• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime haksızlık mı yapıyorum?

Canım kimsenin söylememesine şaşırdım ama iki cocuk annesi bir kadın olarak söylemek isterim: git acil kan ver, beta hcg hormonuna baktir, bence kesin hamile olabilirsin. Gebelik testlerine inanma, en erken kan tahlilinde anlaşılıyor. İki hamileligiminde ilk haftalarından itibaren yazdıklarını aynen yasadım. Mutlaka kan tahlili yaptir canım. Bu arada mutluluklar...

onu öpmek falan hoşuma gidiyor, gerçekten çok seviyorum. mesela işteyken o bekliyorum saat 5 olsun eve gelsin diye; aşağıdan kağı çalınca koşar merdivenlerde karşılarım(kızar ama olsun :p ). yani sevgimin eksikliğinden falan değil. ama içimden affedersiniz ama "şimdi ya bende istiyorum sanarsa" diyip öpüşmeyi bırakıyorum pat diye. ve bu bende son 2-3 haftadır çok fazla.

Doğum kontrol ilacı kullanıyor musunuz?
Eğer kullanıyorsanız biran önce değiştirmeye bakın..
En iyi tavsiyeyi bir kadın doğum uzmanından alabilirsiniz bu konuda..
D.kontrol hapı kullandığım dönemde aynı sorun bende de olmuştu..
Değiştirdim o sorun kalmadı..
Bende bu sorun yüzünden aylarca kaçtığımı bilirim..
Regl dönemlerinde istek uğruyordu bana çünkü o dönem ilaçtan 3-4 gün uzak kalmış oluyordum.
Sonra ilaca başlar başlamaz ki reglim bitince yani ise eziyet gibi geliyordu..
Sonradan ilacı değiştirince her şey rayına oturdu..
Aklıma ilk gelen bu yani..

Son düzenleme:
Mısır-tahıl gevrekleri, bamya vs cinsel istek konusunda nasıl keçi boynuzu, mesir macunu yararlıysa bunlar da tam tersi listede yer alıyo:ssz: Doğum kontrol hapını unuttuk cidden bi'arkadaşıma da yaramıyodu o hapı değiştirince sorunu çözülmüştü aklında bulunsun:31:
Hatta bir doktor demiş ki;

"Hapları kullandığımdan beri cinsel istesizliğim var; ne yapabilirim?

Doğum kontrol hapları vajinal kuruluk ve ona bağlı ilişki sırasında rahatsızlık yapabilir.Çözüm olarak, başka bir hapa geçilebilir veya ilişki öncesi kayganlaştıcı jeller kullanılabilir."
belki de ondandır gerçekten, kayganlaştırıcı jeli özelden bir arkadaş da önerdi. yarın doktora gidicem inşallah sorcam, ah bi yol gösterse!

canım 4 aylık evli bir çift için hergün birlikte olmak hiçde fazla değil eşinin davranışları çok normal..4 yıllık evli olsan belki dicem hergün hergün sıkılmışsındır ama 4 aycık yani..ayrıca bence sen isteksizsin fazlasıyla buda hormonel bi durum malesef..pisikolojik kısmıda var tabi öpüşürken bende isterim sanıp kesiyorum öpüşmeyi diyosun ama tatlım senin eşini istemenden doğal bişe yok ki utanacak kaçacak bi durum yok ortada..bence insanın eşiyle birlikte olması (cinsel anlamda) kutsal bi olay yani onu görev olarak görme sevdiğin o senin..hem zaten hepi topu ne kadar sürüyo ki o iş :)) taş çatlasın 1 saat e tamam sonra istediğin kadar sarıl yat dizine masum masum..eşini de kendini de yorma canım
görev olarak görmüyorum da bir değişik bi soğukluk çöktü içime. ama neden bilmiyorum, cidden eşime olan sevgimle ilgisi yok; çok çok seviyorum onu. ah neden oldum birden böylee!

