Eşime güven problemi yaşıyorum

eşiniz tekrar yalan söyleyipte, yalanını yakaladıgınız bir gün kati bir konusma yapabilirsin. bir daha yalan söylememesi konusunda güzel bir üslupla güveninizin sarsılacagını, bunu kesinlikle kabul etmeyeceginizi söyleyin... bu kararlı konusmanızdan sonra aynı hayata düşmeyecegini düşünüyorumm..
eski konularıda düşünüp neden kendini üzüyorsunki..artık evlenmişssin, eşinden evliliğinden memnunsan, ozaman gecmiş olayları çok kurcalama.kurcaladıkça sen zarar görürsün, sen yıpranırsın.
olan sana olur, kimseye bişey olmuyor, sen mutsuz olursan,başkalarının ekmegine yağ sürersin.eşinle aran iyiyken kötü anıları at bir kenara

bide şunuda düşün, karşımızdaki insanı yargılıyoruz ama mesela sizde hiç yalan söylemiyormusunuz,tasvip etmiyorum güzel bişey değil ama ya her insan zorda kalınca sıkışınca söylüyor,bunuda böyle düşüneceksin,konuyu kafan bitir, yoksa o seni yer bitirir,kendine iyi bak canım

cnm anlattıklarında kendimi gördüm gerçekten zor bi durum inan olmuo düzelmio hep o güvenszlik içini kemiriyo.senin yaşadığını yaşadım 7 aylık evliyim
bende eşimi yakaladım hemde düğünüme 3 ay kala 1 yıl nişanlı kaldık ondan önceden beri konuşuomuş kadınla kadında evli bende vodafonedan öğrendim telefonla konuştuğu kişileri gördüm dediğin gibi hersey hazırdı evlendk mutluyuz fakat en ufak şeyde şüphe duyuyorum aynı firmada çalışıoruz yanımdaki kızla konuşmalarından bile rahatszlk duyuyorum kızın bakışlarını beğenmyrm sanki aralarında bişi varmış gibi hissediyorum yani güvenszlk gün gectkce hastalık durumuna kadar gelebilio.yenmenin yöntemi varmı bilmiyorum varsa bende denemek isterim

cnm anlattıklarında kendimi gördüm gerçekten zor bi durum inan olmuo düzelmio hep o güvenszlik içini kemiriyo.senin yaşadığını yaşadım 7 aylık evliyim
bende eşimi yakaladım hemde düğünüme 3 ay kala 1 yıl nişanlı kaldık ondan önceden beri konuşuomuş kadınla kadında evli bende vodafonedan öğrendim telefonla konuştuğu kişileri gördüm dediğin gibi hersey hazırdı evlendk mutluyuz fakat en ufak şeyde şüphe duyuyorum aynı firmada çalışıoruz yanımdaki kızla konuşmalarından bile rahatszlk duyuyorum kızın bakışlarını beğenmyrm sanki aralarında bişi varmış gibi hissediyorum yani güvenszlk gün gectkce hastalık durumuna kadar gelebilio.yenmenin yöntemi varmı bilmiyorum varsa bende denemek isterim

çok iyi anlıyorum canım bende güvenim sıfır eşime hep beynimde kuruyorum olan bana oluyor tek çagre ayrılmak ona güvenemiyorum ayrılırsam beynimde kurmak falan kalmıyacak belkide ama çocuklarım var geneldede boşuna kurdugumu görüyorum ama önceleri tüm hislerimin dogru çıkması ve onun yalanları beni bu hale getirdi elimede degil güvenimizin geri gelecegini zannetmiyorum ama inşalalh hep biz yanılırız inşallah :(

çok iyi anlıyorum canım bende güvenim sıfır eşime hep beynimde kuruyorum olan bana oluyor tek çagre ayrılmak ona güvenemiyorum ayrılırsam beynimde kurmak falan kalmıyacak belkide ama çocuklarım var geneldede boşuna kurdugumu görüyorum ama önceleri tüm hislerimin dogru çıkması ve onun yalanları beni bu hale getirdi elimede degil güvenimizin geri gelecegini zannetmiyorum ama inşalalh hep biz yanılırız inşallah :(

inşallah cnm cok zor bi durum heleki evli olunca normalinde hersey cok ii mutluyuz anlaşıoruz ama ters bi harekette bütün mutluluk bitio herseyi kuruorum kafamda belki şimdi hata yapmıo olabilir ama gelmyo güven geri gelmyo şunu anladm kmseye çok güvenmceksn sonucu kötü oldğunda daha cok yıpranıosun ben cok güvenmiştim bnm sevdiğim asla aldatmaz asla yalan sölemez 2 kere aldattı defalaca yalan söledi sabah 6da kalkp sevglsyle konuşmuş ben kalkana kadar bi ona bi bana msj atmış bütün işin iğrenc yanı kadın bnle nişanlı oldğnu biliomuş

bir çoğumuzda aynı problem var sanırım,ben eşimle ilgili daha ağır şeyler öğrendim mesela beni nişanlı iken aldattığı bayanın onda çocuk aldırdığı,evlendikten sonra o kızla ve diğer bir çok kız arkadaşlarıyla görüştüğünü bunu yapmak için hat aldığını, ve yüzbinlerce yalan, söylediğin gibi benim eşim de çok iyi davranır ama kaybedilen güven geri gelmiyor ben 2 senelik evliyimr. ayrıca o bir kızla görüşmüşse büyük bir ihtimalle daha fazlasıyla görüşmüşmüş olabilir.benim eşim 5 vakit namazını kılar dilinden Allah ın adını düşürmez ama tesbih çeker gibi yalan söyler,sen yalalarını yakaladıkça o profosyonelleşeçek bu konuda ben ilk başlarda her şeyi hemen ortya çıkarıyordum ama şimdi illaki yapıyodur çünkü onun karakteri olmuş bu vazgeçebileceğini sanmıyorum.ben birçok zaman boşanmayı düşünüyorum.biz de araba aldık benim üstüme olacaktı aylarca oyaladı tamam senin senin üstüne yapacaz diye ben üç ay sonra arabanın torpido gözünde ruhsat vardı ona bakmak aklıma geldi arabayı aldıktan üç sonra üstüne yaptığını öğrendim.ayrıca 118 i aradım üzerine hat varmı diye vardı o hattan görüşmüş o kızlarla ve daha neler neler seviyorum diyorsun ama bişeyler öğrendikçe onun hakkında sevgin azalıyor ilk başlarda sevgin ağır basıyor ihanete karşılık,sonra ben neden bu kadar acı çekmişim diyorsun.ben boşanmayı istiyorum ama önce uygun şartların oluşmasını bekliyorum sağlam adımlar atmam lazım.ve sana tavsiyem herhangi bir anlaşmazlık durumunda kalırsan boşanmaya karar verirsen hemen avukata git vakit kaybetmeden arabayı ve evi satamaması için tedbir koydurt o zaman satamaz,şayet bunu yapmazsan satarsa hiç bir hak idda edemezsin sadece düğünde takılan altınlarını talep edebilirsin. zamanla iyice pskopatada bağlayabiliyosun ben intikam almak için uğraştım mesela.ama herşeye rağmen ben bu adamdan vazgeçmem diyorsan polyannacılık oynayacasın sesini çıkarmayacaksın. ama yaptığı şeyleri ortaya çıkarayım diyorsan yardımcı olabilirim biraz profosyonelleştim bu konuda. birde karıştırmaktan vazgecersen zamanla acının üstesinden gelirsin ama unutamazsın hadi kendine iyi bak şeker öpüyorum seni hiç bir şey senden önemli değil seni üzeni sen de üz

Back
X