• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime işve, cilve yapamıyorum?

ben cilvenin işvenin yaradılıştan olduğunu düşünüyorum
ne kırıtmayı becerebilyorum ne işveyi cilveyi :delphin:
yolda yürürken baKIYOrumda ne cilveli kızlar var
evlenince bende durum hiç düzelmedi

amannnn boşver işveyi,cilveyi..
cilvelenmeye bi başla...kocanda başlar artık her gece her gece hadi diye......
ağrımadık başını ağrıtma boşver...

ee içinde ıstek varsa yapmaya calıs ayna karsısında gıyın oyna bıraz,

aman ne sacmalık bunlar yaa yatın kalkın ugrastırmayın hay allam fantezıymıs bıde hehehe
neler görcez daha..

calıs madem eşin ıstıyo ıkı kırıtıver

cnm içinden geldigi gibi davran dogal ol yapmacık bişiler yapmaya calısma bence
bide adamı azdırcan işve cilvee :))))
kolay gelsin

Cilve kadınların kocişlerine hoş,çekici gözükmek adına yaptıkları masum,edalı hareketlerdir :delphin:

Yapması da zor değildir,yapı meselesidir bence,çekingen bir bayan işve yapmakta oldukça zorlanır burdaki konu sahibi arkadaş gibi...ama rahat,dışa dönük bir bayan da hiç zorlanmadan yapabilir cilveli hareketler...

Her kadının içinde gizli bir güçtür aslında bu cilve meselesi...zamanı gelince de çıkıverir ortaya.Henüz yeni evlisin...belki ilerki zamanlarda alıştıkça kolaylıkla yapabilirsin arkadaşım .

Ama yok ben o zamanın gelmesini felan bekleyemem dersen ben sana birkaç ipucu verebilirim bu konuda :delphin: ama yapmacık olmamaya çalış...kendini zorlama gerçekten içinden geliyosa yapmak yap...kaydirigubbakcemile5

Örneğin eşin işten eve geldiğinde üstünü değiştirmek için yatak odasına gittiğinde üstünü çıkarmasına yardım edebilirsin...omuzlarına masaj yaparak küçük öpücükler kondurabilirsin boynuna felan :delphin:
Aman da aman benim kocacım çok mu yorulmuş bugün ben ona şimdi kocaman bir öpücük kondururum bütün yorgunluğu geçermiş gibisinden bişiler diyebilirsin şakkıdı
Eşin eve geldiğinde günlük ev kıyafetleri değil de şöyle iç gıdıklayıcı birşey olabilir mesela üstünde...yürürken de biraz sağ biraz sol çalkalarsın :delphin:
Televizyon izlerken yanına uzan geceliğini giyip de,kulağına nefesini üfleyerek seni seviyorum de...ama dikkat et fazla üfleme adamın kulağı tıkanmasın sonra nefesinin buharından :delphin:

hadi anacım yeter benden bu kadar kaydirigubbakcemile4

ee içinde ıstek varsa yapmaya calıs ayna karsısında gıyın oyna bıraz,

aman ne sacmalık bunlar yaa yatın kalkın ugrastırmayın hay allam fantezıymıs bıde hehehe
neler görcez daha..

calıs madem eşin ıstıyo ıkı kırıtıver

ah ablacım ğiyin süslen söğleeee salına salına dolaş önünde yat dizine arada sokul yanına hani bir laf var ayıp olucak ama göster ama verme cıldırsın biraz tabi sonuçta istediğini ver bak o zaman ne işve ne naz erkek milleti biraz işve naz ister dimi kızlar

işve ve nazlar yerinde zamanında yapılmalı,çünkü evliliği canlı tutar,eşinin sana daha çok bağlanmasına,hayran olmasına katkıda bulunur.Her kadında bu beceri vardır aslında keşfetmek ve çabalamak yeter.Bu konuda kitaplar ve filmler izleyebilirsin.Ama bu bunlar dozunda olmalı cazibeni korumalısın.

nası yawwwwww:delphin:
ben galiba bu konuda çok beceriksizim
geçenlerde bi ablamla konuştum ama o da benim gibi çekingenmiş
neredeyse birsene yuvalete bile girmeye çekiniyomuş:utangac:
ama atlatırsın ve evim içinde podyum gibi yürümeye başlarsın bi kaç ay
içinde diyo aman inşallah ya kocamada rahat olmayacaksam kime olcam
:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 bende aynen seksi olcam diye komik olmak istemem doğrusu
ayy düşünemiyorum heralde bi hafta güler benimki, kafamçokkarıştı

yetiştirilme tarzımda sıkıydı biraz doğru olabilir ama açılmak istiyorum sengözlerimebaksanab

gecelik mesele dil bende harelet olmadığı için bi ton transparan geceliğik falan aldım
ama içindeki oynak olmayınca nolur
hep utanğaç hatun tiplemesini yemez ki herif

güzelim be , daha 4 aylık evlisin .. ilk zamanlar çoğu zaman kadınlar böyle davranırlar bir türlü açılamazlar kabuğundan çıkmayı beceremezler.. e ne olacak evlenmeden önce de başkalarıyla bişey yaşamışlığımız yok .. bende öyleydim . şimdi 2 sene oldu daha rahatım .. senin içinde de o açılma rahatlama çabası var , zamanla düzelir sengözlerimebaksanab

canım ben de 1 yıl olucak bu ay kısmetse evliyim. benim eşim de selülitten nefret eder. yani olmaması için elimizden ne geliyorsa yapalım der. ancak evlendikten sonra ben d e 3 4 kilo aldım fakat senin gbi düşünmüyorum. üstelik vücudumu görmesin diyorsun beraber olurken de mi görmüyor vücudunu. çekinme sen ne kadar rahat ve kendine güvenen bir kadın gibi davranırsan o kadar hoşnut kalır eşin de. akşam ben yaptım mesela topuklu ayakkabılar kırmızı bir ruj siyah göz kalemi ile çerçevelenmiş gözler sihay bir sutyen külot ve karnıma kadar inen siyah inci kolye... o wc deyken iki dakkada şipşak hazırlandım alkol alırmısın bişmiyorum ama bir duble de rahatlatıcı birşeyler içtinmi hafif de cıstak gelsin içerden bak sen bile şaşıracaksın eminim eşin vücuda bu kdar önem veriyorsa o da beğenecek bunu. benim ki bayıldı inanamadığım şeeler yaptı ;) topuklu ayakkabılarını çıkarma amaa sakıın onun cazibesi orda :)

waaaaaaaaawwwwwwwwkaydirigubbakcemile3
ben bile etkilendim düşününce çıldırır heralde
bi cesaret toplayıp bu hafta sonu bunu deniyim
hafta sonu çünkü yoğun çalışıyorum malesef :1no2:
ahh belki evde olsam hep hazırlanır
neler yaparım ama offf hayat çok zorrr
kaydirigubbakcemile5 olsun kariyerde yaparız kocamıza fantezide sırnaşık şey

bencede bi kere yap devamı gelir sık kendini kızım ya adam elden gider aman ALLAH KORUSUN etrafta ne cilveli hatunlar var töbe bismillah

Back
X