- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Aha cok iyi fikir. Dansözu cikarip bu fikri uygulamaliyim
hepsinden daha iyi.
Doktor yasaklamadıysa bir günlüğüne pimpiriklenme sende
Ama eşim hoşlanır duygusal dır. Ve bu bebişide çok fazla istedik.
Bilmiorum mutlu olur hawalara uçar gibi geliyor ama bilemedim şimdi
ben daha önce burda yazmıştım. o zaman flört ediyorduk günlük tutmuştum onla ilgili birkaç ay onu verdim. artık torunlara okur gülerizduruyor hala. gülme krizine girerim diye açıp okumadım 5 yıldır. okusak mı ne
bir de ahşaptan kalpli kutu boyamışlığım var. içine de bana aldığı çiçekleri atmıştım. hala durur. özel anılarımız olan nesneleri attık içine. toka, küçük notlar, ufak çiçekler gibi
Ayy bende yapmıştım bunlario zamanlar moda değildi o kutular mutular sonra patladı gitti hey gidi..
hehe evet bizde de değildi. baya baya sanat eseri yapmıştım
Yemek hoş bir müzik tutsiler kokulu mumlar ama öncesinde kapı ziline yağ yada krem gibi birsey sürün anahtarını kullanıyorsa kapı kulpuna o iğrençLikle ugrasarak içeri girince yerlerdeki küçük ona yazılmış kağıtları bulsun msl Aşk teninin tuzudur kışın yandigim tek yer avuclarindir sevgilim v.s v.s
Slm kızlar yine ben:)
Bu ay sınunda eşimin doğumgünü var ve ben maneviyatın ağır bastığı bir süpriz yapmak istiyorum ama ney bilmiyorum...
Daha önceki d.günlerinde hediyeler süprizler madden yapabileceğim herşeyi yaptım.
Ama bu sene bütçe ayıramadım ve en azından manevi bir hediye olsun istiyorum.
Aslnda bir fikrim var ama nasıl sizce paylaşıcam ve sizden de olur olmaz vede yeni fikirler istiyorum.
Bebeğimiz olucak Rabbimin de izni ile.
Bebeğimin ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum birde eş dost akraba herkese eşimin doğum günü olduğunu söyleyip kutlamalarını istiyeceğim bütün gün.
Tabi pasta olmaz ise olmaz bir tanede pasta.
Ve güzel bir yemek .
Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
merhaba,
benimde eşimin bu hafta sonu doğum günü var . Ve sadece eşimin değil aynı gün kardeşiminde doğum günü. Ben öncelikle kendi planımı anlatmak istiyorum,
cuma günü annemlere elimde pasta ve arkamda davetli kişilerle birlikte sürpriz doğum günü yapacağım. Cumartesi günü; eşim öğlen işten geldikten sonra; banyoda küçük kırmızı kalplerden yapılmış büyük bir kalp bulacak, salonda özenle hazırlanmış masa, mum ışıkları, doğum günün kutlu olsun şarkısı ile karşılaşacak. Daha sonrasında akşama başbaşa yemeğe gideceğiz, yemekten eve döndüğümüzde arkadaşları bizim evimizde ellerinde pasta ile kapıyı açacaklar ve sürpriz :) ofisine hediye gönderdim bugün :) sizce nasıl fikir cevaplarınızı bekliyorum...
Gelelim size bence akrabalarının ayrı ayrı arayıp kutlaması yerine, kişiler doğum günün kutlu olsun vs. kısa videolar çekip size göndersinler, sizde bunları tek video olarak hazırlayın, yemekten sonra izletin,
denenmiştir mutlu oluyorlar :)
Bana göre körü bi fikir doğmamış bebek ağzından mektup ısıSlm kızlar yine ben:)
Bu ay sınunda eşimin doğumgünü var ve ben maneviyatın ağır bastığı bir süpriz yapmak istiyorum ama ney bilmiyorum...
Daha önceki d.günlerinde hediyeler süprizler madden yapabileceğim herşeyi yaptım.
Ama bu sene bütçe ayıramadım ve en azından manevi bir hediye olsun istiyorum.
Aslnda bir fikrim var ama nasıl sizce paylaşıcam ve sizden de olur olmaz vede yeni fikirler istiyorum.
Bebeğimiz olucak Rabbimin de izni ile.
Bebeğimin ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum birde eş dost akraba herkese eşimin doğum günü olduğunu söyleyip kutlamalarını istiyeceğim bütün gün.
Tabi pasta olmaz ise olmaz bir tanede pasta.
Ve güzel bir yemek .
Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?