- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Mona Rozaa
mail hesabindanÖnceden görüştüklerini ne şekilde öğrendin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mail hesabindanÖnceden görüştüklerini ne şekilde öğrendin?
mail hesabindan
arastirdigimdan değildi , öyle bi huyum yok bi mail icin bakarken eski maillerini gördümÖnceden görüştüklerini ne şekilde öğrendin?
yok öyle bi durum yok canim
sagol düsüncelerin icin icimi rahatlattin..
uzun zamandir gorustugum bi arkadasimdiSonuçta sen evlenmişsin hangi sıfatla size yanaştı
evime gelip gitmesi bana dokundu yoksa evliligimde hicbi sikinti yok
şey muamelesi yapsaydım bence yüzüne vururdum ama yaptigimi dusunmuyorum acikcasiKıza şey muamelesi yapman daha acınası bence. Sonuçta arkadaşlık etmişsin. Eşin karakterli olup gerçeği söyleyememiş kız mı suçlu
sen ne yap biliyo musun kocanı takibe al nolur nolmaz o kızda çevrende oldukça nisbet yap evliliğinizi ballan ballandıra anlat
hic olmadi yani en ufak şüphelendigim bi sey olmadi mesajlar öyle tanisma tarziydi sonra telefona gecildigi icin bilmiyorumaniden çıkıştım ama sormak istediim birşey var kızın senin gözüne batan hareketleri oldu mu bide mesajların içeriği neydi
o zaman neden eşini sorgulamıyorsun da kıza eşine yapışmış muamelesi yapıyorsun? bana bunu neden söylemedin demen gereken kişi eşin. kız gelip sana dese inanmazdın kocanda inkar ederdi. yakın arkadaşınla mesajlaştığını bile söyleyemeyen biri sana tüm hayatını anlatabilcek cesarette biri midir :) şaka gibi bir konu.şey muamelesi yapsaydım bence yüzüne vururdum ama yaptigimi dusunmuyorum acikcasi
eşimi sorguladim zaten meseleyi ayrintisina kadar anlattio zaman neden eşini sorgulamıyorsun da kıza eşine yapışmış muamelesi yapıyorsun? bana bunu neden söylemedin demen gereken kişi eşin. kız gelip sana dese inanmazdın kocanda inkar ederdi. yakın arkadaşınla mesajlaştığını bile söyleyemeyen biri sana tüm hayatını anlatabilcek cesarette biri midir :) şaka gibi bir konu.