Eşime eski sevgilisi birkaç kez yazdı, her seferinde eşim bana söylemeden mesajları sildi ama cevap vermedi. Bana neden söylemedi?

benim eski sevgilim de bana yazıyor, hatta dogumgunume az kaldi, muhtelemen dogumgunumde yine yazar gecen seneler gibi. ben bunu eş adayima soylemiyorum çünkü ne önemi var?
sizin adam da "biliyor musun, ayse bana yazdi" falan diyip neden konu acip sizi gersin ki durduk yere?
ben olsam pespese yazan eksimi engeller gecerdim - ki benim hayatimdaki insan asla kiskanc degil asla takılmaz. ona ragmen soyleme geregi duymam çünkü ne alaka
 
Silinen mesajlar kısmı hangi uygulamada?
 
Yok saymak en büyük cevaptır bence. Şahsen ben birine yazsam bırakın engellemeyi mesajı okumasa veya cevap yazmasa beni şeyine takmıyor, onemsizmişim derim. Engellese bu defa engel listesinden görüp daha çok işkilleneceksiniz. En iyisi okumadan silmiş veya cevap vermemiş. Takdir edeceğiniz yere aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
 
İlkini söylemeden sildiği için diğerlerini de silmek zorunda kaldı. Çünkü her seferinde izah etmesi daha da zorlaştı.(Pskolojik sürüklenme )
Eşin “cevap vermemiş” olabilir. Ama mesele cevap değil, neden saklandığı.
Bu küçük gibi görünen saklamalar, sonrasında yaşanacak her şeyin kıvılcımıdır.
Mesela “gel bir çay içelim, yüz yüze arkadaşça derdimi anlatayım” dese, eşin de kabul etse ve saklasa.

İşte o noktada 3. kişi artık tehdit seviyesine geçer.
Eşin izah etmekte zorlanır, zorluk büyüdükçe daha fazlasını kabul eder.
O yüzden eşine bunu böyle anlat:
Cevap vermemek yetmez aynı zamanda saklamamakta lazım. Sadece ileride büyüyecek bir hikâyeyi en başında durdurmak.

Kronik çapkınları, sürekli arananları ayrı tut.


Ama bir de aldatmaya bu şekilde başlayanlar var.


Sonra “pişmanım” diyorlar ya — işte gerçekten pişman olanlar genelde bu grup.
 
Benimde birkaç eski sevgilim yazdı instagramdan falan ekledi. Ama bende sildim ve eşime söylemedim. Söylesem kavga çıkacak biliyorum. Eşinizde huzursuzluk olmasın diye söylememiştir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…