mrb arkadaşlar çok şaşkınım birbirimizi çok severek evlendik düzenli bir aile hayatımız evliliğimiz ve cinsel hayatımız var 1 yıl önce eşimin sekreterinden rahatsızlık duydum garip mesajlar gördüm ancak eşim insanların ekmeğiyle oynama o salağın teki basıl kıskanırsın benm işimi yapıyor sadece gibi bahanelerle asla bu kızı iştwm çıkarmadık çok büyük kavgalar yaşadık nitekim İlahi adalet bir gğn teli evde kaldı ve ben sekreterini sürekli videoya çektiğini gördüm kızın bişeyden haberi yok konuşma ve çalışma esnasında bunpopoaunj göğüslerini Sn Sn çekmiş
dünyam yıkıldı beş vakit namazında ahlaklı bi insan bildiğim bence deli gibi aşık olduğum eşim bi çocuğumuz var o an ayrılmak istedim ağladı yalvardı kız işten çıktı herşey yoluna girdi derken tabi benm içindeki yarlar sönmemişken yine ben ailemin yanına gittim tatil için ve döndüğümde bu kez yolda yürüyen herhangi bi kadının poposunu çektiğini gördüm tartıştık sölenecek söz yok düğümlendimmm
yine tövbeler yeminler Kuran'lar ama inancımı kaybettim ben neyapacağımı bilmiyorum ayrılmalımıyımm yada bu insanla Nasıl yaşarım yaşamalımıyımm sapık mı bildiğim herşey tersine döndü