cnm senin davranışların birçok kadın tarafından burada normal görünmediysede aslında normal. yani cinsel ilişkinin kendisi her kadın tarafından farklı algılanır. yani kimisi seksi çok muazzam güzel bulurken kimisi de hayal kırıklığı yaşayıp çok sıkıcı diyebilir. bazen hep başından beri iyi gider bazende arap atı gibi sonradan açılır kadınlar. seninki geçici bir isteksizlik olabilir. haplar ve beslenme alışkanlıkları önemliysede cinsel isteksizlik için yeterli neden değil. acaba birliktelik esnasında seni rahatsız edecek bir şey yapmış olablir mi? yani mesela geçirdiğiniz gecelerden birinde çok kötü kokmuş olabilir mi?. ya da çok kötü öpüşüyor ya da hoşlanmadığım noktalarına dokunuyor yada çok farklı pozisyonlar istiyor olabilir mi? yani seni rahatsız eden en ufak şey soğutabilir seni cinsellikten. yada senin mutluğunu önemsemiyor olabilir mi? yani aslında çok ayrıntılı öğrenmek istemiyorum aslında öğrenmek de istemiyorum sadece düşünmen için yazıyorum öyleyse yani yukarıda yazdıklarımdan biri olduysa bunu eşine söylemelisin. seni rahatsız eden durumu ortadan kaldırmalı. ve not: erkekler her hareketin sonunda seks ister eşini hiçte yanlış anlamıyorsun kesinlikle işin sonu oraya varacak :) endişelerin yerli yerinde ancak kaçarak değil gerçekten eşinle istekli bir birliktelik kurarak sorunlarını çözebilirsin. bu arada Allah mutlu mesut etsin ne de olsa yeni evlisiniz.
dedikleriniz bana birşeyler düşündürdü yani olabilir. cidden aklıma gelmemişti ama eşimin hoşuma gitmeyen bir tavrı/sözü olmuştu. ve sanırım o günden beri böyle içim soğuk, bilemiyorum. belki de ben özdeşleştiriyorum ama. teşekkür ederim cidden düşünmeme sebep oldunuz. :31:

Merhaba canım
Ben de eşini normal buldum doğrusu. Senin hergün istememen de normal ama en azından 4-5 günde bir istemelisin diye düşünüyorum. Doğum kontrol hapları yorumuna aynen katiliyorum. Ben de kullandım 5 ay kadar. Biraktigimdan beri çok daha mutlu oluyorum özel anlarda.
Bir de şunu söylemek istiyorum canım. Uzun süre ilişkiye girmedikce daha da soguyabilirsin cinsellikten. Şuradan biliyorum. Bir kere ben de çok isteksiz hissetmistim kendimi. İnternetten araştırmıştım kadınlarda cinsel isteksizlik sebepleri nedir diye. Uzun süre birliktelik yaşamamak da sebepler arasındaydı. Ve benim sebebim saniyorum ki oydu. Misafir gelmişti yatılı sonra regl olmuştum derken bi 10 gün geçmişti. 10 gün sonraki ilişkide çok garip hissetmistim kendimi. Eşim bile sormuştu beni istemiyor musun diye. Çok uzulmustum. Tekrari olmadi çok şükür.
Sen de üstüne git muhakkak canım. 11 gün oldu diyorsun eşin için çok uzun bir süre olabilir bu. Umarım tez zamanda yoluna girer herşey ;)
çok sevindim sizin adınıza; gerçekten ben de kendimi huzursuz hissediyorum. yani değişik bir şey bu. siz psikolojik oalrak mı yendiniz yoksa ilaç desteği ile falna mı acaba?

daha yeni evlisiniz eşinin yaklaşması çok anormal gelmedi bana..
zamanla düzene gireceğini düşünüyorum bende...
eşim değilde ben kendimi anormal görüyorum yani sağolsun arkadaşlar da yönlendirdiler; ben de bir soğukluk var. umarım düzelir:)

