saçma. erkekler böyle şeylerden anlamıyor. kaldı ki kadın olarak bana böyle bi hediye verilse bana da saçma gelirdi.Bebeğimin ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum
bu da saçma. kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. siz arayıp hadi kutlayın mı diyeceksiniz.birde eş dost akraba herkese eşimin doğum günü olduğunu söyleyip kutlamalarını istiyeceğim bütün gün.
saçma. erkekler böyle şeylerden anlamıyor. kaldı ki kadın olarak bana böyle bi hediye verilse bana da saçma gelirdi.
bu da saçma. kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. siz arayıp hadi kutlayın mı diyeceksiniz.
ilal maddi veya böyle manevi bişey yapmak zorunda değilsiniz. ufak bi pasta alıp kesin inanın daha iyi.
Ay ölemiiiii....
Oysaki ben eşimin bu mektup işinden çok memnun olacağını düşünmüştüm.
Eşim sever kutlar hediyelere boğar .
Bende sade birşey olsun istemiorum ama offf
Hamileliğin kaçıncı ayınızdasınız?
İlk aylarsa çok değişik bir kıyafet giyip yine çok değişik (sutyen desenli) pastayı üfletip kucağına oturup elinizde yedirin.
Benden bu kadar.
Mektup fikri cok kötü. Esiniz salya sumuk duygusal bir tip degilse anlamsiz.
Doktor yasaklamadıysa bir günlüğüne pimpiriklenme sendeEminim bu hediyeye bayılacaktır ondan kuşkum yok zati benim korkularımdan dolayı cinsel perhiz uyguluyoruz
Evde güzeeellll bi sofra hazırla, güzelce de süslen... madem abartmak istemiyorsun. Pastanızı da kesersiniz mis
Erkekler çok da anlamaz sanki bu duygusal şeylerden. Bence en sevdiği erkek arkadaşlarını çağırın. Cips,kola,hamburger,ıvır zıvır hazırlayın. Evde pes varsa pes atsinlar. Yoksa bir arkadaşı getiriversin. Siz de evde olmayın o akşam. Erkek erkeğe eglensinler. Ben erkek olsam bunları isterdim,hi bir de dansöz ama o olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?