eşime görüşme deme hakkım var mı ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Haklı sebeplerden dolayi ailemle gorusmuyorum. Uzun süredir. Sebepler kısaca : erkek kardeşimin ihtiyacı olmadığı halde sürekli maddi talepleri / ayrıca bir tartışma esnasında bebeğim için inşallah düşer demesi / annemin işine gelmediği zaman beni , eski Sevgilimi eşime anlatmakla tehdit etmesi/ sürekli sen evlendin hamile kaldın ama oğlum hayata geç kalıyor daha bekar vs diyerek beni onunla kıyaslamasi, hep oğlu benden iyi önde olsun istemesi , eşimle sürekli aramı açmaya çalışması vs... Ayrıca 1000 km uzaktan habersiz şekilde pat diye evime gelip durmasi.. defalarca uyardigim halde.. Mesela işten eve geliyorum aa bi bakıyorum annem kapıda ..
Nedenler kısaca bunlar. Ben bana zarar verdiği için görüşmemë kararı aldım. Annem bu süre içinde akraba konu komşu kimi bulursa defalarca ağlayıp benim ne kadar kötü , vicdansiz evlat olduğumu anlatıp onlara beni arattirip, vs vs.. bi ton nasihat ettirmesi bu sayede tekrar hayatıma sızmaya çalışması. .Kısacası annemi hiç sevmiyorum. . Bana küçük yaştan itibaren bakmamasi vs. De var. Neyse. Şimdi erkek kardeşim eşimi arayıp duruyor. Yine ne peşindeler bilmiyorum . Eşim konuları biliyor ve bana hak veriyor.. sizce ne yapmalıyım . Eşim kardeşime beni bi daha arama demeli mi. Bu işi nasıl çözmeliyim. Yine başıma dert oldular ya .

Var tabi ki, o senin ailen , eşinle bir bağları yok.

Yazdıklarına göre canına yetmiş artık anlaşılan istemiyorsan görüşme.
Sorma. Vallahi Şurama geldi.
Şimdiye kadar kimse kırılmasın diye sustum . Ama
1 kişi daha arar da annen bik bik bik derse vallahi patlayacagim

Ailenizle araniza mesafe koymakta cok haklisiniz. Esiniz de kardesinizle gorusmezse sizin hayatiniza sizacak bir noktalari kalmaz, rahat edersiniz. Siz de esiniz de kesin bir dille koyun tavrinizi.

Durumun çok zormuş ya. Bir anne bu kadar olabilir mi diye düşünmeden edemedim. Ne denir ki bu durumda bilemedim

Esiniz annenize/kardesinize birumutturyasamak ve ben sizle bir daha gorusmek istemiyoruz, zaten hamile ve hayatinda daha fazla strese yer yok, lutfen bizi bidaha aramayin desin. Sizi darlayabilirler ama esinize laf edemezler.

arayıp ne yapıyor

belki özür dileyecektir vs vs

ama açıkçası annenin habersiz evine gelmesi dışında diğer yaptıkları çokkk anormal gelmedi

klasik erkek çocuk sevdalısı anne modeli

bu arada o eski sevgili muhabbeti ne ise annenizden önce mutlaka anlatın eşinize

zira biçimsiz bir zamanda bire bin katarak anlatır daha fena olur

Böyle kardeş düşman başına doğmamış bebekten ne istiyorsun ş........sizyukarıda bir arkadaş demiş bence çabuk davranıp sen anlat eşine zaten sorunlu bir kişiliği yoksa geçmiş geçmişte kalmıştır der ama annen anlatırsa bire bin katar harbiden inanmasa bile başkasından duymak rahatsız eder

Eşim biliyor zaten. Anneme bunu da söyledim ama yalan söylediğimı sanıyor kendi aklinca

Özür diler evet ama ne için diler ?
Daha sonrası için bi menfaati varsa diler.

Kardeşin inş çocuk düşer mi diyo ay Allah korusun annen nasıl eski sevgilinle tehdit ediyo ya tabikide sende konuşma esinde konuşmasın ne yüzle arıyorlar geliyorlar çok sabırlısın tüm bunlara sessiz mi kaldın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…