Canım kimsenin söylememesine şaşırdım ama iki cocuk annesi bir kadın olarak söylemek isterim: git acil kan ver, beta hcg hormonuna baktir, bence kesin hamile olabilirsin. Gebelik testlerine inanma, en erken kan tahlilinde anlaşılıyor. İki hamileligiminde ilk haftalarından itibaren yazdıklarını aynen yasadım. Mutlaka kan tahlili yaptir canım. Bu arada mutluluklar...
ama ben 17 gün önce regl idim sonra da hiç yakınlaşmadık eşimle

♥gözyaşı♥;32208542 .!.:
Doğum kontrol ilacı kullanıyor musunuz?
Eğer kullanıyorsanız biran önce değiştirmeye bakın..
En iyi tavsiyeyi bir kadın doğum uzmanından alabilirsiniz bu konuda..
D.kontrol hapı kullandığım dönemde aynı sorun bende de olmuştu..
Değiştirdim o sorun kalmadı..
Bende bu sorun yüzünden aylarca kaçtığımı bilirim..
Regl dönemlerinde istek uğruyordu bana çünkü o dönem ilaçtan 3-4 gün uzak kalmış oluyordum.
Sonra ilaca başlar başlamaz ki reglim bitince yani ise eziyet gibi geliyordu..
Sonradan ilacı değiştirince her şey rayına oturdu..
Aklıma ilk gelen bu yani..

evet kullanıyorum yasmin. yarın randevun var sorcam bunu çok merak ettim ben bilmiyordum böyle olduğunu, teşekkür ederim :)

Anladım canım ama ne bileyim üstüne görme filan diye birsey var. Bence ihmal etme yine de bir baktir, çünkü İnan anlattıklarını aynen yasadım:)

Bu tepkinizin altında çocukluktan kalma bilinçaltındaki korkular ya da kaygılar olabilir. Mesela benim teyzem eşiyle çok iyi anlaşır, çok iyi bir eş ve aile babasıdır eniştem, ama teyzem geceleri o benimle birlikte olmasın diye köstebek gibi uyurum der. Bunun sebebini de kendisini evlenmeden önce cinselliğin kötü olduğuyla ilgili korkutmalarına bağlar.
Sizde de böyle bir durum olabilir. Bir de erkek genellikle fizyolojik olarak kadın ise psikolojik olarak hazır olmalıdır. Gün içerisinde kendinizi eşinizle olan diyaloğa olumlu biçimde hazırlarsanız akşamınız daha keyifli geçebilir.
Unutmayın birbirinizi tanıyana kadar, evililiğin başlarında bu kadar sık cinsel münasebet sağlıklıdır. Birbirinizi tanıdıktan sonra sayısı azalsa da kalite olarak ikinizi de mutlu edecek daha olgun bir ilişkiniz olacağını düşünüp mutlu olmaya çalışın.

[/QUOTE]

evet kullanıyorum yasmin. yarın randevun var sorcam bunu çok merak ettim ben bilmiyordum böyle olduğunu, teşekkür ederim :)[/QUOTE]

Canım ben de daha önce Yasmin kullanmıştım. Genel olarak yan etkileri en az olan ilaçsa da cinsel olarak isteksizlik yapıyor. İlacı bıraktıktan sonraki ay normale dönmüştü. Aradaki sayfaları okumadım ama hemen çocuk düşünmüyorsanız, artık çocuksuzlara da spiral takabiliyorlar kendi doktorumdan öğrenmiştim ya da bırak eşin korunsun. İlacın sende böyle bir etki yaptığını söyleyecek olursan emin ol hiç zorluk çıkarmadan korunmayı kabul edecektir.

Son düzenleme:
hergun acaba eşim bugun ısteyecek mı dıye dusunerek kendını germen abartı geldı canım, madem bu donem ısteksızsın en azından haftada bır yapmayı teklıf et

Back
X