- 21 Ekim 2016
- 808
- 875
- 18
Ben üyelik iptali yaptirmadim kiEkşici olup olmadığını bilmiyorum ama şüpheler başlayınca hemen üyelik iptali yaptırması kafa karıştırıcı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üyelik iptali yaptirmadim kiEkşici olup olmadığını bilmiyorum ama şüpheler başlayınca hemen üyelik iptali yaptırması kafa karıştırıcı.
O zaman araştır bak ne kadar benziyor konularınız sonra ne yapacağına başına neler geleceğine eşinin boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceğine ama bu arada gelip gene senden özür dileyip dilemeyeceğine filan bak öğren.Muge kim bilmiyorum ama ben bu siteye bi süredir uyeyim zaten
Müge sen misin yahu üstüne aldın dediğimi? :)Ben üyelik iptali yaptirmadim ki
PekiO zaman araştır bak ne kadar benziyor konularınız sonra ne yapacağına başına neler geleceğine eşinin boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceğine ama bu arada gelip gene senden özür dileyip dilemeyeceğine filan bak öğren.
Bir de ben buraya uzun zamandır üye olanlara da inanmıyorum ne fakeler çıktı hani :)
Uyelik iptali yaptlmasi kafa karıştırıcı yazmışsınız. Konu sahibi olaral benden bahsettiginizi düşündümMüge sen misin yahu üstüne aldın dediğimi? :)
Yok yok siz değilsiniz. Konular benziyor insan ister istemez şüpheleniyor ne diyeyim :)Uyelik iptali yaptlmasi kafa karıştırıcı yazmışsınız. Konu sahibi olaral benden bahsettiginizi düşündüm
Bilmiyorum da ben olsam ikinci kez gelip ayni konuyu açmazdım. Daha fantastik seyler yazardim heralde.Yok yok siz değilsiniz. Konular benziyor insan ister istemez şüpheleniyor ne diyeyim :)
O zaman araştır bak ne kadar benziyor konularınız sonra ne yapacağına başına neler geleceğine eşinin boşanır boşanmaz eski sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceğine ama bu arada gelip gene senden özür dileyip dilemeyeceğine filan bak öğren.
Bir de ben buraya uzun zamandır üye olanlara da inanmıyorum ne fakeler çıktı hani :)
Aynı şeyi mi yazsın canım sen de yani :)Ya ne alakası var? Müge'nin kocası tecavüze uğramadı ki.![]()
Ben burda Allah birdir desem ona bile inanmayacak olanlar var. Gerçekten kimsenin inanip inanmamasi umrumda degil. Benim için endiselenen üzülen beni merak eden arkadaşlar oldu sagolsunlar. Özelden yazanlar oldu.Hanımlar,
konu veya üyelikle ilgili iddialarınızı yönetime iletirsiniz, henüz kesinleşmemiş iddia üzerine farklı üyelik isimleri ve konularını bu konuya karıştırmayın lütfen.
Ben burda Allah birdir desem ona bile inanmayacak olanlar var. Gerçekten kimsenin inanip inanmamasi umrumda degil. Benim için endiselenen üzülen beni merak eden arkadaşlar oldu sagolsunlar. Özelden yazanlar oldu.
Sizin yaşandığına inanmadiginiz bir olay benim başıma geldi gercek olmasina bile ihtimal vermediğiniz seyleri ben yaşadım.
Yine de herkese cok tesekkur ederim. Konumu kapatabilir misiniz? Daha çok canım yanıyor çünkü.
Talebiniz üzerine konunuzu kapatıyorum.Ben burda Allah birdir desem ona bile inanmayacak olanlar var. Gerçekten kimsenin inanip inanmamasi umrumda degil. Benim için endiselenen üzülen beni merak eden arkadaşlar oldu sagolsunlar. Özelden yazanlar oldu.
Sizin yaşandığına inanmadiginiz bir olay benim başıma geldi gercek olmasina bile ihtimal vermediğiniz seyleri ben yaşadım.
Yine de herkese cok tesekkur ederim. Konumu kapatabilir misiniz? Daha çok canım yanıyor çünkü.