Amh 0.64 ve tüp bebek başlangici

İlkinde de doktorumun tabiri ile 0,1 lik amh ile 😂 5 ti ama 2 tane embriyo elde edebildik 3. Güne gittiler sadece 1 i tutunmuştu. 2. Sin de ise yine 5 yumurta 4 ü dönlendi 3 tanesi 5. Güne gitti 2 sini transfer oldum 2 si de tutundu. 1 ini dondurmuştuk. İkinci tedavi kalite olarak daha verimli oldu.Rabbim sana da nasip etsin. Az yumurta var diye olmayacak değil bir yumurta ile 1 adet spermi. döllenmesi yeterli🥰
insallah cnm yaaa bnde adet olmayi bekliyorum 1 hafta kadar olur giderim ilaclara baslanacak

Mrb arkadaslar 7 yillik evliyim 25 yasindayim bu zamana kadar hic gebelik olusmadi 3 kez asilama denedim olumsuz oldu artik tüp bebek icin tedaviye basladik ozelde tedavi goruyorum sali ve carsamba gunleri gittik bu surecte kan degerlerime bakildi rahim filmi cekildi esimin sperm dergerlerine bakildi ve ben muayene oldum hersey normal cikti taki benim 25 yasinda olupta amh degerinin 0.64 oldugunu duyana kadar cok uzuldum tabi doktor bunu beklemiyordum dedi muayene ederkende soyledi yumurta sayin az dedi amh sonucu cikincada kesinlesti tüp bebege basliycaz temmuzda suan femin alfa diye bir takviye kullaniyorum size sorum bu degerle ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi
Umarım msjımı görürsün. 7 yıllık evliyim. 6 yıl boyunca bebeğim olmadı. 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz oldu. Amh 0.7 çıktı doktor kendiliğinden kalamazsın tekrar tüp bebek dedi ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Bi doktor bana herşey kafada bitiyor bu kadar kafana takma demişti. Asla normal yolla olmaz denildikten sonra çok üzüldüm. Üzülmenin bir faydası yok diyip planlar yaptım tatil planı eve alınacaklar, tüp bebek transfer gününe kadar herşeyi planladım ve o ay hamile kalmışım. Bir sürü de ilaç kullanmıştım. Kafanızı boşaltın biraz zamanı gelince hiç uğraşmadan da oluyor buna inanın 😇

Umarım msjımı görürsün. 7 yıllık evliyim. 6 yıl boyunca bebeğim olmadı. 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz oldu. Amh 0.7 çıktı doktor kendiliğinden kalamazsın tekrar tüp bebek dedi ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Bi doktor bana herşey kafada bitiyor bu kadar kafana takma demişti. Asla normal yolla olmaz denildikten sonra çok üzüldüm. Üzülmenin bir faydası yok diyip planlar yaptım tatil planı eve alınacaklar, tüp bebek transfer gününe kadar herşeyi planladım ve o ay hamile kalmışım. Bir sürü de ilaç kullanmıştım. Kafanızı boşaltın biraz zamanı gelince hiç uğraşmadan da oluyor buna inanın 😇
cok sevindim adiniza Rabbim size bagislasin bana umut oldunu cok tesekkur ederim ben tedavi surecindeyim suan insallah ilk denemede nasip olur saolun Allah razi olsun😍

Canım 0,11 amh 35 yaşındayım 36 ya gireceğim eşimde az sperm sayısı tüp bebekle 2izlerime hamileyim dr iyi ise sürecin güzel geçer hiç üzme kendini. Ben 2 kez tedavi oldum ilkinde de pozitifi gördük ama sağlıksız gebelik oluştu kürtaj olmak durumunda kaldım. 2. Sinde çok şükür her iki embriyomda tutundu 6. Ayımızdayız Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏🏻sana da hayırlısı ile evlat nasip etsin 🙏🏻
Kaç yumyrtNız toplanmıstı acaba

yumurta sayınız iyi gelmis ama 0.11 e göre masallah nerede

yumurta sayınız iyi gelmis ama 0.11 e göre masallah nerede tedavi gördünüx
menopur 1200 kullandırmıştı doktorum. Günlük 350 ml almıştım sanırım. Gerçekten çok iyi geliştirdi. Dr Gerçek Aydın klinik Eurofertıl .İkinci sürecim çok daha başarılı geçmişti. 5. Güne embriyolarım gidince gerçekten mutlu olmuştum. Rabbim bu uğurda emek veren tüm eşlerin yardımcısı olsun 🙏🏻

menopur 1200 kullandırmıştı doktorum. Günlük 350 ml almıştım sanırım. Gerçekten çok iyi geliştirdi. Dr Gerçek Aydın klinik Eurofertıl .İkinci sürecim çok daha başarılı geçmişti. 5. Güne embriyolarım gidince gerçekten mutlu olmuştum. Rabbim bu uğurda emek veren tüm eşlerin yardımcısı olsun 🙏🏻
Aminn insallah sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavusalım🙏🏼🙏🏼

Back
X