Eşime haksızlık ediyorum.........

Moralini bozma lütfen senin yapman gereken şey sabır bizim bi komşumuzun 14 yıl boyunca çocugu olmadı bütün dr gitti hiç bi sorun yoktu şimdi 14 yıl sonra çocugu oldu şuan kızı 2.sınıfa gidiyor

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
siz ve sizin gibilere de sabır versin.
Bugün kadir gecesi. Bol bol dua edin. Kabul olur inşallah

onun çocuğu olmasaydı sen ayrılır mıydın??

insan sevıyorsa eğer, bu tarz sorunları birlikte aşmalı
çocuk olmuyor diye boşanmak manasız.
bu sorunu kafanda yenmelısın
her şeyin bir çaresı vardır.

kardeşimle benim aramda 7 yıl var yani 7 sene boyunca hiç bir soruunları olmammasına rağmen ve çok istemelerine rağmen annem hamile kalamadı. erkek çocuk doğurması gerekiyordu:)) ama kısmet ya olmadı. bu süreçte gidilmedik dr, türbe, hoca kalmamış. kullanılmadık kocakarı ilacı da... tamam bitti artık olmuyor dedikten sonra annem iki çocuk daha doğurdu birer yıl arayla ....
yani stres bu işin en olumsuz faktörü...
sadece eşinizi düşünün bırakın çocuğu bırakın çevrenizdekileri...
yaşam sizin,,, isteyin yeter isterken stres yapmayın sadece.......

güzelim bak hakkaten içimden gelerek söylüyorum Allahtan ümit kesilmez...

burada bir hikaye okumuştum ve çok etkilendim...

kadın anlatıyordu; gitmediğimiz dr,yapmadığımız tüp bebek kalmadı,biyolojik olarak olmaz imkansız dediler ve dünyam başıma yıkıldı dedi...

sonra meryem suresini okumuş 98 ayetlik bakmadım bilmiyorum ben,bi gün midesi bulanmış deniz tuttu heralde demiş bakmış geçmiyor

test yapmış çift çizgiyi görünce inanamamış sonra hastaneye gitmişler ve gerçekten hamile,doktorlar,hemşireler,hizmetliler bile ağlamış kadının gözyaşlarıyla...

haliyle bu kadın şimdi drlara güvenmiyor,%100 olmaz denilen Allahın izniyle oldu...kalbini ferah tut inancını yitirme...

bütün üzüntünü içimde hissettim

Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

ileride inşallah bu başlığı okuyup güleceksin ....

(bknz :ben )

iyi bir doktor bul.bi doktora gitme.ayrıca çocuk istediğin için olumsuzluklar seni duygusal olarak etkilemiş.
sakin ol.neler yapabileceğini düşün bu konuda.

belki de zayıfsın vücudun kaldırmıyor.belki de basit önemsiz bir sorun var halledilemicek bişey değildir.

rahmin var şükür et.

sizi çok çok iyi anlıyorum.aynı duyguları,düşünceleri 3 yıl önce bende yaşadım..çocuğumuzun benim yüzümden olmadığını öğrendiğim gün eşime boşanalım dedim,benim yüzümden baba olamayacaksın sen! günlerce ağladım..sonra onda da sorun olduğunu öğrendik..eşim dedi ki bana bak Allah ikimizede bu derdi verdi,bu bir sınav..sabredeceğiz....o gel-gitleri çok iyi bilirim.her adet dönemindeki umutsuzlukları,her gebelik testindeki negatif tek çizgiyi! hele o ultrasonlar,ekrana bakıp bakıp da korkmalar..yüreğimde hissediyorum yaşadıklarınızı...

lütfen güçlü olun,tedavi yöntemlerini araştırın.iyi bir doktora gidin ve bu süreçte psikolojik destek alın..mutlaka! önce zihniniz hazır olsun hamileliğe,sonra bedeniniz...şimdi ikizlerim var,tedaviyle oldular,2 yaşındalar...onlara baktıkça hala bu güzellikler benim mi diyorum,hala inanamıyorum.sizin de güzel hikayenizi okumak dileğiyle :)

Son düzenleme:

evet aynen katılıyorum...

