Eşime güvenim bitiyor:(

mrs coco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
51
2
46
İstanbul
mrb arkadaşlar çok şaşkınım birbirimizi çok severek evlendik düzenli bir aile hayatımız evliliğimiz ve cinsel hayatımız var 1 yıl önce eşimin sekreterinden rahatsızlık duydum garip mesajlar gördüm ancak eşim insanların ekmeğiyle oynama o salağın teki basıl kıskanırsın benm işimi yapıyor sadece gibi bahanelerle asla bu kızı iştwm çıkarmadık çok büyük kavgalar yaşadık nitekim İlahi adalet bir gğn teli evde kaldı ve ben sekreterini sürekli videoya çektiğini gördüm kızın bişeyden haberi yok konuşma ve çalışma esnasında bunpopoaunj göğüslerini Sn Sn çekmiş:( dünyam yıkıldı beş vakit namazında ahlaklı bi insan bildiğim bence deli gibi aşık olduğum eşim bi çocuğumuz var o an ayrılmak istedim ağladı yalvardı kız işten çıktı herşey yoluna girdi derken tabi benm içindeki yarlar sönmemişken yine ben ailemin yanına gittim tatil için ve döndüğümde bu kez yolda yürüyen herhangi bi kadının poposunu çektiğini gördüm tartıştık sölenecek söz yok düğümlendimmm:( yine tövbeler yeminler Kuran'lar ama inancımı kaybettim ben neyapacağımı bilmiyorum ayrılmalımıyımm yada bu insanla Nasıl yaşarım yaşamalımıyımm sapık mı bildiğim herşey tersine döndü :(

Eşin tedavi olması gereken bir sapık.. Net

Bildiğin SAPIK nasıl böyle bir adamla evliliginizi devam ettirirsiniz birde çocuk varmış yazık günah !! Rezilin teki

Ayy bildiğin sapık kocan. Çok tiskinç bir durum yaa insan yoldada mı artık rahat yürüyemeyecek her an videoya çekiliyor muyum diye.
Bence boşanmaktan başka çeren kalmamış konuşmuşsun anlatmışsın tamam demiş ama yine aynı şeyleri yapmış.

Bildiğin Coşkun yani abaza herif :sopa:

Çok zor durumdayım çocucuğum 2 yaşında henüz :KK43: boşanmalımıyımmm affetmelimiyimm yani tövbesine inanmalımıyımmm peki :KK43:
Buna sen karar vermelisin ama sindirilebilecek bir durumda değil
Daha önce tövbe etmiş yine yapmış
Şimdi inansan yine yapacak
Bu arada baya baya tedavi olmalı eşin
Bunu teklif et birde

kabul ediyor evet
Boşanırım diyorsan hiç durma
Sonra acaba derim pişman olurum diyorsan
Önce tedavi olsun bu süreçtede biraz süründürki gerçekten son olmazsa sensiz kalacağını bilsin

Boşanırım diyorsan hiç durma
Sonra acaba derim pişman olurum diyorsan
Önce tedavi olsun bu süreçtede biraz süründürki gerçekten son olmazsa sensiz kalacağını bilsin
Zaten içimden gelmiyor ki sadakat benm içim en önemli duygu heleki Allah korkusu beni tanır eşim Allah affetsin kendi yaşadığıma üzüldüğüm yetmiyor gibi onun ahiretine bile üzülüyorum :( Nasıl helalleşecek o kadınlarla çünkü kendisi inançlı sürekli Kuran'ını dinleyen zor durumda birini gördüğünde gÖyaşı dökebilen bulamama kadar hep iyiniyetli bildiğim biriydi Allah kimseye yaşatmasın kimseyi de sevdiğiyle sınamasın beni kınalayın kapıyı çarpıp çıkmakta zor kapıyı kapatıp Yanyana olmakta zor

Zaten içimden gelmiyor ki sadakat benm içim en önemli duygu heleki Allah korkusu beni tanır eşim Allah affetsin kendi yaşadığıma üzüldüğüm yetmiyor gibi onun ahiretine bile üzülüyorum :KK43: Nasıl helalleşecek o kadınlarla çünkü kendisi inançlı sürekli Kuran'ını dinleyen zor durumda birini gördüğünde gÖyaşı dökebilen bulamama kadar hep iyiniyetli bildiğim biriydi Allah kimseye yaşatmasın kimseyi de sevdiğiyle sınamasın beni kınalayın kapıyı çarpıp çıkmakta zor kapıyı kapatıp Yanyana olmakta zor
Kınamıyorum inan
Zor bir durum gerçekten
Dini boyutu bambaşka
Umarım tedavi olur ve bu kez sözünde durur

Back
X