• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen mail hakkında..

Boşuna canınızı sıkmayın hiç alakası olmayan ben facede üye oldum yanlışlıkla bir sürü bayandan mail geliyor halbuki yanlışlıkla oldum :))

ViRüs içerikli siteler sadece yer kaplamaktan başka bır faydaları yok sürekli siliyoruz bu tür şeylerle kendınızı yıpratmayın

Son düzenleme:
Bir arada meşhur Ayça 22 vardı msn yi açmaya görelim hemen çıkardı karşımıza;bilenler bilir.Boşuna telaş etmeyin hatta ben bir kere pc yi açtığımda karşıma çok müstehcen bir görüntü çıkmıştı işyerindeydim müşteri falan da vardı.ğrenç spazm şeyler.Bazıları da virüs oluyor

spamdır, ayy bana ne salak şeyler geliyo msn arkadaşlık teklifi, mailime saçma sapan şeyler, sanki ben o insanla görüşüyomuşum gibi şeyler, amaç acaba ben bunu tanıyormuyum diye linke tıklatmak yada geri dönüş yaptırmak vs...

banda ayno siteden msn adresime mesaj geliyo iğrenç erkek nickli kulanıcılardan böyle bişiy huzursuzluk çıkarma bence yani asla üye olmadım ama şu ........ senle tanışmak istiyor diye mesaj geliyo çok sık değil ama 2 ayda 3 ayda bir geliyo

kızlar ne kadar çok yere üye olursanız o kadar mail adresinizi kaptırıyosunuz ama insan bazen mecbur kalıyo bişey indirceksin diyelim sadece üyeler linki görebilir diyo, üye oluyosun, bi daha o siteye girmiyosun bile, sonra böyle abuk subuk şeylerin arkası kesilmiyo, güvenilir yerler dışında maili yazmamak üye olmamak lazım

Son düzenleme:
Arkadaşlık sitesine üye çekmek için gönderilen maillerdendir.
Phishing yani kimlik avcısı bir mail de olabilir.

Nerden geldiği belli olmayan maili açmak ve çıkan linki tıklamak sakıncalı.
Linkte çıkan boşluğa mailin şifresini girmişsin.
Yerinde olsam şifreyi hemen değiştirip pc yi taratırdım.

Arkadaşlık sitesine üye çekmek için gönderilen maillerdendir.
Phishing yani kimlik avcısı bir mail de olabilir.

Nerden geldiği belli olmayan maili açmak ve çıkan linki tıklamak sakıncalı.
Linkte çıkan boşluğa mailin şifresini girmişsin.
Yerinde olsam şifreyi hemen değiştirip pc yi taratırdım.
yok canım o siteye girdim oraya yazdım adresii.ama maili açtım işte.tabi meraktan dayanamadım.neyse içim rahat takmıyorum artık

Son düzenleme:
aynisi bana da olmust..listemdeki biri sanirim uye olmus onun ismi vardi sana mesaji var flan yaziyordu..endiselenme..

Aynen bana da geliyor
Bir yere üye olacağım zaman sırf o iş için açtığım mail adresini veriyorum
Böylece kim mail atarsa atsın haberim bile olmuyor
Sadece lazımsa maili açıyorum

bunda üzülecek birşey yok canım.. diğer arkadaşların dediği gibi listede birisi üye olmuştur otomatik olarak size de bu maillerden geliyordur... :):).... eşinizin günahını almayın :):)

canım üzülmene değmez
bana da o siteden hep şu seni davet etti falan diye mailler geliyordu badoo.com. Ki beno siteyi ne bilirim ne de üyeliğim vardır .

bugün kredi kartlarının ekstreleri geldimi diye bakmak için eşimin msnsini açtım. mesajlardan biri baddo diye bi yerden gelmişti.tuğba21 senle tanışmak istiyor yazıyordu mesajda.oraya üyeliğinin olduğu yazıyordu.siteye baktım bi arkadaşlık sitesi.üye girişinden giriş yapmaya çalıştım.adresi istiyor yazdım.şifreyede şifresini yazdım.yanlış kullanıcı adı yada parola diyor.şimdi ben pek internetten bilgisayardan falan anlamam.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdi şunları söyleyeyim.
1.bu adresle üyeyse şifresi de mecburen adresinin şifresi olması gerekmezmi.giriş yaparken direk adresi istiyor.
2.eşim benim bu adrese girdiğimi biliyor.hatta bazen beraber açıyoruz kartlara faturalara bakmak için.niye bunla üye olsunki.
3.görünüşe göre üye olmuş bunun başka ne açıklaması olabilirki.

bana bile geliyor üyeligim filan yok benim erkek arkadasima geliyor ki hic okumadan siliyoruz yani
hatta ben adresi engelledim gelen mailerden o yüzden bence üye olmamistir..

canım aynı maılden banada geldı bır bayan adı olarak hemde :)
actım baktım sohbet sıtesı
ben uye degılım tabı lıstemdekı bırı uye olmus
maıl otomatık olarak banda gelmıs hepsı bu canım
hıc kendını uzme canım

Malesef bana da cook geldi,,
Hatta birini eşim gördü :)))
Sen neden bu sitelere kayıt oluyorsun ki diye sinirlendi bile:)))
Ama fos,,,virüüsss,,,,,pisliğe davetiye,,
DİREKKK OKUMADAN SİLİYORUM

o mesajlar banada sürekli geliyor adreslerimizi nerden buluyorlar anlamıyorum ama banada geçende çok afedersiniz doyumsuz erkek sizinle tanışmak istiyor diye gelmişti bado var birde bikaçtane daha var netlandmıydı neydi bana ordan gelmişti üye olmayan kişiler başkalarına gönderilen toplu mail adreslerinden falan buluyorlar
adres ve şifre hatasıda üyeliği gerçekleşmediğinin kanıtıdır rahat olun üzmeyin kendinizi ve eşinizi

O da birşey mi, bana gönderilen mesajlar hep kadınlardan. Sapık mıyım yaw?

Back
X