- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Haklı sebeplerden dolayi ailemle gorusmuyorum. Uzun süredir. Sebepler kısaca : erkek kardeşimin ihtiyacı olmadığı halde sürekli maddi talepleri / ayrıca bir tartışma esnasında bebeğim için inşallah düşer demesi / annemin işine gelmediği zaman beni , eski Sevgilimi eşime anlatmakla tehdit etmesi/ sürekli sen evlendin hamile kaldın ama oğlum hayata geç kalıyor daha bekar vs diyerek beni onunla kıyaslamasi, hep oğlu benden iyi önde olsun istemesi , eşimle sürekli aramı açmaya çalışması vs... Ayrıca 1000 km uzaktan habersiz şekilde pat diye evime gelip durmasi.. defalarca uyardigim halde.. Mesela işten eve geliyorum aa bi bakıyorum annem kapıda ..
Nedenler kısaca bunlar. Ben bana zarar verdiği için görüşmemë kararı aldım. Annem bu süre içinde akraba konu komşu kimi bulursa defalarca ağlayıp benim ne kadar kötü , vicdansiz evlat olduğumu anlatıp onlara beni arattirip, vs vs.. bi ton nasihat ettirmesi bu sayede tekrar hayatıma sızmaya çalışması. .Kısacası annemi hiç sevmiyorum. . Bana küçük yaştan itibaren bakmamasi vs. De var. Neyse. Şimdi erkek kardeşim eşimi arayıp duruyor. Yine ne peşindeler bilmiyorum . Eşim konuları biliyor ve bana hak veriyor.. sizce ne yapmalıyım . Eşim kardeşime beni bi daha arama demeli mi. Bu işi nasıl çözmeliyim. Yine başıma dert oldular ya .
Nedenler kısaca bunlar. Ben bana zarar verdiği için görüşmemë kararı aldım. Annem bu süre içinde akraba konu komşu kimi bulursa defalarca ağlayıp benim ne kadar kötü , vicdansiz evlat olduğumu anlatıp onlara beni arattirip, vs vs.. bi ton nasihat ettirmesi bu sayede tekrar hayatıma sızmaya çalışması. .Kısacası annemi hiç sevmiyorum. . Bana küçük yaştan itibaren bakmamasi vs. De var. Neyse. Şimdi erkek kardeşim eşimi arayıp duruyor. Yine ne peşindeler bilmiyorum . Eşim konuları biliyor ve bana hak veriyor.. sizce ne yapmalıyım . Eşim kardeşime beni bi daha arama demeli mi. Bu işi nasıl çözmeliyim. Yine başıma dert oldular ya .