Kadinlar hep fedakardir vericidirKızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
Umarım saçmalıyorum şu anda umarım.
Kızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
Ciddi misiniz? Variniz yoğunuz hiçbir şey kalmadı mı? Eviniz kira mi peki?Kızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
peki olmasi gereken bumu? yanlış mı yaptım merak ediyorum.Kadinlar hep fedakardir vericidir
Hayatım artık ben çalışmıyorum zaten param olmaz. ben önceden farkettim de kivraniyor batak içindeyken hesabımda tutamazdim parayı. battı çünkü iflas etti.Kendi kendinizi doldurup üzülmeyin. Eşinizin kötü niyetli olduğunu ya da o paraları başka bir şey için harcadığını sanmıyorum. Sadece keşke verdiğiniz paraları iyi değerlendiremediğini daha önce farkedebilseydiniz. Ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Bundan sonra vermezsiniz, yatırımları siz yaparsınız.
Aslinda bu kadar degil. Bende esimi cok seviyordum. Ben ve ailemde dahil hep verici olduk. Bizim beyefendi isleri duzeltti. Sonrada is yerinden birini buldu ve bosandik. Yaptigimiz fedakarliklarla ortada kaldik. Ne diyeyim ki...pe
peki olmasi gereken bumu? yanlış mı yaptım merak ediyorum.
töbe. o konuda sorun yok benumkinde ama ticaret kötü bişey. yapamıyor.Aslinda bu kadar degil. Bende esimi cok seviyordum. Ben ve ailemde dahil hep verici olduk. Bizim beyefendi isleri duzeltti. Sonrada is yerinden birini buldu ve bosandik. Yaptigimiz fedakarliklarla ortada kaldik. Ne diyeyim ki...
Aslinda bir koseye birazcikta olsa para atmak lazim. Kotu gunler icin ben bunu cok iyi anladim.töbe. o konuda sorun yok benumkinde ama ticaret kötü bişey. yapamıyor.
Aslinda bu kadar degil. Bende esimi cok seviyordum. Ben ve ailemde dahil hep verici olduk. Bizim beyefendi isleri duzeltti. Sonrada is yerinden birini buldu ve bosandik. Yaptigimiz fedakarliklarla ortada kaldik. Ne diyeyim ki...
Öyle demeyin iştetöbe. o konuda sorun yok benumkinde ama ticaret kötü bişey. yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?