Hanimlar ben yanlis anlatmisim sanirim.
Esimin aldigi maas gayet guzel.
Mutfak masraflarimiz, kiramiz vs giderlerimizi karsiliyor.
6ayda 30binden fazla kredi borcu odedik.
Bu borc dugun borcu falan degil. Neyse oralari gectik zaten.
Bu ayda kiramizdan sonra paramiz kaldi geriye.
Esim maasindan kalani bana veriyor zaten ama harcamam icin degil tabiki.
Burada ben cikip alisveris yapamiyorum zaten.
Bende artik biriktirelim diye dusunmeye baslamisken, hop birseyler cikardi yine.
Tamam cok buyuk miktarlar degil ama benim koseye koydugum para yine harcanacak.
Ihtiyac icin degil bu harcamasi da.
Yeni evliyim ve benimde bir dunya isteklerim vardi, paramiz yoktu diye hicbir sey istemedim esimden.
Simdide ihtiyaclarim var, haliyle kadinim. Esimin tmm dusunceli olmasini beklemiyorum.
Bir kadinla yasamamis hic ama ben ailemden bile para isteyip, bir sey almayan biriydim.
Simdi nasil esime, sunu bunu almak istiyorum diyecegim esime?
Hesabimizi biliyorum tabiki, 1kanepe 1 yatagim var evimde.
Neden boyle demedim bir kere bile.
4tabagim, 4bardagim, 4kasik catalim var.
1tencere ve birde tava.
Yakinmadim hic, hala da yakinmam.
Derdim bunlar degil zaten.
Yeni gelin oldugumu ne anladim, ne de yasayabildim((
Uzuluyorum bende napim.
şuanda o el değil eşin..ortak bir hayatı ortak bir yaşamı beraber paylaşmaya evet dediniz..unutma eşin senin arkadaşın,sırdaşın,yoldaşın hayat ortağın..utanılacak çekinilecek bir ddurum yok..sonuç olarak senin isteğin değil ihtiyacın..nasıl yemek içmek ihtiyacın oluyorsa giyim,kuşam diğğer zarurilerde senin ihtiyacın bunda utanılacak birşey yok..asıl eşine söylemekte utandığın,çekindiğin için kendine kızmalısın,erkekler kesin,kısa ve nettir ama biz bayanlar herşeyi ince ayrıntılarıyla düşünürüz o yüzden onların ince düşüncede olmaları beklenmemeli.. sen alamayacağı şeyleri zaten istemezsin alabilecek durumundakileri istersin rahat ol..
Enistesine aldigi arabanin kredisi, onlarin kredi kartlari icin cektigi krediler, dugunde ailesinin ustu basi vs masraflari icin cekilen krediler, tum bu borclar.
Bana yapilan birseyden dolayi degil yani.
Esimle tanimlandiramadigim sorunlar var aramizda.
Yabanci gibiyiz hala.
Samimiyet, yakinlik, anlayis hicbir sey yok.
Biz konusamiyoruz.
Esim agzini acip benimle konusmaz.
Bundan dolayi belkide hicbir sey diyemiyorum, isteyemiyorum.
6aydir bu ulkede yasiyorum. Yanimda sdc o var.
Sikildim bunaldim. Yapayalniz hissediyorum kendimi(
büyük konuşmak ta istem,iyorum ama bekarken ki yaşadığımız hayatı da yaşayamayacaksak eşimizle istediğimiz gibi niye evlenilinir ki işkence gibi olur o zaman dimi en kısa zamanda konuş eşinle böyle gitmez
canım sen artık evlisin ve eşinle ayrı gayrı gizili saklı çekinilecek bi durum olmamalı bence...elbette isteklerin olacak bu doğanın kanunu...isteyemeyiyorum oda sormuyor deyip oturursan daha çok oturursun canım..ve şu bir gerçek ki erkekler gelipte karıcım ihtiyacın varsa alalım diye pek sormayı sevmez...sen ısrarla söyleyeceksin..almazsa bi daha diyeceksin..gurur yapıp çekilirsen sen üzülürsün ve bişeye sahip olmazsın...valla bazen bi şeyi elli sefer söylüyoruz öyle alıyorlar canım...herkes senin durumunda geçinmek zor..hayat pahalı..ama ihtiyaçlar malum...lüks içinde yaşayan çok nadir kişiler var...genel olarak böyle yapmazsan çok beklersin eşim gelip soracak diye canım...Merhaba hanimlar,
Ben 6aylik evliyim. Diger konularimi okuyanlar varsa az cok yasadigim yer ve sartlar konusunda haberdardirlar.
Ben yinede yazayim.
Yurtdisinda yasiyoruz esimle.
Evlenirken, dugunu vs vs tum harcamalari esim karsiladigi icin, dugun hazirliginda hicbir sey alamamistik.
Paramiz yoktu cunku.
Evlendigimizden beride kredi, borclar vs derken, ne evimde birsey var, ne de yeni bir sey alabildim.
Evimde sdc zaruri ihtiyaclarimizi karsilayacak kadar esyamiz var.
Hadi bir sekilde boyle idare ediyoruz.
Borclarimiz hafifledi, ben sozde artik para biriktirmeye baslariz diye dusunuyordum.
Bu sefer yine ekstra bisiler cikarmaya basladi esim.
Sesimi cikarmayayim diyorum ama yeni hicbir seyimin olmamasi da canimi sikiyor.
Yeni gelin gb degilim, bekarken kullandigim her sey.
Esimden bir sey isteyemiyorum. O da ihtiyacin var mi diye sormuyor.
Ailsverise falanda ciktigimiz yok zaten.
Esime bunu nasil soyleyebilirim?
Ihtiyaclarimin, isteklerimin oldugunu.
Bir ara soyledim, orali bile olmadi. Bende tekrar bir sey diyemedim.
Bekarken kendim calisir harcardim, burada calisma imkanim da yok.
Sizce ne yapmam lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?