Eşime doğum günü hediyesi :) hamileyimmm

Cok guzel canim benim dha 3 gun gecti 2 gun evel hastanede idrar tahlili yaptilar pozitif cikti ama dha once kimyasal yasadim simdi korkuyorum dun doktor betada vermedi 1 ay sonra kontrle gel dedi folik asit verdi kucuk diye ultrasonda gozukmedi

Cok guzel canim benim dha 3 gun gecti 2 gun evel hastanede idrar tahlili yaptilar pozitif cikti ama dha once kimyasal yasadim simdi korkuyorum dun doktor betada vermedi 1 ay sonra kontrle gel dedi folik asit verdi kucuk diye ultrasonda gozukmedi
Bir ay sonra mi eh yok artık canim git bi kan testi yaptir iki gunde bir tekrarla sağlıklı yukseliyor mu degerlerin bak. İdrarla olur mu sadece. Doktorlar da bi alem.

Ha iyi o zaman analik duygusunu tatmissin :) Allahim gönlüne gore versin

Verdim canim :) cok güzeldi esim ağladı. Cok romantikdi :) sabah da dr
A gittim keseyi gördük :) cok garip bi duygu
TAttim cok şükür kızımla hergün yeni bişeyler öğrenip paylasıyorum.karşimda trk basına yemek yiyior ne zaman büyüdü anlamadım.allah hayırlı doğumlar nasio etsin sanda canım

TAttim cok şükür kızımla hergün yeni bişeyler öğrenip paylasıyorum.karşimda trk basına yemek yiyior ne zaman büyüdü anlamadım.allah hayırlı doğumlar nasio etsin sanda canım
Ay ne tatlı. Ömrü de güzel olsun inşallah . amin canim daha simdiden korkmaya başladım

Aynen bi alemler sali gnu tam 1 hafta gecmis olucak o gun gidicem nasipse baska bi doktora ama bu goguslerdeki yumusama beni korkuttu biraz

Aynen bi alemler sali gnu tam 1 hafta gecmis olucak o gun gidicem nasipse baska bi doktora ama bu goguslerdeki yumusama beni korkuttu biraz
Benim goguslerimde hic sertlesme olmadi. Endiselenme ya. Dr.lar merakimizi heyecanimizi anlamıyorlar onlara gore siradan birşey hergun ayni seyle ugrastiklarindan. Sen kan testini yaptir mutlaka aklin kalmasin

selam nekadar guzel bi supriz olmus

bende hamile oldugumu dun ogrendim cokta umutlu degildim acikcasi sok oldum hep bole esime suprizle solemek isterdim hayallerimde ama o an ay tam bir mal gibiydim eli ayagim bi titredi icime bi korku girdi neye ugradigimi sasirdim idrak edemedim esimde evdeydi supriz olmadi yani ama kendime gelemem 1 gunumu aldi saf gibiyim hala Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikl sihatle ilerler hamileligim ve saglikla kucagimiza aliriz insallah bebisimizi

ben dun kan testi vermeye gittimyakinda bi tip merkezine onlarda labratuari disardaymis sonucu pzt verceklermis icim icime sigimiyor aileden kimsede bilmiyor henuz

senin kese nezaman goruldu? bide alttan muayene ile mi ultrason ile mi?

Canim coook sevindim hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :))

saol cnm aminn hepimiz insallah masallah seninde az kalmis artik hayorlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah buarada nasil gecti genel olarak hamileligin

bide ben galiba yanlis hesap yaptim bu hamilelik tarihinde :) bnm adetim geceli bi hafta oldu 1haftalik olmasi sanki daha buyukmus gibi geliyor ya neyse hayirlisi saglikla gelsinde bebisim pzt dr da ogrenirim

inşallah bu fikri kk'da okumuştum hatta norml tabak yerine mama tabağı alıp koymuş yapan arkadaş ama benim o kadar vaktim yok merkeze inmeye sen de mi hamile kalmıştın ne oldu ki
Bunu ben yapmıştım eşime süpriz çok sasirmisti ilk gebeligimdi ama kimyasalla sonuçlandı inşallah sen sağ salim kucağına alırsın

