- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
eşim işi konusunda sıkıntıları vardı ajans aracılığı ile çalışıyor ve galiba fesh edilicek.bizim ortak arkadaşımız var onun eşide servis işi yapıyor.şimdi bunu takmış kafasına bende servis alıcam nereye kadar böle çalışıcam diye 1 haftadır bi huzursuzluğu var.arkadaşı 1 ev parası biriktirmiş getirisi iyi dedi.arkadaşı çalışıyor ama ne hafta sonu var ne yaz tatili var eşide bu yüzden mutsuz.ev parasınıda ondan gizli biriktirmiş.eşimde bana söledi bende bi araba alıyım iş hazır gerekirse hafta sonu yaz zamanı çalışırım dedi.dün arkadaşına gittik konuştuk falan fakat bu işi yaptığında bağkura geçicek otomatikmen 4500 iş günü var ssk da çalışmayan birinin üzerine arabayı yapması gerek bu şekilde.ben de sabaha kadar uyumadım sıkıntıdan hatta sabah günaydın bile demeden ki farkında değilim dedimki valla bu iş bana pek akıllıca gelmedi dedim sanada günaydın dedi:))).aslında onun saçma sapan bi iş yapıcağını da zannetmiyorum bu konuda güvencim tam.araba 100 bin tl. kardeşi vericek bi kısmını geri kalanını kredi çekicek madem 100 bin tl çıkarıyosun ozaman ev alalım dedim.en azından kiradan kurtuluruz dedim.iş te kazanırsın evde ne kazanıcaksın 600 tl her ay kira vermezsin dedi iş olursa ayda 3000 bin alıcam ben diyo offf içim daraldı valla,bana destek olmuyorsun diyo ne yapıcamı şaşırdım önce sıcak bakmıştım taki ssk bağkur olayını duyana kadar
Son düzenleme: