Amh 0.64 ve tüp bebek başlangici

Pcos vb gibi durum varsa ya da çok yumurta toplandıysa dondurulmuş transfer ediliyor. Ama yumurta sayısı daha azsa eğer ohss riski yoksa taze transfer ediliyor genel olarak diye biliyorum. Benim pcos olduğu için dondurulmuş transfer edilecek
anladim cnm transfer sonrasi surecide paylasirmisin sen bende once transfer olucan galiba yada aramizda cok zmn olmaz😍🤗

yokmu baska dusuk amh ile ilk tup bebek denemesinde olumlu sonuc alan
Mrb . Ben bu ay sonu tüp bebek olacağım . Benim amh 0.40 ve 40 yas üzereyim. Fakat yıllardır uğraşıyorum. 1 defa yumurta takibi ve catlatma ignesi ile tuttu maalesef down sendromu çıktı. Uzun yıllardır denediğim icin ancak kendime bakarak şu yorumu yapabilirim. Önemli olan amh değil yumurta kalitesi. Yani sağlam 1 yumurta denk gelmesi. Benim yumurta kalitesi düşük olduğu için hamilelik de pek olmuyor.

Mrb . Ben bu ay sonu tüp bebek olacağım . Benim amh 0.40 ve 40 yas üzereyim. Fakat yıllardır uğraşıyorum. 1 defa yumurta takibi ve catlatma ignesi ile tuttu maalesef down sendromu çıktı. Uzun yıllardır denediğim icin ancak kendime bakarak şu yorumu yapabilirim. Önemli olan amh değil yumurta kalitesi. Yani sağlam 1 yumurta denk gelmesi. Benim yumurta kalitesi düşük olduğu için hamilelik de pek olmuyor.
anladim cnm insallah bu sefer saglikla tutunur sana bebegin

Mrb arkadaslar 7 yillik evliyim 25 yasindayim bu zamana kadar hic gebelik olusmadi 3 kez asilama denedim olumsuz oldu artik tüp bebek icin tedaviye basladik ozelde tedavi goruyorum sali ve carsamba gunleri gittik bu surecte kan degerlerime bakildi rahim filmi cekildi esimin sperm dergerlerine bakildi ve ben muayene oldum hersey normal cikti taki benim 25 yasinda olupta amh degerinin 0.64 oldugunu duyana kadar cok uzuldum tabi doktor bunu beklemiyordum dedi muayene ederkende soyledi yumurta sayin az dedi amh sonucu cikincada kesinlesti tüp bebege basliycaz temmuzda suan femin alfa diye bir takviye kullaniyorum size sorum bu degerle ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi
Canım 0,11 amh 35 yaşındayım 36 ya gireceğim eşimde az sperm sayısı tüp bebekle 2izlerime hamileyim dr iyi ise sürecin güzel geçer hiç üzme kendini. Ben 2 kez tedavi oldum ilkinde de pozitifi gördük ama sağlıksız gebelik oluştu kürtaj olmak durumunda kaldım. 2. Sinde çok şükür her iki embriyomda tutundu 6. Ayımızdayız Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏🏻sana da hayırlısı ile evlat nasip etsin 🙏🏻

Canım 0,11 amh 35 yaşındayım 36 ya gireceğim eşimde az sperm sayısı tüp bebekle 2izlerime hamileyim dr iyi ise sürecin güzel geçer hiç üzme kendini. Ben 2 kez tedavi oldum ilkinde de pozitifi gördük ama sağlıksız gebelik oluştu kürtaj olmak durumunda kaldım. 2. Sinde çok şükür her iki embriyomda tutundu 6. Ayımızdayız Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏🏻sana da hayırlısı ile evlat nasip etsin 🙏🏻
Allah bagislasin cnmm peki kac yumurtan toplanmisti😍

Allah bagislasin cnmm peki kac yumurtan toplanmisti😍
İlkinde de doktorumun tabiri ile 0,1 lik amh ile 😂 5 ti ama 2 tane embriyo elde edebildik 3. Güne gittiler sadece 1 i tutunmuştu. 2. Sin de ise yine 5 yumurta 4 ü dönlendi 3 tanesi 5. Güne gitti 2 sini transfer oldum 2 si de tutundu. 1 ini dondurmuştuk. İkinci tedavi kalite olarak daha verimli oldu.Rabbim sana da nasip etsin. Az yumurta var diye olmayacak değil bir yumurta ile 1 adet spermi. döllenmesi yeterli🥰

Back
X