Eşime güveniyorum ama...

Muge kim bilmiyorum ama ben bu siteye bi süredir uyeyim zaten
O zaman araştır bak ne kadar benziyor konularınız sonra ne yapacağına başına neler geleceğine eşinin boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceğine ama bu arada gelip gene senden özür dileyip dilemeyeceğine filan bak öğren.
Bir de ben buraya uzun zamandır üye olanlara da inanmıyorum ne fakeler çıktı hani :)

O zaman araştır bak ne kadar benziyor konularınız sonra ne yapacağına başına neler geleceğine eşinin boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceğine ama bu arada gelip gene senden özür dileyip dilemeyeceğine filan bak öğren.
Bir de ben buraya uzun zamandır üye olanlara da inanmıyorum ne fakeler çıktı hani :)
Peki

Ya ne alakası var? Müge'nin kocası tecavüze uğramadı ki. :D

Ya ne alakası var? Müge'nin kocası tecavüze uğramadı ki. :KK70:
Aynı şeyi mi yazsın canım sen de yani :)
Şaka bir yana ana hatlarıyla yazdığım şeyler bu kadar benzerken oraya takılmaya da gerek yok bence yani kocası tecavüze mi uğradı kadının üstüne mi atladı bilinmez ama olay gene ikinci kadının hamileliğyle bitiyor :işsiz:

Konunun fake olduğunu düşünen arkadaslar, nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum şayet Türkiye yse buna benzer olaylar x, y, z veya konu sahibi arkadaşın anlattığı şekilde kim bilir kac tane bayanın başına geliyor.
Hatta daha fecileri.
Allah korusun birgün sizin başınıza gelirse bakalım o zaman nasıl bir tez bulacaksınız . Yinede alay konusu veya fake konusu daha da önemlisi
"canı yanan insan" konusu olmamanizi temenni ediyorum.

Hanımlar,

konu veya üyelikle ilgili iddialarınızı yönetime iletirsiniz, henüz kesinleşmemiş iddia üzerine farklı üyelik isimleri ve konularını bu konuya karıştırmayın lütfen.
Ben burda Allah birdir desem ona bile inanmayacak olanlar var. Gerçekten kimsenin inanip inanmamasi umrumda degil. Benim için endiselenen üzülen beni merak eden arkadaşlar oldu sagolsunlar. Özelden yazanlar oldu.

Sizin yaşandığına inanmadiginiz bir olay benim başıma geldi gercek olmasina bile ihtimal vermediğiniz seyleri ben yaşadım.

Yine de herkese cok tesekkur ederim. Konumu kapatabilir misiniz? Daha çok canım yanıyor çünkü.

Ya yine fake diyenler yuzunden bir konu kapaniyor :( lutfen kapattirma konunu cok merak ediyorum ben seni :(
Ben burda Allah birdir desem ona bile inanmayacak olanlar var. Gerçekten kimsenin inanip inanmamasi umrumda degil. Benim için endiselenen üzülen beni merak eden arkadaşlar oldu sagolsunlar. Özelden yazanlar oldu.

Sizin yaşandığına inanmadiginiz bir olay benim başıma geldi gercek olmasina bile ihtimal vermediğiniz seyleri ben yaşadım.

Yine de herkese cok tesekkur ederim. Konumu kapatabilir misiniz? Daha çok canım yanıyor çünkü.

Talebiniz üzerine konunuzu kapatıyorum.

Konu dışı ama ismi geçtiği için yazayım, mugehatun kendi isteğiyle üyelik yaptırmış biridir, rica ediyorum üyeliğini İptal ettirmiş kişi hakkında daha fazla spekülasyon olmasın.

Back
X