- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Araç senin üzerine olabilir mi? Çalışıyor musun?
bende çalışıyorum canım
tatilsiz çalışmayı kendisi kaldırabilecek mi acaba?
Bende sadece aracın üzerinize olmayacak olmasına takıldım, bu devirde kimseye güvenilmez kiEşin bağkura geçsede olur, ssk ve bağkur tek çatıda artık.
Fesh edilme durumu var ama..
oda çıkartılmayı beklemeyim işim hazır olsun diyor.hatta dün bi ilan gördüm araç işi ile satılık yazıyordu.aradım adamla konuştum adam 25000 bin tl sıkışmış işim çok iyi dedi ayda 3000 getirisi var dedi hafta sonu yok özel iş olursa oralara gidiyorum dedi mantıklı geldi.ama arkadaşını yeri getiri olarak daha iyi bende emeklemeden yürüyüm istiyosun diye çıkıştım.
Eğer fesih hemen olmayacaksa, senesini doldurması için ikna etmen daha iyi olur..
hayatım edemiyorum işte çıkarılana kadar bekliycek ama arabayı hemen alıyım diyor şoför var 800 tl çalışıyor onuda devam ettiririm işten çıkınca ben devam ederim diyo.
benm arkadaşımın eşi kamuda sözleşmeli minibüs aldı kızın dayısının üstüne yaptılar
servis çekti bir süre kamu saatleride uyuyordu
çok yoruldu hem iş hem servis şoföre verdi
eşin eğer iyi yerlerin servisini çekerse 3000 rahat kazanır
bence minibüs alsın 100bin hiç dokunmasın krediyle alsın az peşinat verip 2-3 senede minibüs taksitleri biter
hem geçinmiş hemde minibüs sahibi olursunuz minibüste kendi çalışsın şoföre vermesin
günde 2 yer 4 servis çeker 1'er saatten 4 saaat çalışır gerisi size kalır
haftasonu olmayan kamu dairelerinden birinin servisini çekse süper olur
destek ol eğer kendi çalışırsa güzel para var servisçilikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?