Eşime Doğumgünü.... Nasıl sizcee

Aman ben esimi.duygusal sanardim.. sevgiliyken oyleydi cunku. Evlenince degisen.adamlardan olmaz kessssinnnnlikle.. derdim..
Smdi 1aylik bebegimiz var ve eve gelince.telefonuyla.oyun oynayip duruyor. En.sonki dogumgunumu de hatirlamadi bende hatirlatmadim..1gun sonra dank etmis isyerinden arayip ozur diledi ve 1gun gecikmeli kutladik.. kutlama da,pasta kesme ve hediye ..baska bisey degil

Ama eşim hoşlanır duygusal dır. Ve bu bebişide çok fazla istedik.
Bilmiorum mutlu olur hawalara uçar gibi geliyor ama bilemedim şimdi

Yani illa yazacaksanızda kendi duygularınızı yazın derim. Bebegi tabiki isteyerek yapmissinizdir ama nebileyim bebek agzindan yazmak cok sacma gorunuyor
Gerci siz en azından evli ve hamileymişsiniz. Bu gözler, sevgilisine babalar gununde, ortada olmayan cocugun agzindan mektup yazan kafayı yemiş insanlarda gördü

Ayy bende yapmıştım bunlari o zamanlar moda değildi o kutular mutular sonra patladı gitti hey gidi..

hehe evet bizde de değildi. baya baya sanat eseri yapmıştım

Hey gidi günler.. Üniveristeyi yeni kazanmisti 900 km vardi aramizda. En rahat gidecek hediye idi. Aslinda tamamen böyle düşünmüştum ama sonra moda okdu
Defteri de ayri kaldığımız dönemde yazmaya baslamistim. Nisanlandigimiz aksam da vermistim :)

Yemek hoş bir müzik tutsiler kokulu mumlar ama öncesinde kapı ziline yağ yada krem gibi birsey sürün anahtarını kullanıyorsa kapı kulpuna o iğrençLikle ugrasarak içeri girince yerlerdeki küçük ona yazılmış kağıtları bulsun msl Aşk teninin tuzudur kışın yandigim tek yer avuclarindir sevgilim v.s v.s

Ola laaaa çok yahşi bir fikir düşünülebilir gerçkten

merhaba,
benimde eşimin bu hafta sonu doğum günü var . Ve sadece eşimin değil aynı gün kardeşiminde doğum günü. Ben öncelikle kendi planımı anlatmak istiyorum,
cuma günü annemlere elimde pasta ve arkamda davetli kişilerle birlikte sürpriz doğum günü yapacağım. Cumartesi günü; eşim öğlen işten geldikten sonra; banyoda küçük kırmızı kalplerden yapılmış büyük bir kalp bulacak, salonda özenle hazırlanmış masa, mum ışıkları, doğum günün kutlu olsun şarkısı ile karşılaşacak. Daha sonrasında akşama başbaşa yemeğe gideceğiz, yemekten eve döndüğümüzde arkadaşları bizim evimizde ellerinde pasta ile kapıyı açacaklar ve sürpriz :) ofisine hediye gönderdim bugün :) sizce nasıl fikir cevaplarınızı bekliyorum...

Gelelim size bence akrabalarının ayrı ayrı arayıp kutlaması yerine, kişiler doğum günün kutlu olsun vs. kısa videolar çekip size göndersinler, sizde bunları tek video olarak hazırlayın, yemekten sonra izletin,
denenmiştir mutlu oluyorlar :)

BEBEĞİNİZİN AĞZINDAN BENCE SADECE BİR DAHA Kİ DOĞUM GÜNÜNDE ÜÇ KİŞİYİZ BABA YAZILABİLİR PASTANIN ÜZERİNE :)

Bana göre körü bi fikir doğmamış bebek ağzından mektup ısı

mektup fikri çok saçma yapmayın bence. hiç sevmiyorum ben öyle doğmamış çocuk klişelerini erkeklerin çoğu da benim gibi. incir reçeli filmini hiç izleyemedim mesela.

çocuğunuzun cinsiyeti belli değilse, bikaç oyuncak alın kız ve erkek için, çocuğumuzla oynaman için hediye diye verin daha manalı. bir boş çerçeve alın içine usg fotoğrafı koyun ya da boş bırakın üçümüzün birlikte resmi için vs diyin.

akşam da sevdiği arkadaşlarını pastaya davet edin fantastik bir film indirin yenilerden açın hep beraber izleyin, ortaya da bi tavla ya da okey takımı koyun ardından bikaç el oyun oynarsınız ve eşiniz çok mutlu olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…