Eşime Doğumgünü.... Nasıl sizcee

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kızlar yine ben:)

Bu ay sınunda eşimin doğumgünü var ve ben maneviyatın ağır bastığı bir süpriz yapmak istiyorum ama ney bilmiyorum...

Daha önceki d.günlerinde hediyeler süprizler madden yapabileceğim herşeyi yaptım.
Ama bu sene bütçe ayıramadım ve en azından manevi bir hediye olsun istiyorum.

Aslnda bir fikrim var ama nasıl sizce paylaşıcam ve sizden de olur olmaz vede yeni fikirler istiyorum.

Bebeğimiz olucak Rabbimin de izni ile.
Bebeğimin ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum birde eş dost akraba herkese eşimin doğum günü olduğunu söyleyip kutlamalarını istiyeceğim bütün gün.

Tabi pasta olmaz ise olmaz bir tanede pasta.
Ve güzel bir yemek .

Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.

Bebeğimin ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum
saçma. erkekler böyle şeylerden anlamıyor. kaldı ki kadın olarak bana böyle bi hediye verilse bana da saçma gelirdi.

birde eş dost akraba herkese eşimin doğum günü olduğunu söyleyip kutlamalarını istiyeceğim bütün gün.
bu da saçma. kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. siz arayıp hadi kutlayın mı diyeceksiniz.

ilal maddi veya böyle manevi bişey yapmak zorunda değilsiniz. ufak bi pasta alıp kesin inanın daha iyi.

Ay ölemiiiii....
Oysaki ben eşimin bu mektup işinden çok memnun olacağını düşünmüştüm.

Eşim sever kutlar hediyelere boğar .
Bende sade birşey olsun istemiorum ama offf

Erkekler çok da anlamaz sanki bu duygusal şeylerden. Bence en sevdiği erkek arkadaşlarını çağırın. Cips,kola,hamburger,ıvır zıvır hazırlayın. Evde pes varsa pes atsinlar. Yoksa bir arkadaşı getiriversin. Siz de evde olmayın o akşam. Erkek erkeğe eglensinler. Ben erkek olsam bunları isterdim,hi bir de dansöz ama o olmaz.

Ay ölemiiiii....
Oysaki ben eşimin bu mektup işinden çok memnun olacağını düşünmüştüm.

Eşim sever kutlar hediyelere boğar .
Bende sade birşey olsun istemiorum ama offf

ya eşini yine en iyi sen tanırsın da ne bileyim bana yapılsa hmm der geçerdim sanırım. hani illa hediyeye boğmak zorunda değilsiniz ki. elinizden gelen neyse o olması lazım. maddi olarak bğtçe ayırmadım diye maneviyata yüklenmeye gerek yok.

Hamileliğin kaçıncı ayınızdasınız?
İlk aylarsa çok değişik bir kıyafet giyip yine çok değişik (sutyen desenli) pastayı üfletip kucağına oturup elinizde yedirin.
Benden bu kadar.

Mektup fikri cok kötü. Esiniz salya sumuk duygusal bir tip degilse anlamsiz.

Hamileliğin kaçıncı ayınızdasınız?
İlk aylarsa çok değişik bir kıyafet giyip yine çok değişik (sutyen desenli) pastayı üfletip kucağına oturup elinizde yedirin.
Benden bu kadar.

Eminim bu hediyeye bayılacaktır ondan kuşkum yok zati benim korkularımdan dolayı cinsel perhiz uyguluyoruz

Mektup fikri cok kötü. Esiniz salya sumuk duygusal bir tip degilse anlamsiz.

Ama eşim hoşlanır duygusal dır. Ve bu bebişide çok fazla istedik.
Bilmiorum mutlu olur hawalara uçar gibi geliyor ama bilemedim şimdi

Eminim bu hediyeye bayılacaktır ondan kuşkum yok zati benim korkularımdan dolayı cinsel perhiz uyguluyoruz
Doktor yasaklamadıysa bir günlüğüne pimpiriklenme sende

Bana saçma geldi açıkçası erkeklerin de böyle şeylerden hoşlandığını sanmıyorum.Bütün gün insanlara da arattırmayın arayacak olan zaten arar rica ile kutlama pek hoş bi süpriz değil bana kalırsa.

Hoş bi müzik güzel yemekler,pasta başbaşa geçirin işte mis gibi maneviyat

sevgili konu sahibi,

el yapimi tesbihlerden bir adet alin sik bir kutu icerisinde.

'Sabrin ve selametin daim olsun evimizin babasi' yazin icine bir adet karta da. oldu bitti.

bebek ağzından mektup bana biraz mantıksız geldi. tabi siz bilirsiniz yine.
kendi el emeğinizle birşeyler yapabilirsiniz vaktiniz var ise. pasta yemek evde tamam. o birilerinin birşeyler demesi de sıktı. üretkenliği kalmadı. daha doğal olması taraftarıyım ben.

Vallahi benim eşim olsa mektubu okuduktan sonra ee hediyem nerde derdi.
Siz eşinizi daha iyi tanırsınız tabii...

Aha cok iyi fikir. Dansözu cikarip bu fikri uygulamaliyim
hepsinden daha iyi.

Kocana mektup degil de onu ne kadar sevdigini söyleyebilirsin, bebeğin agzından yazmak saçma duruyor üzgünüm.
Yemek hazırlayıp, güzel bir masa kur ve pastasını hazır edersen güzel olur

ben daha önce burda yazmıştım. o zaman flört ediyorduk günlük tutmuştum onla ilgili birkaç ay onu verdim. artık torunlara okur güleriz duruyor hala. gülme krizine girerim diye açıp okumadım 5 yıldır. okusak mı ne
bir de ahşaptan kalpli kutu boyamışlığım var. içine de bana aldığı çiçekleri atmıştım. hala durur. özel anılarımız olan nesneleri attık içine. toka, küçük notlar, ufak çiçekler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…