eşime döneceğimi şimdiki kişiye yarın anlatacağım

Bence ıyı düşün eşin belkıde Ikı gun sonra aynısını yaparsa ne olacak dıger taraf çabuk pes edecekmi Hadı oda derse kı senı bırakmam ....en onemlısıde kalp bırkişiyi seçer sever senın hangısınde

Herkes de aynı şeyi yazmış. Eş nasıl kabul ediyor çok geniş falan. Aldatılan bir sürü kadın var hem de ayrı değil aynıevdeyken. Çoğu da affediyor. Ee o zzaman kadınlar çok mu geniş. Yoksa aldatan erkek olunca af mı ediliyor. Çünkü böyle bir durumda burdaki baya kadın pişmanmış biraz süründür affet falan diyo. Çifte standartınızı yiyim. Bir de o eş kimbilir kaç kadınla sevgili oldu belki ondan kabul ediyodur. Eminim bir sene boş durmamıştır
bence de boş durmamıştır sevmesine rağmen.boşanıyoruz

kocan türk mü ben en çok bunu merak ettim türk erkeklerinin bu modelini görmedikte ondan sordum

konuyu detaylı okumanı isterim evet doğru bişey dem,yorum ama direk düşünmemek lazım konuyu
nasıl düşünmeliyim peki düşünüyorum bak senin için sonuç yine aynı ha benim düşüncem seni bağlamaz o ayrı

önceki konunuzdaki adamda vazgecme sebebiniz eşiniz mi?

Madem esinizi seviyordunuz nıye baska biriyle birliktelik denediniz?

Esiniz de bu durumu makul karsılayacak mı?

vs.vs...

bence de boş durmamıştır sevmesine rağmen.boşanıyoruz
Sevseniz beraber olurdunuz.
Sevgi değil bu.
Başka kadınlarla olabilen adam sizi sandığınız gibi seviyor olamaz.
Alışkanlık, çevre etkisi falan var diye kopamıyor olabilir ama sevgi aşk demeyin bence.
Kendinizi kandırıyorsunuz.
Diğer adamla aşkınızı doya doya yaşayın bence.

eşin kabul ettiyse o zaman eşinde birini buldu, normal bir erkek asla kabul etmez böyle birşeyi

Back
X