eşime güveniyorum ama..

Sonuçta evlenmeden önce olmuş.Eşiniz inkar etmemiş.İlişkiyi keseceğiniz kişi eşiniz değil arkadaşınız olmalı.Tabii eşinize de gözdağı vermelisiniz.

Kıza şey muamelesi yapman daha acınası bence. Sonuçta arkadaşlık etmişsin. Eşin karakterli olup gerçeği söyleyememiş kız mı suçlu

Büyütülüp bosanmaya gidecek kadar bir durum degil,, Millet 2 4 5 vs. bitmis gitmis gecmisleri kabul edip evleniyor,,Önemli olan siz evliyken baska bayanlarla görüsmemesi,,

aniden çıkıştım ama sormak istediim birşey var kızın senin gözüne batan hareketleri oldu mu bide mesajların içeriği neydi

olay siz tanışmadan 7 8 ay önce olmuş. söyleyip de kafanızı bulandırmak istememişlerdir. bu durumda işi boşanmaya getirdiğinize göre dde haklılar.

aniden çıkıştım ama sormak istediim birşey var kızın senin gözüne batan hareketleri oldu mu bide mesajların içeriği neydi
hic olmadi yani en ufak şüphelendigim bi sey olmadi mesajlar öyle tanisma tarziydi sonra telefona gecildigi icin bilmiyorum

şey muamelesi yapsaydım bence yüzüne vururdum ama yaptigimi dusunmuyorum acikcasi
o zaman neden eşini sorgulamıyorsun da kıza eşine yapışmış muamelesi yapıyorsun? bana bunu neden söylemedin demen gereken kişi eşin. kız gelip sana dese inanmazdın kocanda inkar ederdi. yakın arkadaşınla mesajlaştığını bile söyleyemeyen biri sana tüm hayatını anlatabilcek cesarette biri midir :) şaka gibi bir konu.

o zaman neden eşini sorgulamıyorsun da kıza eşine yapışmış muamelesi yapıyorsun? bana bunu neden söylemedin demen gereken kişi eşin. kız gelip sana dese inanmazdın kocanda inkar ederdi. yakın arkadaşınla mesajlaştığını bile söyleyemeyen biri sana tüm hayatını anlatabilcek cesarette biri midir :) şaka gibi bir konu.
eşimi sorguladim zaten meseleyi ayrintisina kadar anlatti

Back
X