İnsallah canım. Ben de saf gibiydim valla esim gelene kadar isten dokuz dogurdum aman sağlıklı olsunlar da surpriz olmasa da olur.
Ben karından baktirdim kese göründü ama bebeği göremeyiz daha dört haftalık tahminimce falan dedi. Onbes gün sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi. Ben de cok korkuyorum. Ya bebeği goremezsek diye
İnşallah ikimizinkinde de sorun olmaz canım. Haberdar et beni sonuçlarından
Canim coook sevindim hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :))
Teşekkür ederim canim :) Allahım cumlemize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bunu ben yapmıştım eşime süpriz çok sasirmisti ilk gebeligimdi ama kimyasalla sonuçlandı inşallah sen sağ salim kucağına alırsın
Canım inşallah. keseyi gördük bebeği gormeyi bekliyoruz. Onbeş gun sonra yine gel dedi

İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayi nasip eder

Siz neler yapiyosunuz buarada yani neler yiyosunuz folik kullaniyormusunuz ektra faydali olan şeyler varsa birbirimizle paylaşalım olur mu?

Bide sürekli yatıp dinleniyor musunuz yani is yapiyormusunuz? Benim belim agriyo sizdede oluyormu? ay ne çok soru sordum kusura bakmayın ya

Buarada pzt Dr gitcem bana dua edin nolur hayirlisiyla kesemizi görüp kalp atislarimizi duyalim inşallah hepimiz

Amin.. Ben folik kullaniyorum evet dr.um yazdı keseyi gördüğümüz gun.sut ic ypgurt ve meyve ye dedi. Ayrica günde bir avuc kuru yemiş. Özellik le ceviz badem findik beyin gelişimi icin etkiliymis.bol su icmek de cok onemliymis.
Ben sadece yemek ve bulaşıkla ugrasiyorum özellikle eğilerek is yapti mi belim be kasiklarim cok ağrıyor. Korkuyorum o yüzden ben. Esim de yapmami istemiyor, cok evhamlı o. Ona kalsa yemeği de kendi yapacak
Arada adet sancisina benzer sancılar ve bicak saplanir gibi sizi seklinde anlik şeyler oluyor. Beyaz renk akinti var cok değil ama.
Sizde neler oluyor
Umarim en güzel şekilde gecirirsiniz kontrolü. Yarin haber edin sonucu. Allah yardımcımız olsun

Aminn cnmm hayirlisiyla insallahh

Bende aynı şekilde ev islerini eşimin başında bekliyorum o yapıyo :) ben yemek bulasik dinlene dinleme çamaşırlari esim balkona goturuyo ben asiyorum fln korkuyorum bişey olur diye Allahım korusun bebislerimizide bizide

Benimde aynı şekilde azcık ayakta duralım hemen belime agri giriyo her an adet olcakmisim gibi kasiklarimda ağrı oluo ve beyaz akıntı bide ben acayip idrara cikiyorum her saat başı sanki çok sıkışmışim gibi ama bi damla

Bende 2gundur ceviz yiyorum cok deil ama dikkat edeyim bari sabahlari yrnda kuruyemiş aldiriyom buarada semizotu ve ayçiçeği çekirdeğinde folik bol miktardaymis tam mevsimi sende ye

Ben hazirandan beri folik içiyorum bakalım yrn Dr başka verir mi zaten az kaldı buarada hangi şehirdesin yasin kac

Yrn inşallah hayırlı haberler alırım buraya yazarım bnm dr dan edindiğim bilgileride

Eşler destek olursa bu süreç daha kolay olur tabi ki. Benim esim saolsun hamile degilken bile yapardı. Şimdi hiç soylettirmeden yapıyor :) cok nazlanip bunaltmak da istemiyorum ama dediğin gibi yeni ve ilk üç ay korkuyor insn.
Dün insragram da bir kahvaltı fotoğrafı gördüm peyniri çok canım istedi zaten normalde de yemeyi cok severim. Miktar olarak az ama cok zevk alarak yerim.
Aaa bu ne peyniri acaba dedim. Örgü peynir ve yaninda cecil peyniri vardı. Hemen ekmek almaya gidince marketten almış uc cesit :) Asereyim diye bekliyor
Semiz otunu cok severim yoğurtla yiyim bende
26 ya girdim ben sen kac yaşındasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…