- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
24 -31
Ben 13 - 15 dedim. doğruymuş işte. İkiniz de yarı yaşınız gibi davranıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 -31
Komik yaBen 13 - 15 dedim. doğruymuş işte. İkiniz de yarı yaşınız gibi davranıyorsunuz
Komik ya
Kocası da sanırım bizim gibi bir şeyi günde 564656 defa söylüyorsa sanırım delirmiştir o da.
İçeriği aynı konuları farklı başlıklarla açınca tatmin oluyorum sanırım.
Hayır kocasına ayı diyoruz yine aynı soruları sorup duruyor.
Boşan diyoruz görmezden geliyor.
Ne yapalım yani, kendisi razı bu duruma habire fikir verin hanımlar fikir verin hanımlar :)
Eeee aha verdiler fikir, sonuç ?
Yeni konu ile yine geliyor haha
Hea..Bumerang gibi yani![]()
Bu nasıl sevgiymis insan karısına s.. git der mi ? Su lanet bela okuma olaylarını asla anlamış değilim bu konulara çok takigim. Yazının başında ılımlı seyler gelmişti aklıma ama bu kısımları görünce böyleleri çabayı haketmiyor diye düşünüyorum.Arkadaşlar sürekli burda bir dert paylaşıyorum ama gerçekten sizden gelen fikirlere ihtiyacım var . Eşimle karşılıklı birbirimizi yıprattık gerçekten 20 yıllık evlilik gibi evlilik oldu daha 5 ayda . 8 ay içinde evlendim hata ettim sanırım … evliliğimi bitirmek istemiyorum ama aynı zaman da eskisi gibi de hissetmiyorum tüm duygularımda bir eksilme var . Dün her sabah kahvaltı isterim dedikten sonra oldu paşam ayaklarını da yıkayım mi dedim . O da bir kere benim ayaklarımı yıkanıştı çok halsizdim . O günü örnek vererek lanet etti . Sana nalet olsun seni bu akiam itibariyle artık sevmiyorum si… git dedi ben de gittim ilk defa sustum ayrı yatakta yatttım . Gece beni uyku sersemi aldı sarıldı öptü yatağımıza getirdi seni seviyorum vs dedi ama ben de olay bitti . Gerçekten hayatım mahvoldu sanırım ben nası böyle bir evlilik yaptım şimdi ne yapıcam çok kötü hissediyorum kendimi
Çoluk çocuk evleniyor, sonra da bir sürü konu açıyor işte.Arkadaşlar sürekli burda bir dert paylaşıyorum ama gerçekten sizden gelen fikirlere ihtiyacım var . Eşimle karşılıklı birbirimizi yıprattık gerçekten 20 yıllık evlilik gibi evlilik oldu daha 5 ayda . 8 ay içinde evlendim hata ettim sanırım … evliliğimi bitirmek istemiyorum ama aynı zaman da eskisi gibi de hissetmiyorum tüm duygularımda bir eksilme var . Dün her sabah kahvaltı isterim dedikten sonra oldu paşam ayaklarını da yıkayım mi dedim . O da bir kere benim ayaklarımı yıkanıştı çok halsizdim . O günü örnek vererek lanet etti . Sana nalet olsun seni bu akiam itibariyle artık sevmiyorum si… git dedi ben de gittim ilk defa sustum ayrı yatakta yatttım . Gece beni uyku sersemi aldı sarıldı öptü yatağımıza getirdi seni seviyorum vs dedi ama ben de olay bitti . Gerçekten hayatım mahvoldu sanırım ben nası böyle bir evlilik yaptım şimdi ne yapıcam çok kötü hissediyorum kendimi
Bence toplanıp kocasını dövelim istiyo.Komik ya
Kocası da sanırım bizim gibi bir şeyi günde 564656 defa söylüyorsa sanırım delirmiştir o da.
İçeriği aynı konuları farklı başlıklarla açınca tatmin oluyorum sanırım.
Hayır kocasına ayı diyoruz yine aynı soruları sorup duruyor.
Boşan diyoruz görmezden geliyor.
Ne yapalım yani, kendisi razı bu duruma habire fikir verin hanımlar fikir verin hanımlar :)
Eeee aha verdiler fikir, sonuç ?
Yeni konu ile yine geliyor haha
Neyse aman engelliyorum ben bu üyeyi, kalanlara başarılar djkaa
Ama o zaman adam kıymete binerBence toplanıp kocasını dövelim istiyo.
Arkadaşlar sürekli burda bir dert paylaşıyorum ama gerçekten sizden gelen fikirlere ihtiyacım var . Eşimle karşılıklı birbirimizi yıprattık gerçekten 20 yıllık evlilik gibi evlilik oldu daha 5 ayda . 8 ay içinde evlendim hata ettim sanırım … evliliğimi bitirmek istemiyorum ama aynı zaman da eskisi gibi de hissetmiyorum tüm duygularımda bir eksilme var . Dün her sabah kahvaltı isterim dedikten sonra oldu paşam ayaklarını da yıkayım mi dedim . O da bir kere benim ayaklarımı yıkanıştı çok halsizdim . O günü örnek vererek lanet etti . Sana nalet olsun seni bu akiam itibariyle artık sevmiyorum si… git dedi ben de gittim ilk defa sustum ayrı yatakta yatttım . Gece beni uyku sersemi aldı sarıldı öptü yatağımıza getirdi seni seviyorum vs dedi ama ben de olay bitti . Gerçekten hayatım mahvoldu sanırım ben nası böyle bir evlilik yaptım şimdi ne yapıcam çok kötü hissediyorum kendimi
Bir çok kişi size defalarca yorum yazıyor, umursamıyorsunuz, cevap bile vermiyorsunuz, yeni konu açıyorsunuz. Sürekli bahaneler buluyorsunuz. Artık size buradan hayır gelmez. Bir psikiyatriste gidip psikolojinizi toparlayın. Size daha fazla söylenecek söz yok.Arkadaşlar sürekli burda bir dert paylaşıyorum ama gerçekten sizden gelen fikirlere ihtiyacım var . Eşimle karşılıklı birbirimizi yıprattık gerçekten 20 yıllık evlilik gibi evlilik oldu daha 5 ayda . 8 ay içinde evlendim hata ettim sanırım … evliliğimi bitirmek istemiyorum ama aynı zaman da eskisi gibi de hissetmiyorum tüm duygularımda bir eksilme var . Dün her sabah kahvaltı isterim dedikten sonra oldu paşam ayaklarını da yıkayım mi dedim . O da bir kere benim ayaklarımı yıkanıştı çok halsizdim . O günü örnek vererek lanet etti . Sana nalet olsun seni bu akiam itibariyle artık sevmiyorum si… git dedi ben de gittim ilk defa sustum ayrı yatakta yatttım . Gece beni uyku sersemi aldı sarıldı öptü yatağımıza getirdi seni seviyorum vs dedi ama ben de olay bitti . Gerçekten hayatım mahvoldu sanırım ben nası böyle bir evlilik yaptım şimdi ne yapıcam çok kötü hissediyorum kendimi