ilk paragrafta yazdıklarınızı yaşıyorum sanırım ben. bazen kötü birşeymiş, bazense eşim sapıkmış gibi geliyor. :26:
mesela o gibi anlarda aklımdan binbir türlü şey geçiyor; annemler evi taşıdı mı, yarın ne yemek yapsam, of bugün beni fatma neden arayacaktı, dizinin gelecek bölümünde ne olacak vs... aklım hep başka yerlerde oluyor :26: azalsın bence de bir ömür böyle olamazzz![]()
Çok tatlısın

Affına sığınarak aklıma 1 Kadın 1 Erkek dizisinin "yarım kalan sevişme" sahnesi geldi (Google'da aratırsan bana hak verebilirsin)

Böyle aklından o an dışındaki her şey ama her şey geçerse tabii ki öff bu adam da sapık mı ne diye düşünürsün.
Ana odaklanıp, biraz gevşemen lazım bence, belki atmosferi uydurursan sana da eziyet gibi gelmeyebilir. Sonuçta eşin seni sevdiği için sana dokunmak istiyo

Ama şu da var her gün istemiyor oluşunu anlarım ki bizim bünyemiz erkeklerin ki gibi değil bunu zaten konuşabilirsiniz ama sırf buyüzden öpme, sarılma gibi şeylere de sınır koyma bi'süre sonra eşin anlayışla karşılasa bile "eşim şimdi yine öyle anlayıp, huzursuz olmasın en iyisi öpmeyim" gibi bir düşünce edinebilir bu seferde senin moralin bozulur soğudumu diye... Mesela 2-3 günde bir olsun ama tam olsun