- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Mona Rozaa
-
evet konustum.. hicbi sey hissetmedigini sadece cok israr yuzunden 1 aya yakin konustugunu söyledi.. beni kaybetmek istemedigin söylüyorEşinizle konuştunuz mu?
Herhangşbşr açıklama yaptı mı?
Kızın sizin eve gelip gittiğimden eşin haberdar mı?
kizla görüsmeyi biraktim bunu duyunca hicbir sey söylemedim kıza da.. arkadas boyle seylerini pek anlatmazdibu kız arkadaşınsa senin daha önce neden haberin olmadı ki?
o kızla bir daha görüşme bana kalırsa.
eşinin değil kızın niyeti bozuk.
muhattap olmak istemedim acikcasiÇok iğrenç bi durum o kıza bunun hesabını sorardım.
Ben boşanmaya gidecek kadar bişey göremedim bence sende kurcalama ama en son soruma cevap vermemişsin, eşinin bu kızın sizin eve gelip gittiğinden haberi var mı? Tepkisi ne oldu..evet konustum.. hicbi sey hissetmedigini sadece cok israr yuzunden 1 aya yakin konustugunu söyledi.. beni kaybetmek istemedigin söylüyor
gelip gittigini ilk baslarda bildigi halde aralarinda olan meseleyi bana söylemedi, sebebini sorunca da seni kaybetmekten korktum dedi.. benim tahammulum olmadigini bildigi icin boyle seylere..Ben boşanmaya gidecek kadar bişey göremedim bence sende kurcalama ama en son soruma cevap vermemişsin, eşinin bu kızın sizin eve gelip gittiğinden haberi var mı? Tepkisi ne oldu..
evime gelip gitmesi bana dokundu yoksa evliligimde hicbi sikinti yokKız da ne diye geliyorsa kabul etme kestir at. Esin senden önce birileriyle görüşmüş olmasi normal bunları tek tek anlatması mi gerek sen söyleyince bu kız geldi diye görüşme onunla falan diyebilirdi ya da anlatabilirdi. Ama sadece bu boşanma sebebi olmasın ya bu kadar basit değil anlamadan etmeden
Ben ortada kasıtlı planlı arkanızdan çevrilmiş bi iş göremedim eşiniz huzursuz olmamak adına size anlatmamış ,Keşke anlatsaymış sende mesafeni daha erken koysaydın o ayrı ama güvenim gitti diyecek bişey yok bence de..gelip gittigini ilk baslarda bildigi halde aralarinda olan meseleyi bana söylemedi, sebebini sorunca da seni kaybetmekten korktum dedi.. benim tahammulum olmadigini bildigi icin boyle seylere..
yok öyle bi durum yok canimKızında eve kadar gelmesi anormal aklıma tuhaf şeyler gelirdi açıkcası hamile mi yoksa bekaretini mi aldı diye ,
sagol düsüncelerin icin icimi rahatlattin..Ben ortada kasıtlı planlı arkanızdan çevrilmiş bi iş göremedim eşiniz huzursuz olmamak adına size anlatmamış ,Keşke anlatsaymış sende mesafeni daha erken koysaydın o ayrı ama sarılıp güvenim gitti diyecek bişey yok bence de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?