Allah yardımcın olsun ins. Tez zamanda saglicakla Bebeğin olur tüm kalbime dua ediyorum senin için ins. Allah tez vakitte yüzünüzü guldurur

nekadar zamandır cocuk ıstıyosunuz merak ettım:44:bır kız arkadasımında yıllarca ıstemelerıne ragmen olmamıstı bıgun bır mujde ucurdu hamıleyım dıye sevıncten öldük
bence stres yapıyorsunuz ondan bole oluyorstres hamıle kalmaya engel,ustelık bır sorununuzda yokmus,ben ne ınsanlar bılırım bır suru saglık sorunlarıyla bıle cocuk sahıbı oldularrabbım sıze ve ısteyen herkezı evlat sahıbı yapsın amin...
ıyı haberlerınızı almak dıleğiyle hoşçakalın...

kızlar allah hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun acımı paylaştığınız yükümü biraz olsun hafiflettiniz
vicdanımı susturamıyorum tek sorunum bu rabbim sesimi duyuyo ben inanıyorum
5 yıldır istiyoruz hamile kalıyorum kalmıyo deilim ama hep bebeklerimi düşürüyorum
umarım benimde eşiminde bi gün yüzü güler şu anda kendimi okadar çaresiz ve güçsüz hissediyorumki
buraya yazarak bi nebze rahatlamak istedim...

canım bak teyzemlerin tam 9 yıl çocuğu olmamış. ne kadar uzun. dile kolay ! ama şimdi 3 tane çocukları var sağlıklı çok şükür.

enişteme de söylemiş teyzem" sorun bende boşanalım " diye. eniştem saolsun kabul etmemiş. düşünsene eğer kabul etseydi o güzel yuva yıkılcaktı. sakın aklına böyle şeyler getirme. Allah eşine bi çocuk nasip etmişse senden olsun inşallah. bol bol dua et.

Hem bugün kadir gecesi. Allah duaları kabul eder inş.

Allah yardımcın olsun canım.
Ama doktorlar hiçbir sebep yok dediyse, zamanı gelmemiştir demek ...
Hayırlısı ile olacak bir çocuğun merak etme... Hatta buraya konu açacaksın.
Hissediyorum ben :)

Eşinizle iyi günde kötü günde diye söz verdiniz değilmi, sizi böyle bir sebepten bırakması zaten olmaz.
Zaten yanınızdada.. :)

Herşeyin bir zamanı vardır, kendinizi üzmeyin.
Allah size en kısa zamanda hamile kalıp, tatlı bir melek doğurmayı nasip
eder inşallah.

Allah yardımcın olsun canım.
Ama doktorlar hiçbir sebep yok dediyse, zamanı gelmemiştir demek ...
Hayırlısı ile olacak bir çocuğun merak etme... Hatta buraya konu açacaksın.
Hissediyorum ben :)

insaaaaaaaaallllllllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhh

Sorun eşiniz de olsaydı siz ondan ayrılacak mıydınız?

Yapmayın lütfen.
Eşiniz ne kadar anlayışlı bir insan farkındasınız degil mi?

Önce bu düşünceleri kafanızdan atın.
Her ay yine olacak mı sorusunu çıkarın kafanızdan.
Stres çok etkili.
Ne zamanki rahatlayıp artık takmamaya başlarsınız,
o zaman meleginiz size merhaba diyecek.

Bu gece dua edecegim sizin için...

aslaaa sorun sadece kendimle zaten
ama bunu aşacağım bugün uzun uzun düşündüm
psikoloğa gitmeye karar verdim
zaten yeterince zor dönemden geçiyoruz
bide bu tür konularla onu üzmemin bi anlamı galiba yok
çok teşekkür ederim allah razı olsun

kadır gecesının yuzu suyu hurmetıne rabbım sıze bır evlat versın ınsallah amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…