok iyiydi. İlk kızım oldu biraz büyüyğne kadar yine iyi sayılırdı ama uzun zamandır kızım çok geç uyuyor ne yaptıysam kızımı erken uyutamaz oldum bazen eşim gece vardiyasında olduğu için benle oturduğu için dizeni oturmadı vs derken bi uyku problemimi oturtamadım suç kesinlikle bende. Haliyle eşim işte çalışıp tarlada da çalışınca kızım uyuyana kadar uyuyordu cinsel hayatımız resmen 2 haftada bir oluyor bu da 1 dk sürmüyor. Uzun zamandır erken boşalma problemi var zaten çok nadir ilişki oluyor doktora gidelim diyorum bunun tek çözümü sık ilişkiye girmek diyor ama o konuda da yanaşmıyor. Bende sıkıldım artık sürekli onu yanıma çağırmaktan. Buraya yazmıştım eşimin ailesinin evine 2 dk uzaklıkta olduğu için işi tarla işinede baktığında arada kayınvalidemde kalıyoruz buraya gelince kaynanamlarla muhabbet etmekten zaten yanıma çok geç geliyor kızım uyuduğu halde sonra benden adım bekliyor. Ben bazen kaynanamlarla kalmak istemediğim için o da sabah çok erken tarlaya vs gitme durumu olduğu zaman tek kalıyor annesinde bende kızlarımla evimde kalıyorum. Ben bu şekilde eşimden çok koptum onu seviyorum ama onsuz yaşamaya çok alıştım. Aramızda cinsel ilişkide kalmamaya başladı. Beni sevdiğini söylüyor ama çocuklardan yanıma yaklaşamadığını söylüyor kesinlikle bahane görmüyorum bunu çünkü abim yengemle vakit geçirip başbaşa kalmak için arada 2 saatliğine yiğenime anneme bırakırdı eşimin hiçbir çabası yok. Yarım saat önce tartıştık saat 1 olmuş kızımı erken uyuttum vakit geçirelim birlikte diye ama beyfendi annesiyle oturup muhabbet etmeği seçti sonra yanıma gelip yakınlık bekliyor küçük kzım uyanıcak acıktığı için bende çok kırılıyorum asla farkında değil ona ondan bu şekilde soğuduğumu söyledim o ise benim çenemden yorulduğunu söyledi ikimizde arkamızı dönğp yattık siz ne önerirsiniz

Eşinize vakit ayırmalısınız. Çocuk tabiki önemli ama 2 dakikalık mesafede oturan kayınvalidenize emanet edip gerekeni yapabilirsiniz. Neden illa uyumalarını bekliyorsunuz ki?

Eşinize vakit ayırmalısınız. Çocuk tabiki önemli ama 2 dakikalık mesafede oturan kayınvalidenize emanet edip gerekeni yapabilirsiniz. Neden illa uyumalarını bekliyorsunuz ki?
Bana 2 dk da oturmuyor kayınvalidem bana yarım saat uzaklıkta eşimin iş yerinde 2 dk mesafede kayınvalidem. Ben defalarca eşime bırakalım diyorum ama bana vicdan yaptırıyor kendi bırakmıyor ayrı nasıl durucaksın bırakmayalım diyor kendisi bir yolunu bulmuyor

2 dakika, yarım saat, 1 saat… ne fark eder????

Güzel bi sofra hazırlayın, eşinizin sevdiği yemekleri yapın, kendiniz de hazırlanın.
Eşinize niye söylüyosunuz ayrıca? Söylemeden yapın bazı şeyleri de…
Zaten bi kere yapabilseniz, ikinciye kendisi götürüp bırakır

Ben yaparım yaptım da ama o canı istediği zaman yanaşıyor ben kendimi bu sefer kullanılmış hissediyorum. Ben istediğim zaman yorgunum çocuk uyumuyor vs diyor

Sizde durum ciddi sorun halini almışken onda neden sorun değil?
Alternatif yollar mı deniyor?
Yani o niye sorun etmiyor 2 haftada 1 oluşunu?

Eşinizin hem bir işi var hem de ekstra olarak tarlada çalışıyor sanırım. Bir de ailesi sürekli çevresinde ve kalan enerjisini de onlara harcıyor. Bu adamda libido kalmaz zaten. İzne çıkma durumu yok mu ?

Çocukla cinsel hayat 2 senede normale dönüyor demişti doktorum. Yani annenin önceliği mecburen bebeği oluyor,e zaten yorgunluk uykusuzluk bebeğin stresi .. kadın kadinliktan çıkıyor bir de erkeği mı düşünecek.
Yani ben düşünemiyorum.
Çocuk ve evlilik normal yürümüyor. Öncelik bebek oluyor. Normali de bu bana kalırsa.
Ha eş kişisi ilgi mı bekliyor,alacak o zaman çocuğun yükünü benden ben de kadın olacağım, kendime bakıp bedenime özen göstereceğim...
Gecede beş defa uyanıp bir de sabah kalk işe git, yok anam ben ancak bu tempoda bebeğe bakabiliyorum kendime bile vaktim kalmıyor.
Olay eşinizde başlayıp eşinizde bitiyor, o çözüm üretecek.

Sizde durum ciddi sorun halini almışken onda neden sorun değil?
Alternatif yollar mı deniyor?
Yani o niye sorun etmiyor 2 haftada 1 oluşunu?
Kesinlikle haklısnız bende bunu anlamıyorum sözde kendisi çok çalıştığı için birde sıcaklardan dolayı canı istemiyormuş

Kesinlikle haklısnız bende bunu anlamıyorum sözde kendisi çok çalıştığı için birde sıcaklardan dolayı canı istemiyormuş
Çok çalışmayı anlarım ama sıcak tam tersi libido arttırır, uydurmasın.
Kendisi ne sıklıkta istiyor peki siz hiç istemezseniz mesela?

Eşinizin hem bir işi var hem de ekstra olarak tarlada çalışıyor sanırım. Bir de ailesi sürekli çevresinde ve kalan enerjisini de onlara harcıyor. Bu adamda libido kalmaz zaten. İzne çıkma durumu yok mu ?
Eşim kamuda çalışıyor iş yükü yok. İşe dinlenmeye gidiyor gibi düşünün. Tarlaya gelirsek zamanında tarla işinden nefret eden eşim şimdi kendi isteğiyle köye yöneldi hayvancılık vs durumu. Libidosu kesinlikle yok. Kendime özen göstersem de o bunun karşılığını vermiyor. Ben çocukları 2 saatlıgıne bırakalım evimize gidelim diyorum onlar sensiz duramaz emziriyorsun vs diyor bu şekilde ben ne yapabilirim ki

Çok çalışmayı anlarım ama sıcak tam tersi libido arttırır, uydurmasın.
Kendisi ne sıklıkta istiyor peki siz hiç istemezseniz mesela?
Ya gerçekten de kendimi hiç kadın hissetmiyorum artık. ben uzun zaman yanaşmadım uzun süre ilişkiye girmedik 10 gün kadar olmuştur belki o yine köyde kalmıştı işlerinden dolayı ben yarım saat uzaklıkta ki evimizde kendisi dayanamamış kendini boşaltmış Bunuda marifet gibi anlatıyor

Ne enteresan bir eş.
Oruçluya yediği kebapları anlatmak gibi yaptığı, münasebetsizlik.
Evlilikte cinsellik iki kişiliktir, nokta.

Niyetinizi belli ediyorsunuz ve buna rağmen mi bunları söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…